Burda yüzde 5 azinsanmayacak bir kitlenin tek derdi Trabzonspor basarisiz olsun yil sonunda Ben dediydim goygoyu yapmak baskada birsey degil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hizimi alamadim sunu da yazacagim, adamin istedigi oyuncu alinmadi diye bunu kendine yapilmis bir hakaret olarak görüp foruma Trip atip millette saldiran haftalarca Sturridge bok atan kisiler var Burda Saka gibi, daha da birsey demiyorum.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Eğer Daniel gelirse bence çok iyi bir kadroya kavusmus oluyoruz. Şöyle ki Sturridge prime donemi Suarez ile oynadığı sezon idi. False 9 oynadi adam ve oyun karakteri buna çok müsait. Bitiriciligi iyi, sutlari çok iyi, topsuz alanda kosulari çok iyi. İleride sorloth ile oynarsa ben inanılmaz bir katkı sagliyacagini düşünüyorum. Hatta Fenerbahçeli Alex'i hatirlarsiniz. O kadar katki yapabilir takıma. Bence Alex'te false 9 idi , adamı herkes 10 numara belledi ve millet anlayana kadar bunun ekmegini yedi Alex.
Lakin burada bir açmaz var. Böyle oynarsak ileri 4 çok ofansif kalıyor. Waka-Sturridge-Abdulkadir onlerinde Sorloth. Şimdi bu adamların her acigini kapatacak ciğersiz iki tane box to box orta saha lazım. Bu iki kişi aslında Obi mikel ve Onazi çok iyi olurdu ama ikisininde çok iyi form tutmasi ve iyi hazirlanmis olması lazim idi. İkiside suan problem. Sosa'nın bu kadar nefesi yok. Parmak'tan umutluyum.
Ozetle demek istediğim teoride dusunulen çok iyi ama pratikte obi mikel ve Onazi bende çok büyük soru işareti.
Daha önceki yazilarimda da aktardigim gibi Sosa'nın maaş olarak çok büyük yük getirdigini ve o paranın hakkını veremedigini dusunuyorum.
Yorum
-
Sturridge transferinin hala olumsuz bitme olasılığı var. Ben karşı tarafında duran biri olarak yönetim bu kadar kararlı davrandıysa bir bildiği vardır diyorum. Hayırlı olsun eğer anlaşma sağlanırsa. İnşallah sakatlık uzak durur. Bence risk aldık. Umarım zararsız ve hasarsız bir dönem olur.
Yorum
-
Sturridge gibi tipler bizde başarılı olamaz. Agaoglundan boyle saçma bir hamle beklemiyordum, şaşırdım. Olmamasi hayrimiza olur.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge gibi tipler bizde başarılı olamaz. Agaoglundan boyle saçma bir hamle beklemiyordum, şaşırdım. Olmamasi hayrimiza olur.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda yüzde 5 azinsanmayacak bir kitlenin tek derdi Trabzonspor basarisiz olsun yil sonunda Ben dediydim goygoyu yapmak baskada birsey degil.
Bazen riske de girmek gerekiyor fazlası için renktaşlar. Ruhu ölmüş çoğunuzun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Şimdi senin en büyük zaafın savunma... Her geçeni yiyorsun ve hücum futbolu oynuyorsun savunmaya destek veren ileri hat elemanların yok...
Ömür geri geliyor kanattan ama yetersiz...
Tony bek savunmasında facia...
Ortasahada dinamizm adına Yazıcın vardı... O da gitti... Roda savunmaya destek olmazdı...
Şimdi diyelim ki Sturridge'i aldın.
Bu adam 10 mu oynayacak? Orta saha boşalacak demek...
Forvet oynasa en makul bence Alex çok daha verimli olur... Alex 5 gol atar ama 25 tane attırır... Korner duran top ortalarında geçit vermez...
Sturridge 15 atar 5 attırır, savunmaya hiç destek vermez...
Sturridge alacaksan Obi Mikel ve Sosa'dan dehşet bir destek beklemen gerek savunma anlamında...
Eku ne olacak? İkinci yarıda o dehşet golü atan adam... geriden asisti yapan adam, kanatta da top taşıyan o adamı semih şentürk mü yapacaksın?
3 milyon yıllık için ayrıca nereden kaynak bulacaksın?
Gidip 3 milyonu bu adama vereceğine 500+500 daha fazla maaş stoperlere ayırıp adam gibi iki kaliteli isim, 1000 de ön liberoya ayırıp adam gibi 6 numara alırdın kalan parayla da yedek sol bek alırdın...
Yorum
-
Geçen sene tüm maçları izledim. Özellikle son 15 maç için, Nwakaeme takım savunmasına epeyce katkı veren bir adam.
Sturridge savunma yapmayan adam statüsüne nasıl girdi onu çözemedim?
Benim hatırladığım maçlarında gayet savunma katkısı veren bir oyuncuydu.
Ne ara savunma katkısı olmayan oyuncu statüsüne girdi?
Enteresan bir yaklaşım. "Sturridge savunmaya hiç destek vermez."
Nerden çıktı bu?
Sparta Prag deplasmanında tek maç ile, takım savunması bitik, Ekuban her şeye yeterli ...
Bu iddiayı desteklemek için de Sturridge savunmaya destek vermez.
Bu iddianın temelini çözemedik bir türlü.
Nerde görüldü bu?
İlla alınsın derdinde de değilim. Ama savunma yapmaz iddiası aşırı temelsiz.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi senin en büyük zaafın savunma... Her geçeni yiyorsun ve hücum futbolu oynuyorsun savunmaya destek veren ileri hat elemanların yok...
Ömür geri geliyor kanattan ama yetersiz...
Tony bek savunmasında facia...
Ortasahada dinamizm adına Yazıcın vardı... O da gitti... Roda savunmaya destek olmazdı...
Şimdi diyelim ki Sturridge'i aldın.
Bu adam 10 mu oynayacak? Orta saha boşalacak demek...
Forvet oynasa en makul bence Alex çok daha verimli olur... Alex 5 gol atar ama 25 tane attırır... Korner duran top ortalarında geçit vermez...
Sturridge 15 atar 5 attırır, savunmaya hiç destek vermez...
Sturridge alacaksan Obi Mikel ve Sosa'dan dehşet bir destek beklemen gerek savunma anlamında...
Eku ne olacak? İkinci yarıda o dehşet golü atan adam... geriden asisti yapan adam, kanatta da top taşıyan o adamı semih şentürk mü yapacaksın?
3 milyon yıllık için ayrıca nereden kaynak bulacaksın?
Gidip 3 milyonu bu adama vereceğine 500+500 daha fazla maaş stoperlere ayırıp adam gibi iki kaliteli isim, 1000 de ön liberoya ayırıp adam gibi 6 numara alırdın kalan parayla da yedek sol bek alırdın...
Yine eskiye dönüyoruz. Yine aynı hatalar. Yine aynı taraftar. Yine aynı yönetim. Sezon sonu yine aynı sonuçlar.
Sent from my MI 8 Lite using TapatalkDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
Bir de şu para işi var.
Maaş limitini koyan yönetim.
Bundan taviz de vermeyeceklerini söylediler.
Hala daha taviz vermediler.
Toplam maaş bütçesinin 100-110 bandında olacağı kesin.
Sosa'nın sözleşmesi yenilendiğinde zaten her türlü tutacak bu plan.
Bunun da temeli yok.
KAldı ki kaç para vereceğimiz de henüz belli değil.
Ne kadarı garanti, ne kadarı performansa dayalı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum