Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor ile Lille, Yusuf Yazıcı'nın transferi konusunda 19 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Milli futbolcu ile Lazio da ilgileniyordu ancak Yusuf tercihini Lille'den yana kullandı. (Sky Italia)

Sonraki satistan pay ne kadar acaba ?
    Edgar Le filan yok dis basina gore bizim muhabirlerin salladigi gibi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• yusuf yazıcı gitmek istiyorsa gitsin hiç sorun değil hatta adamı omuzlarda uğurlamak lazım takıma 19 milyon euro para kazandırdığı için bu takımdan kimler geldi kimler geçti asıl olan tarbzonspordur yusuf un da boşluğu dolar sonuçta sahaya takımalr 11 kişi çıkıyor ama bence yusufun kariyeri açısından söylüyorum lille son derce yanlış bir tercih bütün sağlam adamalrını yolladılar bu sene düşmeye oynarlar diye düşünüyorum.

Yorum

• Şimdi sturridge ya da abubakar in tam zamanı

Ömür merkeze geçecek

Alexander ve waka kanat olacak
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ömür obi sosa

Alexander sturridge waka

Rakibin aklını aliriz
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hain gibi bir kelime kullanmadım, öyle olsa direk yazarım.

Bu süreçteki tutumu yanlış. Bunu görün bence.

Doğrudan size veya başkasına yazmadım genel olarak konuştum. Lastik gibi uzadı heyecanimiz moralimiz yipranmasin işimize dönelim diye..
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu an sallasa da burda bi cok kisi Lille sampiyonlar ligi maci oynarken Yusuf'un golünde sevinecegi de acik.
              Yusuf gol attı daha iyi yerlere gelebilir klüplerin dikkatini çekebilir yolu bahtı açık olsun diye izlemek var bir de iyi iyi gol atsin asist yapsın bir sonra ki satıştan Trabzonsporum daha fazla alsın diye izlemek var. Ha bu Yusuf un umurunda olur mu? Olmaz. Ama gün gelir devran döner. Bizim önceliğimiz Trabzonspor. O stadın o şehrin atmosferini yaşayıp bencillik yapanları hiçbir zaman unutmayacak bu şehir.

Yorum

• Ömür 10 numara oynayamıyor. Parmak daha iyi o pozisyonda. Sosa- Mikell ortada. İyi bir forvet lazım şimdilik.

Olan oldu. Yusuf gitti. Önümüze bakacağız. Satıp kazanacağız. Borç böyle bitecek

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi sturridge ya da abubakar in tam zamanı

Ömür merkeze geçecek

Hala akillanmamis bir taraftar ornegi.
                  Sturridge ve Abuobakar gibilere yillik 4-5 milyon euro para ve imza paralari verdigin icin bugun batti kulup.
                  O yuzden Yazici ve turevlerini satmak zorunda kaliyorsun.

Yildiz alacaksan Mikel gibi senelik maksimum 1.5 milyon euroya oynayacak adam gelecek bu takima.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bizi bu sistem sampion filan yapmaz...kimse bosuna ümitlenmesin...

devre arasina lider olarak gitsek adamlar nwakaemenin opsionunu kullanir...novak ve sosala sezon sonu icin anlasir...ypnetom bazi konularda sinifta kaldi
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Şimdi sturridge ya da abubakar in tam zamanı

Ömür merkeze geçecek

Ömür merkezde oynayamaz renktas fizik gücü yetersiz bana göre ömürün en verimli yeri kanat bence mikel parmak önlerinde sosa
                      Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

Ömür obi sosa

Alexander sturridge waka

Rakibin aklını aliriz
                        Stoperler de yabancı olursa yerli sayısı iki oluyor ki biri de kaleci. Can sıkıcı
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Fiziksel gelişimi hariç çok da üzerine bir şey koyamayan bir futbolcu olarak Yusuf'un gitmesine zerre kadar üzülmedim hatta çok sevindim Yusuf'la büyük başarı kazanacağımıza inancım yoktu ama küfürler bela okumalar da neyin nesi ya? Allah akıl fikir versin

Yorum

• Hani yazı yazmasam da takip ediyorum gün gün forumu. Yusuf'un paylaşımından sonra özel olarak gelen bir kitle var gibime geliyor. Arkadaşlar nedir bu kin? Burak Yılmaz'ın tekrar bu takıma gelişini sindirmiş taraftarlarız biz. Ayrıca Yusuf ben İstanbul'a değil Avrupa'ya gitmek istiyorum diyor. Adam kariyer peşinde. Gayet anlaşılabilir.

.... koymak küfürü örtmez. Küfür de acizlerin düşeceği yerdir.

Daha önce yazdım tekrar yazıyorum, Yusuf'u biz daha güçlü bir silah olması için modernizasyona avrupa'ya gönderdik. Kürkçü dükkanı da belli.
                            Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• Bundan sonra değerini bulan herkes satılsın. Ömür parmak uğurcan hüseyin hepsini satalım. Para lazım zirve yarışı falan hikaye.
                              Bundan sonra kimse Trabzon un çocuğu falan diye baştacı yapılmasın nede olsa piyasa yapınca satılacak.
                              ondan sonra hasan üçüncü macit mehmet kahriman yumlu xeki gibileriyle devam ederiz lige ne de olsa bir beklentimiz yok avrupaya gidenlerle gurur duyarak başarı hasretimizi dindiririz.
                              3 sene sözleşmesi olan adamı istediğimiz fiyata satamıyorsak kapatalım bu kulübü.
                              arka sayfada halil karşılaştırması yapıldı o da bize gelmek için kendini parçaladı ama adamlar halil gitmek istiyor diye dediğimiz fiyata bırakmadı.
                              Satın abi herkesi satın zaten bizim amacımız lige renk katmak.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hala akillanmamis bir taraftar ornegi.
                                Sturridge ve Abuobakar gibilere yillik 4-5 milyon euro para ve imza paralari verdigin icin bugun batti kulup.
                                O yuzden Yazici ve turevlerini satmak zorunda kaliyorsun.

Yildiz alacaksan Mikel gibi senelik maksimum 1.5 milyon euroya oynayacak adam gelecek bu takima.

Gereksiz algı yapıyorsun günlerdir adama önerilen kontratı mı gördün de 4 5 milyon diyip duruyorsun. Sana kalsa twitter duyumları kolpa ama adamın maaşı 4 5 dediklerinde hemen inanıyorsun. Ben anlamadım bu işten bir şey

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X