Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf un gitmesine nie bu kadar takıldık anlamıyorum

adam 10 numara ama ara pası-kuvvet-hız-ikili mücadele yok

yusufun en büyük özelliği uzaktan şut bu da özel çalışmayla kazanılmış.

güle güle

Yorum

• Ne Elmas 16 eder ne de Yusuf 20-25
      Olay kartları bizden alıp adamların eline verdi menajeriyle yoksa 15 bile normal Yusuf için. Burda çarşaf çarşaf ıstatistik kasan arkadaşlar değerlendirsin o istatistikler kaç para eder.
      Seni yusuf yapan bu takıma bu açıklamayı yapamazsın, kimse demesin yok zamanında Samsuna gönderilecekti falan.
      Arabayla taksicilik yapıyordu ya paşam çok aşıktı Trabzona görmüş olduk saygısını sevgisini

Yorum

• Yusuf’un satıldığı haberlerin aslı yok. Hepsi Fake.

Rahat olun

Yorum

• Ne oldu Yusut gitmek istemiyordur diyenler? Bas baya söylenilen gibi yok Avrupa'da temsil etçekmiş bizi.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ya Hu Lille ile anlaşılmasa böyle bir açıklama yapıp kendini taraftarın önüne atar mı? Adam aptal mı belli ki başkan %90 oranda anlaştık hayırlı olsun demiştir Yusuf 'a, Yusuf da taraftarı yavaş yavaş ısındırıyor, Yusuf Trabzondan rekor ücrete gidiyor hala giydiriyonuz adama...Yonun açık olsun kardeşim...

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Boşuna sitem ediyorsunuz .
              Yusuf bu mesajı iş bittikten sonra yazdı .
              Yes kesinleşmedi diyor . Doğru bir kaç pürüz var . Sonraki satıştan payın yüzdesi gibi .
              Yoksa Yusuf satildi bitti o is
              O zaman ciddi manada elimizi güçlendirir Yusuf’un açıklaması Lille der ki adama bak ne çok istiyor bize gelmeyi verelim istediklerini bitsin bu iş der,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              trabzonspor

Yorum

• Yusufun yolu açık olsun. Ben Yusufun oyunundan çok gençlere yaptığı abiliği seviyordum. Galibiyetlerden sonra attığı selfie pozları ve Gs maçında penaltı pozisyonundan sonra kalecimiz Ardayı teselli etmesi. Seni unutmayacağız. İyi para da kazandırdın, inşallah lille den daha iyi kulüplere transfer olarak daha iyi paralar kazandıracaksın. Yolun açık olsun.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya Hu Lille ile anlaşılmasa böyle bir açıklama yapıp kendini taraftarın önüne atar mı? Adam aptal mı belli ki başkan %90 oranda anlaştık hayırlı olsun demiştir Yusuf 'a, Yusuf da taraftarı yavaş yavaş ısındırıyor, Yusuf Trabzondan rekor ücrete gidiyor hala giydiriyonuz adama...Yonun açık olsun kardeşim...
                  Bizim transferler %99’dan dönüyor, oldu iş bozuldu ya da satmıyorum dedi kulüp, eee ne olacak? Sözleşmeli oyuncu ayrılma kararı alabiliyor mu kafasına göre

trabzonspor

Yorum

• Yusuf giderse güç kaybederiz diyordum ama son gelinen noktada asla güç kaybetmeyeceğiz. Çünkü adam kafasına gitmeyi koymuş. Hu saatten sonra kalırsa bir çok anlamda zarar verebilir takıma. Umarım şu son açıklaması anlaşmanın kesinleşmesinden sonra yapılmıştır. Yoksa durum vahim...

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim transferler %99’dan dönüyor, oldu iş bozuldu ya da satmıyorum dedi kulüp, eee ne olacak? Sözleşmeli oyuncu ayrılma kararı alabiliyor mu kafasına göre

Bitti o iş %100 deyim o zaman.

Yorum

• 20M civarında para..
                        İyi para...
                        Dua edelim başarılı olsun oralarda.. ozaman işte dikkatini çekersin herkesin.. Elindekiler altın olur gerçek manada..
                        Daha önce dediğim gibi Yazıcı bizim imaj satışımız..
                        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Anlaştık gidiyorum de, hoşçakalın de
                          Sen kimsin de tüm ikna çabalarına rağmen ayrılmaya karar verdim diyorsun

Yorum

• Şayet burayı takip ediyorsa, yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle iki çift lafım var kendisine;

Trabzon'u, Trabzonspor'u avrupada temsil etmek demek dozer cemil'in uğruna kariyerini noktaladığı bordo-mavi formayla avrupa kupalarında mücadele etmek demektir. Armaya olan aidiyet birlikte olma çabasından gelir, gurbete çıkma sevdasından değil.

Keşke resmi imzalar atılmadan "ayrılma kararımı vermiş bulunmaktayım" demeseydin be Yusuf, kulübün ekonomik durumu bu kadar vahimken üstelik. Canın sağolsun yine de, teşekkürler emeklerin için.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• yusuf kesinlikle gitmeli . durması hata .
                              neymiş , şampiyonluk kadrosunda olmalıymış .
                              peki , niye olmalıymış ?
                              trabzon'un çocuğuymuş , ahde vefa olmalıymış , cart curt .
                              boş gezenin boş kalfası söylemleri .
                              adam hayatıyla ilgili kritik bir karar alacak ,
                              sen çıkmışsın yok gitme , yok kal , yok yanyana , yok bizbize .
                              garip garip ergenvari sloganlar .
                              bu söylemler mi durduracak yusuf 'u ?

bir kere sana ne diye ahde vefa göstersin ki ?
                              ne bağın var kendisiyle ?
                              yusuf için ne yapmışsın bu zamana kadar ?
                              iki tane forma , iki tane kaşkol satın alman ,
                              seni haklı mı çıkarıyor ?
                              çocuğa küfrederken , ıslıklarken , yuhalarken ,
                              ahde vefadan bahsetmiyor , gavura vurur gibi yerden yere vuruyordunuz ama .
                              hemen unutuverdiniz değil mi ?

yaprağına gelince kıtır kıtır , sapına gelince meee .

o işler öyle olmuyor işte .

senin başkanın bir kere geçen sene söz vermiş .
                              laf ağızdan çıkmış . göndereceğim , sen rahat ol demiş .
                              yusuf'da kendisine biat etmiş .
                              daha bunun üstüne söz , daha bunun üzerine senet olur mu ?

senin memlekette ağızdan çıkan söz , ne anlama geliyor bilmiyorum ama ,
                              bizim buralarda adamdan şırıngayla kan alırlar kan .

insanlar nasıl kalıbının adamı olmalıysa , kulüplerde kalıbının kulübü olmalı .
                              sözünde durmalı , gereğini yerine getirmeli . zarara gireceğini bilse bile .
                              kulüp dahi olsa , adamlık bunu gerektirir .

( bu arada kulüplerin kalıbından bahsetmişken , altınordu'ya atılan kazığı da unutmayalım .
                              madem salih konusunda haklısın . madem harfiyen kurallara uydun .
                              peki ne demeye , altınordu'ya yalvarıyorsun ?
                              prosedüre uygun bir transfer , herşey kuralına uygun yapıldı diyorsun ,
                              ama karşı tarafın izni olmadan oynatamıyorsun .
                              bu ne perhiz , bu ne lahana turşusu ?

niye lafı dolandırıyorsunuz ki ?

ben kulüp olarak çakallık yaptım desene .
                              ben kulüp olarak üçkağıtçılık yaptım desene .
                              adama sormaya tenezzül dahi etmeden , bu konuda indira gandi yaptım desene .
                              aklın sıra uyanıklık yaptım , ama foyam meydana çıktı desene .

zaten bunları yapmamış olsaydın , altınordu'nun eteklerinde gezmezdin .
                              demek ki yapmışsın ki , hala anlaşmanın zeminini arıyorsun .

sen bu altınordu konusunda haksızsın kardeşim .

senin gibi koca bir kulüp , böyle basit ve ucuz atraksiyonlara asla girmemeliydi .
                              asla seviyesini düşürmemeli .bu konularda asla polemik konusu olmamalıydı .
                              herkese , gençlere , yeni nesile örnek kulüp olacağım derken ,
                              yaptığın bu tür flu aktiviteler , kulübe ve vizyonuna gölge düşürüyor .
                              tabi böyle çıkarımlar umrundaysa .

yok ben gecelerin adamıyım , vurur kaçarım diyorsan ,
                              senin için "Allah ıslah etsin ! " demekten başka yapılabilecek başka bir şey yok .

ama birileri kral çıplak demeli !
                              alemin don kişotu benim birader !
                              taşlasanız da , yuhalasanız da , ötekileştirseniz de , biz bunları ısrarla söyleyeceğiz ! )
                              En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 08:17.

Yorum

• Behlül Aydın, Ahmet Canbaz, Kerem Baykuş gibi elemanlar Yusuf Yazıcı olduğu sürece bu takımda asla kadroya giremicekti, Birileri gitmeden birilerinin önü açılmaz, bu tarihte hep böyle olmuştur, Hadi oldu da bu üç adam da olmadı Elinde daha önce 10 numara, 8 numara oynamış 3 adamın var Sosa, Mikel, Parmak, Ayrıca bu üçlüyü yedekleyen Onazi, Doğan, Cafer, Taha var. Bizim en güçlü olduğumuz yer şuan orta alan ortası. Hala net bir Golcümüz yok bence Bun odaklanalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X