Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam menajerlik şirketinde çalışıyor. Ayrıca gelse ne olacak hiç önemli değil. İşini yapsın yeter.

Yaz transferlerine şimdiden başlamalı bizimkiler. Sol bek lazım olacak, stoper kesin lazım olacak elimizdekiler idarelik. Manoel, Ndiaye zaten opsiyon kullanılmaz. Uğurcan gider. Oynarsa Abdülkadir de gider. İsteyeni olursa Sörloth'un da bonservisini alıp satabiliriz. Mikel'in yerine zaten Soucek gibi bir adam lazım. Başlamalı derken takipten bahsediyorum tabi.

Yorum

• Salim Manav [MENTION=81]salim[/MENTION]manav
      ·
      1d
      Fenerbahçe’nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç, Trabzonspor ile anlaşmadı.

Deniz Sarıtaç’tan Manoel Messias ve Guilherme’nin Trabzonspor’a transferini gerçekleştiren menajerlik şirketi imza töreninde Portekizce çeviri için destek istiyor. Olay sadece bu.

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kötü ayrıldı gibi gösterip, bizden bilgi sızdırması daha olası, bu film klişesini bilmeyen yoktur herhalde
        Anlaşmamış zaten, oyna devam.

Yorum

• Tyler Blackett has signed a pre-contract with Trabzonspor and will join the Süper Lig side on a free transfer in the summer.

https://twitter.com/TalkReading/status/1223368482357682182

Yorum

Tyler Blackett has signed a pre-contract with Trabzonspor and will join the Süper Lig side on a free transfer in the summer.

Sezon sonu anlaştık sanırım.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öyle gözüküyor, Novak gidici, Man. United altyapısından çıkmış, ingiltere u milli takımlarında oynamış..

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Salim Manav @salimmanav
                ·
                1d
                Fenerbahçe’nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç, Trabzonspor ile anlaşmadı.

Deniz Sarıtaç’tan Manoel Messias ve Guilherme’nin Trabzonspor’a transferini gerçekleştiren menajerlik şirketi imza töreninde Portekizce çeviri için destek istiyor. Olay sadece bu.
                Burada asla kâle alınmıyorum

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlgisi yok. Aynı zamanda menajerlik yaptığı için transferde rol aldı muhtemelen.

https://www.instagram.com/denizsaritac/

Yorum

• Anlasildi Novak gitti.

Yorum

Tyler Blackett has signed a pre-contract with Trabzonspor and will join the Süper Lig side on a free transfer in the summer.

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Manşettespor.com

Lütfen şöyle haberleri foruma taşımayalım.

Yorum

• Blackett'i evren de yazmıştı yeni haber değil. Bakalım. Kesin olan şey şu ki bizim başkan Novak ile anlaştık menajeri kaldı derken yalan söylüyordu. Ha tutup da doğruyu söyleyip adamı okun ucuna koyamazdı o da ayrı, yoksa taraftar yerdi onu.

Yorum

• Daha ben devre arasında anlaşılıp sezon sonu alınan futbolcu hatırlamıyorum. Büyük ihtimal yalandır o haber.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yönetim ndiaye transferi gibi erkenden işleri bitirdiyse bu başka bir seviye olur artık. Ama yine de ihtimal vermiyorum şimdiden sol bekle anlaşılmasına

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Blackett'i evren de yazmıştı yeni haber değil. Bakalım. Kesin olan şey şu ki bizim başkan Novak ile anlaştık menajeri kaldı derken yalan söylüyordu. Ha tutup da doğruyu söyleyip adamı okun ucuna koyamazdı o da ayrı, yoksa taraftar yerdi onu.
                            Niye yalan soylesin ben bir bağlantı kuramadım
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• 3 transferede bir sonrakı sene ıcın maaş olarak 1 milyon euro üstü maas vermısız .
                              seneye sturıc ın gıdecegı kesın o zaman .
                              onaziden ve ivanıldodan bı maac butcesı geldı . üstüne strıcten gelecek .
                              61

Yorum

• Yeni stoperlerden biriyle devam edilmez bence, seneye yine stoper ararız.
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X