Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi
    Ben bu gerizekalilarin Sosa ve Novakla uzatabileceklerini de düşünmüyorum. Trabzonspor yine ihtiraslarin fitnecilerin kurbani olmustur.
    %99 bu dediğin gibi olacka istanbula gidip orada sampiyonluk yasarlar
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yazıklar olsun diyorum sadece. Bu sene de heba oldu. Sen bakkal hesabı yaparken takımın kilit oyuncuları ile sözleşme imzalama. Hocanın istediği tarzda adam alma sonra Konyaspor maçından sonra eleştir. Hoca da eleştirince ayrılma kararı var. Yine emeği geçen herkese teşekkürler
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi
        Ben bu gerizekalilarin Sosa ve Novakla uzatabileceklerini de düşünmüyorum. Trabzonspor yine ihtiraslarin fitnecilerin kurbani olmustur.
        Bakkal hesabı yapıcaz diye geldiğimiz konuma bak. Gerekirse transfer yapmasınlar sözleşme imzalasınlar nevzat sakar ın ahını aldık
        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler

Yorum

• Arkadaşlar nesini anlamıyorsunuz ki 1.5m üstü maaş işi bitti. Fazlasını isteyen kim olursa gitmelidir. Dolar euro bazında maaş alıyorlar vergi vs. yok zaten neyin zammından bahsediyorsunuz şampiyon mu yaptı veya yapacak mı Novak ne 1.5m nu şaka mısınız? 3 adam alınır o paraya, Sosa kaptan diye maaşına prim eklenebilir.

Yorum

• Novakin yeri doldurulur...
            Sosanin yeri zor doldururlur...öyle bir oyuncu alabilecegimizi düsünmüyorum...bonservisi 10 mio. € dan baslar böyle bir oyuncunun...
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Trabzonsporda giden hiçbir oyuncunun yeri doldurulmaz, doldurulamaz...Bu kural anayasanin degistirelemez hukumleri gibidir. Bunlari dusunerek yorum yapin.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonsporda giden hiçbir oyuncunun yeri doldurulmaz, doldurulamaz...Bu kural anayasanin degistirelemez hukumleri gibidir. Bunlari dusunerek yorum yapin.
                Roda>Sörloth
                Onur>Ugurcan
                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakkal hesabı yapıcaz diye geldiğimiz konuma bak. Gerekirse transfer yapmasınlar sözleşme imzalasınlar nevzat sakar ın ahını aldık
                  Nevzat Şakar'dan gelecek hayır gelmesin daha iyi. Onun ahı da tutmaz. Tarihimizin en kötü yöneticisiydi. Bu forumda da bir kez ceza aldım o da bu adama küfür ettiğim için. Yine olsa yine ederim. Evlerden ırak..

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son Ömer Keskinsoy tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 22:20.

Yorum

• Hoca adayım Aykut Kocaman'dır. Ünal Konya'ya Aykut Trabzonspor'a. Süper defans yaparız, başkan ne derse de yer oturur sıkıntı yok. Bizim açımızdan da sorun yok kim gelse ömrü 1 sene...

Yorum

nevzat şakarın değil de bıyıklarının ahını almış olabiliriz
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Roda>Sörloth
                        Onur>Ugurcan
                        10 yilda bir olabilecek birseyle 10 yilda bir avunuruz. Kaldi ki yetersiz Rodallega ile epi topu iki sene kalecilik yapabilmis Onur' un yerine futbolcu bulmak cok zor olmasa gerek. Bu adamlar kistas degil. Millet alinacak oyuncuya Rodallega veya Onur gibi olmali demez, ama Egemen gibi, Selcuk gibi, Jaja gibi, Sosa gibi, Novak gibi olmali der.

Yorum

Ahını aldık derken yanlış anlaşılmasın onu istermiş gibi okuyunca öyle durduğunu farkettim bir açıklık getireyim dedim. Çok sövdük adama beteri geldi gibisinden yazdım

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca adayım Aykut Kocaman'dır. Ünal Konya'ya Aykut Trabzonspor'a. Süper defans yaparız, başkan ne derse de yer oturur sıkıntı yok. Bizim açımızdan da sorun yok kim gelse ömrü 1 sene...
                            aynen katılıyorum bunlara o lazım.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ünal hoca kesin olarak bırakmış.bi tarafınıza kına yakın bakalım.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal hoca kesin olarak bırakmış.bi tarafınıza kına yakın bakalım.
                                Bu kesinlik haberinin geldiği kaynak kim?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X