Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sabah Spor‏Onaylanmış hesap @sabahspor1 1 min1 minute agoDaha fazla

SON DAKİKA! Galatasaray transferin son günü 3 bomba birden patlattı!Şu an Cornelius, Vagner Loveve Ömer Bayram, Galatasaray için sağlık kontrolünde geçiyor!
    Burak -> bjk

Loading ...
    .

Yorum

• burak bjk ile imzalarken neler söyleyeceğini merak ediyorum
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ne tıkırtı var ne de şıkırtı.

Yorum

• İlk olarak koknar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne tıkırtı var ne de şıkırtı.
          Ne tıkırtı var ne sıkırtı aynen
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burak bjk ile imzalarken neler söyleyeceğini merak ediyorum
            Taraftarı olduğum takıma geri döndüğüm için çok mutluyum, bu forma altında başarılı olmak çocukluk hayalımdi. Fikret başkana teşekkür ediyorum.

Trabzon için ölürüm.
            Galatasaray için canımı veririm.
            Arda ve Selçuk seviliyorsunuz kardeşiiimmm.

Kapanış.
            .

Yorum

Trabzonspor'a buradan tekrar çok teşekkür ediyorum orayı çok seviyorum kalbimdeki yeri bla bla bla
              Ama ben ber zaman her ortamda Beşiktaşlı olduğunu çekinmeden söyledim
              Beşiktaş Türkiye nin en özel klubudur
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu Fiko ile pazarlık etmezler inşallah adam transferin son günü Adem Ljajici 8 milyon € opsiyonla 1 milyon € verip kiralamış.

Yorum

• İlk olarak koknar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne tıkırtı var ne de şıkırtı.
                  bişşey olmaz zaten reis beceripte 6 aydır bir stoper alamayan kabiliyetsizler son gün mü alacak nasılsa takımda ünal karaman gibi bir kukla varken stopere ne hacet bu takım bu sene kamyonla gol yer yönetimde götüne kına yaksın zaten bunu göremeyen adamlar orda hala nasıl duruyor onu anlamakta mümkün değil

Yorum

• bjk love sattıgına göre 3.e 5 e bakmaz burak ı kesin alır..yani burakın trabzonda son 9 saati
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Burdan 4 buyuk guzide kulube sesleniyorum.Parayi veren dudugu calar

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Fiko ile pazarlık etmezler inşallah adam transferin son günü Adem Ljajici 8 milyon € opsiyonla 1 milyon € verip kiralamış.
                        adamda kabiliyet var bizimki gitsin deliğe top soksun ancak ondan anlar bu kafayla orda da nasıl duruyor oda ayrı bir muamma

Yorum

• Kadromuz diğer takımlara göre gerçekten zayıf,bunu geçtim geçen seneye göre bile kadro zayıfladı.Geçen yılki stoperleri umarım aramayız.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            niye küçük resme bu kadar takıldın ? başkan şuan samsunda golf turnuvasında mı ? transferin son günü mü ? stoper ve ön libero gelen var mı ?
                            küçük resim falan değil. burası ciddi bir forum ve burada paylaşılan yazılan şeyin doğruluğu ve ciddiyeti pek tartışılmamalı. bu şekilde taraftarın ne kadar kulübe zarar verdiğini anlayamıyorsunuz. o adam o tweeti atarak kendince Trabzonspor başkanını ''bakın, transferle ilgilenmiyor gidiyor golf oynuyor!!!'' pozisyonuna sokuyor.

yaz başından beri burada insanların bu hesaplara itibar etmemesi gerektiğini anlatıyorum. bu adamlar bunu yaparak kulübün kurumsal yapısına zarar veriyor. Trabzonspor'un transferlerini önceden bilen, başkanı telefondan arayan, çok sevdiği birinden duyum alan ama transferin bozulamaması için nedense bir türlü o ismi söyleyemeyenlerle dolup taşıyor bu mecra.

bunun prim, beğeni,retweet getirdiğini gören herkes bunu oynamaya başlıyor. ortada bilgi kirliliği başlıyor, isim ortaya atılıyor sonra o adam gelmiyor, gelmemesi ile ilgili türlü yalanlar başlıyor... sonra da öğreniyoruz ki adamla ilgilenmemişiz bile. bunun akabinde durduk yere başkana, kulübe futbolcuya karalama başlıyor.

aynı zamanda başkan samsunda golf oynayabilir. transfere bakan bir komite var.

Yorum

• şenol hoca burağın sakatlık durumunu geçenlerde sormuş ona diye bir haber vardı geçenlerde . sakat olduğunu bile bile almak istemesi bana mantıklı gelmiyor hiç , burak şimdi bjk de çatır çatır oynamaya başlarsa o zaman anlaşılır durum .
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Durica futbolu bırakmadıysa gelsin başlasın
                                Ciddiyim
                                Sol stoper off
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim