Anlamıyor musunuz? Eğer siz o ortamı yaratırsanız Burak pisliklerini yapar. Sakat da görünür, sosyal medyadan foto da atar, mesaj da. O ortamı yaratanlar var. Transfer sezonu bitti, defans sakatlandı, yetmez deniyor ve tek golcünü satmaya çalışıyorlar. Pompalanan mesaj da hep aynı 33 yaşında, şu kadar para vereceğiz, zaten sakat. Bu adam sana 10 maç kazandırır, galibiyet primleri, lig sıralaması primi, taraftar gelirleri derken parasını çıkartır ve yükseltir, şimdi Burak'ı sat, Pektemek'i al, yanına 1-2 milyon €, sonra iş yaptım diye övün, son dakikada sat dur, merak etme kral çıplak diyebilecek kimse kalmamış zaten. Trabzonspor'un kemikleri üzerinde dans edin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Tüketim çılgınlığı ile ne alakası var hocam. Burak Yılmaz dün twitterda RT olduğu saniye profil ve kapak fotoğrafını değiştirdi. Bu adam deli gibi gitmek istiyor ve sabote ediyor.İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum geçen sene ne kadar Burak gelsin istiyorduysa da bu sene de o kadare gitsin istiyor.
Ne değişti ?
Üstelik Burak fena da oynamadı, bir sürü gol attı geçen sene..
Değişen şey taraftarın tüketim hırsından başka birşey değil.
Sadece biz değil, genelde taraftar böyle. Tüketmek istiyoruz. O gelsin, bu gitsin, yenisi gelsin, yeni heyecanlar olsun.
Oysa yarını düşünmeden yapılan her transfer yanlış.
Burak'ın ve Sosa'nın bu paralara gelmesi geçen sene yanlıştı. Söyledik burada. Ama herkes transfer sarhoşu oldu. Şimdi hevesimizi alınca tamam gitsin diyoruz. Ama öyle kolay olmuyor işte. Hadi Burak belki gider, Sosa ve Kucka'ya verilen paralar ne olacak ?
Sen şimdi bu Burak beyfendiye güvenip Beşiktaş karşısında sahaya sürer misin ? Sen bu Burak'ı bu hafta Galatasaray maçında oynatır mısın ?
Ben hayatımda bu kadar eyyamcı bir adam ciddi manada görmedim. Adam küsüyor oynamıyor var mı böyle dünya ya.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Bu saçma sapan görüşüne saygı duymuyorum. Burak bize 10 maç kazandırır mı ?İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamıyor musunuz? Eğer siz o ortamı yaratırsanız Burak pisliklerini yapar. Sakat da görünür, sosyal medyadan foto da atar, mesaj da. O ortamı yaratanlar var. Transfer sezonu bitti, defans sakatlandı, yetmez deniyor ve tek golcünü satmaya çalışıyorlar. Pompalanan mesaj da hep aynı 33 yaşında, şu kadar para vereceğiz, zaten sakat. Bu adam sana 10 maç kazandırır, galibiyet primleri, lig sıralaması primi, taraftar gelirleri derken parasını çıkartır ve yükseltir, şimdi Burak'ı sat, Pektemek'i al, yanına 1-2 milyon €, sonra iş yaptım diye övün, son dakikada sat dur, merak etme kral çıplak diyebilecek kimse kalmamış zaten. Trabzonspor'un kemikleri üzerinde dans edin
Yani buraksız diyelim 50 puan aldık. Ki biz Buraksız 50 puan alırız. Bu adam oynarsa bize 80 puan mı kazandıracak ???
Birde tersten bakalım olaya. Buraklı Trabzonspor lig sonunda 60 puan alsın ve ligi 4 sırada bitirsin. Eğer Burak olmazsa biz küme mi düşeceğiz.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İsmi geçen oyunculardan;
Pektemek müzmin sakat.
Töre psikolojik sorunları olan adam.Silah olayları vs.
Atiba yaşlı seneye elde kalır.Kaldı ki bu sene boştaydı çok meraklıydık alma girişiminde bulunsaydık.
bize önerdikleri başkaca da oyuncu yoktur.Belki kaleci Tolga.
Bu durumda takasa girmek hep bizim zararımıza. Fikret Orman elinden çıkaramadığı adamları bize yamayarak 1 taşla 2-3 kuş vurma peşinde.
Umarım yönetim dirayetli dururda karlı bir anlaşma yoluna gider.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Onu bilemeyiz. Bizi kullanıp bjk ye kendini pazarlamış da olabilir . Sonuçta tolgay kafa yapısı olarak trabzona uygun bir oyuncu değil gibi geliyor bana ,gelse de 1-2 seneye kaçmanın yollarını arar.İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç kendimizi kandırmaya gerek yok. Fotoğraf gayet net "transfer hayırlı olsun" fotoğrafıydı.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
O yazımdan bunu mu çıkardın?İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saçma sapan görüşüne saygı duymuyorum. Burak bize 10 maç kazandırır mı ?
Yani buraksız diyelim 50 puan aldık. Ki biz Buraksız 50 puan alırız. Bu adam oynarsa bize 80 puan mı kazandıracak ???
Birde tersten bakalım olaya. Buraklı Trabzonspor lig sonunda 60 puan alsın ve ligi 4 sırada bitirsin. Eğer Burak olmazsa biz küme mi düşeceğiz.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bjk nin elinde bizim işimize yarayacak bize gelmek isteyecek bizim şartlarımıza uyacak orkan çınar dışında oyuncu yok. o da yaşı genç, yıllık maaşı düşük, sorunsuz, sağ kanat açığımız var, kendini geliştirebilir umudu taşıyor gibi sebeplerle olabilir.
isim zorlamaya kendimizi kasmaya gerek yok. ya direk 4 milyon euro versinler ya da paramız yok diye çok ağlarlarsa 3 milyon euro + orkanEn son ensarusta tarafından düzenlendi; 30.08.2018, 09:05.
Yorum
-
Ben Burak'ın hayranı biri değilim, ama son dakikada olmaz bu işler. Trabzonspor çok kötü yönetiliyor.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Bu adam sana 10 maç kazandırır ne demek ?İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yazımdan bunu mu çıkardın?Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
Son dakika işi olduğunu sanmıyorum ben de her nedense. Uzun zamandır planlanıyordu büyük ihtimalleİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Burak'ın hayranı biri değilim, ama son dakikada olmaz bu işler. Trabzonspor çok kötü yönetiliyor.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Şöyle dediğimi mi sanıyorsun? Burak sahaya çıkar, 10 kişiyi çalımlar ve gollerini atar?İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam sana 10 maç kazandırır ne demek ?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Takımın ciddi bir hedefi yok. Hakem hatasından gol yiyoruz var'a hakemlere 2 kelime eden yok Ünal Hoca dışında o da maç sonu.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Burak'ın hayranı biri değilim, ama son dakikada olmaz bu işler. Trabzonspor çok kötü yönetiliyor.
Burak'ın da oynayacağı yok bu sene açıkçası bu kadar mesele olduktan sonra. Hacklenmiş falan ya
Yorum
-
Değil bir milyon , yarım milyon veren olsa Orkan'ı satarlar .İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk nin elinde bizim işimize yarayacak bize gelmek isteyecek bizim şartlarımıza uyacak orkan çınar dışında oyuncu yok. o da yaşı genç, yıllık maaşı düşük, sorunsuz, sağ kanat açığımız var, kendini geliştirebilir umudu taşıyor gibi sebeplerle olabilir.
isim zorlamaya kendimizi kasmaya gerek yok. ya direk 4 milyon euro versinler ya da paramız yok diye çok ağlarlarsa 3 milyon euro + orkan
Ama yok...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum