Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübün beşiktaşla Burak veya başka bir futbolcu hakkında görüştüğü falan yok şurda sosyal medyadan duyduğunuz uydurma haberleri paylaşıp durmayın ne Burak bjkya gidecek nede ordan buraya biri gelecek , yönetim bir stoperle görüşüyormu bilmiyorum ama inşallah görüşüyordur olursa olur olmazsa hayırlısı.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bir sürü isimle oyaladılar bizi ve stoper almadılar. Sakatlıklar da peşimizi bırakmıyor. Rezil bir sezon bizi bekliyor yine.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Siz olsanız şu an Atiba'ya 1 m euro bonservis bedeli öder misiniz ? Ben ödemem. Bu yüzden 3.5 m euroya bağlayalım şu işi. Bize gelişi zaten 3.5 abla aşağısı kurtarmaz
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Şuanda yana yana stoper beklememiz gerekirken Burak gidecek mi gitmeyecek mi derdindeyiz.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Sakat, antrenmana bile katılamayan 35 yaşında adamı takasa kabul eden takımın adı nedir?

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Siz olsanız şu an Atiba'ya 1 m euro bonservis bedeli öder misiniz ? Ben ödemem. Bu yüzden 3.5 m euroya bağlayalım şu işi. Bize gelişi zaten 3.5 abla aşağısı kurtarmaz
              Bu durum bonservis ödeme ile alakalı bir durum değil. Bizim elzem olarak iki bölgeye transfer ihtiyacımız var. Bunlardan birisi orta saha. Kadro derinliğimize baktığımızda forvet kısmımızda şişkinlik mevcut, şişkinlik olan bölgeden bir futbolcu gönderip aynı anda hem ödeyeceğin ücretten kurtulup hemde eksik bölgene iş görecek bir adam alıyorsan bu bildiğin transfer başarısıdır.

Atiba' nın gelmesi demek, arkadaki saçma sapan savunmanın bir nebzede olsa rahatlaması demek. Atiba geldiğinde sosa birazda olsa geriye az yardım edeceğinden, hücum varyasyonlarını abdülkadir ile beraber canlandırır.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu durum bonservis ödeme ile alakalı bir durum değil. Bizim elzem olarak iki bölgeye transfer ihtiyacımız var. Bunlardan birisi orta saha. Kadro derinliğimize baktığımızda forvet kısmımızda şişkinlik mevcut, şişkinlik olan bölgeden bir futbolcu gönderip aynı anda hem ödeyeceğin ücretten kurtulup hemde eksik bölgene iş görecek bir adam alıyorsan bu bildiğin transfer başarısıdır.

Atiba' nın gelmesi demek, arkadaki saçma sapan savunmanın bir nebzede olsa rahatlaması demek. Atiba geldiğinde sosa birazda olsa geriye az yardım edeceğinden, hücum varyasyonlarını abdülkadir ile beraber canlandırır.
                +1
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• [MENTION=31925]shagrath61[/MENTION] Hocam bu adam sakat ve 35 yaşında. Bjkde zaten yedek kalacak. Neden biz en iyi oyuncumuzu verirken onların genç yedeğini (Gökhan Töre) bile alamıyoruz da Atiba'yı alıyoruz ? Yacob neden transfer edilmedi madem ön libero aranıyor ? Hepsini geçtim bu adam bir ay önce serbestti o zaman neredeydik illa Atiba olacaksa ?
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sakat, antrenmana bile katılamayan 35 yaşında adamı takasa kabul eden takımın adı nedir?
                    Sakat,33 yaşında,2 yıldır antremanlara katılmayıp yılda 30 milyon tl kazanan oyuncuyu iyi paraya satan klubün adı nedir ?
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Burak’ın bonservis bedelinin ilk taksitini ödemişiz. 2 taksit daha duruyormuş.(Trt’ye bağlanan Barış Yurduseven söyledi)

Gelen para direk oraya gidecek sanki

Yorum

• Burak Yılmaz: “Beşiktaş taraftarı her zaman 1 numaradır. Onlarla aramda her zaman özel bir bağ vardı.” (Kartalhaber)

Çok eğleneceğiz
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Daha fazla

SICAK GELİŞME - Atiba, Trabzonspor'a gitme konusunda istekli değil. Masada Dorukhan ismi var. Takas olsa da olmasa da Beşiktaş zaten Burak için bonservis ödeyecek.

Ertan Süzgün
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Ertan Süzgün Dorukhan diyor. Atiba istekli değilmiş.

Yorum

• Dorukhan felan alırlarsa vallahi olay çıkar ama.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sakat,33 yaşında,2 yıldır antremanlara katılmayıp yılda 30 milyon tl kazanan oyuncuyu iyi paraya satan klubün adı nedir ?
                                Burak'ı hiç sevmem, onu savunmak istemiyorum ama geçen sene bu adam kaç gol attı, önceki senesini bilemem, takımı yukarıda tuttu.

Atiba'sız 2,5 başarıdır ama fırsat varken başka oyuncu yerine Atiba tercihi başarı değil Beşiktaşlılıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim