Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nevzat Aydın'ın twitine atılan yorumlara bakarken bakın ne gördüm

https://twitter.com/ademcebecii/status/1157936124653948933
    Nevzat'ta Yusuf'un olmayan zekasına övgü yapmış! Ulan az biraz zeka kırıntısı olan adamın menajeri o mu olur?

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nevzat Aydın'ın twitine atılan yorumlara bakarken bakın ne gördüm

https://twitter.com/ademcebecii/status/1157936124653948933
      Bunu tarftarın inadına yazmadıysa ben de birşey bilmiyorum
      .

Yorum

• arkadaşlar mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu

kimse vazgeçilmez deil fakat kızgın olmanızı anlayamıyorum

Yusuf bu zor şartlarda borç içindeyken uygun rakama oynamış takımı yokluktayken yukarılara taşımış hatta Mehmet ekici gitmese belki adını bile duyamayacağımız isimken sana 20 mılyon kazandırıp tarıhındekı en pahalı ucret takımına kazandırmıştır

bırakın adama sallamayı yolu açık olsun başkanın dediği gibi onlar bizi temsil edecek ve gençlerimiz devamlı bize para kazandıracak porto gibi benfica gibi ...

çünkü biz bacasız bir fabrikayız başka kaynağımız yok

teşekkürler kaptan yolun açık olsun

Yorum

• Yusufun Allah vergisi yeteneği var bu aşikar her futbolcuda olduğu gibi buraya gelmesinde elbette kendi gayretlerinin de etkisi var. Ancak görmediğimiz nokta su bu adam Diyarbakır urfa vs. gibi sehirlerin altyapisindan yetisse belkide şuan anadolu kuluplerindeydi . Trabzon altyapisindan yetismesi ona en az kendi yetenegi kadar katkı vermistir. Çalıştığı antrenörlerin kalitesi sahası hocası oynadığı oyuncular vs saymakla bitmez. Dolayısıyla aidiyet beklenir taraftar haklıdır. Hayali olabilir eyvallah kimse bişey demiyor ancak o hayallere ulaşacak konuma da bu kulüp sayesinde geldi. Zor değildi çıkıp taa haziranda fiyatimi kulübüm belirler ben bu takımın evladıyım demek. Zor degildi zeki celikle neden olmasin storysi atmamak ,ninesini bahane etmemek vs. Menejeri 15 milyon sacmalamasi yapınca kulübün elini guclendirecek 2 yazı paylasmamak bunlar 10dakikasini alacak ama belki kulübe 15 20 milyon tl kazandiracaktı. Taraftar olarak buna kızıyoruz ve kızma hakkımız yok diyenler var . Ne demek yok yahu 10 yasimdan beri elime gecen harçlığı ts cluplara harcadim 19 yasinda kulübe üye oldum aidatimi ödüyorum her sene gurbette olmama ragmen 10 maca geliyorum formami alıyorum cebime 5 kurus girmedi gidiyor da. Yusuf ise torunun torununa yetecek parayi daha 4 senede kazandi kulüpten mislini de kazanacak o yüzden eleştiri hakkı onun yok taraftarin var. Kimse suclayamaz taraftari tabi ki kötü oynadimi da taraftar tepki verebilir tribünde adam para alıyor bu isten hakkını verecek. Yolu açık olsun duruşu sağlam olsaydı biraz daha şuan kimse niye gittin demezdi zaten el üstünde giderdi suanda gözümde para kazandirarak giden buraktan farki yok o da ozaman icin cok ciddi rakamlarda bonservis getirmişti ama ikisi de ötesi olmayacak artık bu kulüp icin benim adıma geldi gectiler sadece.. Çok uzattım kusura bakmayın şimdiden

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sosa dan 10 numara olmaz.

Abdülkadir Ömür merkezde olmaz.

Adam gibi skora katkı sağlayacak bir 10 numara lazım..

Ben olsam gider Kagawayı bir şekilde ikna ederdim..

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yusuf sarı bu sene bir şekilde takıma monte olup parlayabilir mi acaba
              Hazırlık maçında Ünal hoca bunun sinyalini verdi bence.

Abdülkadir'i 10 numaraya çekti. Yusuf Sarı'yı sağ kanada attı.

Bu formasyonda devam edecek bence
              .

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim Tottimiz olmaz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                Roma gibi dünyanın en güzel şehirlerinden birinde,daima zirvede olan dünya çapında bir takım olmasa Totti durur muydu orda.
                Totti-Yazıcı karşılaştırmaları da şaka gibi zaten.

Yorum

• Her giden oyuncunun yerini yabanci oyuncularla dolduramayiz..Alinan genclerden 2-3 tanesinin takima entregre edilip parlatilmasi gerekir..Bu oyuncularimiza da güvenmeliyiz..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• 10 numara alinacagini dusunmuyorum ben.
                    Sarloct harici bir forvet daha aliriz.
                    Belki bir de yedek solbek.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yusuf'un gidişine üzülmek çok normal

Ben bu sene gitmiş olmasına
                      Lille kulübünün bizim Halil İbrahim Dervişoğlu işinde 200B eurolardan 1.5M lara kadar çıkan Sparta olayındaki gibi bir saçmalık olmadan ince ince planladığı fiyatlara satın almayı başarmış olmasına
                      Transferde cash para yerine saçma sapan Edgar vs sonradan pay gibi realitesi olmayan anlaşmaları ekletmiş olma ihtimaline vs de üzüldüm

Her ne kadar bu sene gidilmeyecek bir sene olsa da kazandırdığı paraya vs bakınca ben Yusuf'a kızamıyorum. Yönetime de kızamıyorum. Hayırlı olsun

Bundan sonra Yusuf'suz Trabzonsporda Behlül'e yer açılacaktır (Hazırlık kampında en çok beğendiğim gençti), Parmak ve Mikel aynı anda oynayabilecektir... Yusuf da bizden bir sene önce şampiyonlar liginde oynayacaktır...
                      guzel yorum olaya tamamen boyle bakmak lazim.
                      gerisi fanatizm, gerisi hayalperestlik...

Yorum

• 10 numaraya ihtiyaç yok, Mikel'in gelişiyle Parmak ve Sosa'ya biraz daha özgürlük verecektir hoca, ileri uca sağlam bir bitirici alırsak Yusuf'u aramayız, geçen senenin de üzerine çıkarız eminim.

Yorum

• Rahim Dursunda veda etmis Yusufa.

10 numara alinmaz , merkezi oynayacak cok oyuncu var. Gencler begenilmedi heralde, bir forvet daha bekliyorum.

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizden başka hiç bir enayi o ayaksiza 2.5 milyon euro vermezdi. Onur'un tek amacı kendini gram geliştirmeden tribünlere oynayarak yıllarca bu kulupten bu paraları kazanmak. Eger bu malum olaylar olmasaydı bile bizden sonra kalecilik yapmazdı yapamazdı yaptirmazlardi

Bu başlığı Onur tartışması yaparak kirletmek istemiyorum. Fakat söylediklerinize katılmıyorum. Ayaksız dediğiniz o adam en az 4-5 sezon üst düzey performans göstererek bu ülkede ''ONUR'' adınızı akıllara kazıdı. Bugün Onur diye bir kaleci ismi hafızalarda varsa bunu önce yeteneği ve oynadığı futbolla yaptı. Nitekim İstanbul kulüpleri yıllarca çocuğun peşinde koştu. Onur'u almak için ulusal medyada yaptırdıkları haberler ortadadır. Bunları unutmamak lazım. Maalesef unutuyorsunuz.

Gelelim o maaş mevzusuna! Şimdi o çok konuşulan 2.5 Milyon Euroluk maaşı bu çocuk birilerinin kafasına silah dayayarak almadı. Aksine gösterdiği üstün performans ve kendisinin peşinde koşan onca kulüp varken o maaş verildi. Nitekim o günleri hatırlarsanız takım dağılmış, en iyi futbolcularımız bırakıp İstanbul yolunu tutmuştu. İşte böyle bir ortamda Onur ''Adamlık yaparak'' kendisine teklif edilen maaşı kabul ederek takımda kalmıştır. O maaşı anasının ak sütü gibi helaldir ve hak etmiştir. Dönemin şartlarında kimlerin ne maaş aldığına bakmaksızın aradan onlarca sene geçtikten sonra çok para verildi demek isabetsiz bir değerlendirmedir. Bence Onur o dönemde gösterdiği performans ile o maaşı fazlasıyla hak etmiştir. Tabi sonrasında geçirdiği ağır sakatlıklar nedeniyle formu düşmüştür. Performansı azalınca da aldığı o maaş birilerinin ağzında meze olmaya başladı. Bunlar çok doğaldır. Onur konusunda objektif olmak gerekirse son iki-üç yılında gösterdiği performans düşmüştü diyebiliriz. Ama birilerinin yerden yere vuracağı bir performansı asla olmamıştır. O çok konuşulan Malatyaspor maçında dahi rezil bir performans göstermemiştir. Performans konuşacaksak Onur hiç bir zaman rezil bir performans gösterdi diyemem. Ama gelinen bu nokta üzücüdür. Neyse fazla uzattım.

Yorum

• Evet Yusuf takimla son antrenmanda vedalasmis.
                              Senaryo uydurup da, baskandan habersiz o yaziyi paylasti diyenler utandi mi biraz...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• keske bu parayla berkay ve halil alinsa...seneye abduda gider...yerli oyuncu gerek bize
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X