Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaptıgımız transferler bonservis ücreti bile ödemedik en rezil sezon..
    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      belkı anlasmıslardır federasyona bıldırmıslerdır. ama daha acıklanamıstır . gene bı umut gece 12 ye kadar beklıcem
      olsa idi federasyona bildirilmiş olması gerekirdi..
      o da gizlenmez emin ol...

Yorum

• Peki ersen geri dönmezse ve biz bir tek umut'la kalırsak, artı bir de Fifa'da ispanyol kulübüne tazminat ödersek ne olacak...

Tam bir kabus...Tez zamanda kurtulmak ümidiyle..bir insan bu kadar mı hayal kırıkılığı yaratır. güzel bir tecrübe oldu maalasef...
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Allah askina KILIT!
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• rezil bi transfer sezonuydu. Ersenin olaylarda doğruysa tam rezil olduk ..........
            BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1042 sayfada başımız önde finishi gördük..

diyecek başka bişe yok..
              + Rezil ettiler bizi
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Boludayim

Takımımız, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada bir haftalık kamp çalışması yapmak üzere Bolu'ya giderek Koru Otel'de kampa girdi., BEN boludayım ama gitmiyorum oraya 20 dakika yok aramız amam jabi mi görecem yoksa hüseyin çimşiri mi

Yorum

• Ersenin dönmesini bende istemiyorum.. Adam açıklamasını yapmış.. Gelse bile ne verir artık bu takıma.. Kimlerin elinde yönetildiğimizi bir kez daha gördük.. Tekrar Tekrar Yazıklar Olsun!!!

Yorum

• artık kilitleyin abiler şu başlığı..
                    giderek sinirlenmeye başladı herkes..

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Peki ersen geri dönmezse ve biz bir tek umut'la kalırsak, artı bir de Fifa'da ispanyol kulübüne tazminat ödersek ne olacak...

Tam bir kabus...Tez zamanda kurtulmak ümidiyle..bir insan bu kadar mı hayal kırıkılığı yaratır. güzel bir tecrübe oldu maalasef...
                      Tomas Jun gibi bir gol kralimiz var, unutuyorsun heralde...

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah askina KILIT!
                        evettttttttttttt
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Haftayada Umutun ayagi kirilir ve biz golcüsüz oynariz!

Yasasin Mantalite!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ya durun oyun mu bu , "oynamıyom yaa ber benim misketlerimi" dencek bir şey mi bu? Adam fax yolu max yolu imza atmış, herifler senin hesabına parayı geçirmiş sen kalkıyorsun "ben oynamıyom verin misketlerimi" diyorsun.

Saçmalık yahu. Ve Ben hala bunun yönetimden bazılarının adlarını kullanarak işin sonunu düşünemeyecek bir "eşşek" muhabirin yaptığına inanmak istiyorum. Ya lütfen arkadaşlar YÖNETİCİ sıfatını taşıyan e nabsit bir kişi böyle bir DANGALAKLIĞI yapamaz. Yapmamışlardır diye umut ediyorum.
                            En son A.T.R tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 18:07. Sebep: yazım hatası
                            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• sımdı zeyyat cıkar dengeden bahseder sınır olurum. .... dengenızı sızın. !!!!
                              En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 18:07.
                              bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                belkı anlasmıslardır federasyona bıldırmıslerdır. ama daha acıklanamıstır . gene bı umut gece 12 ye kadar beklıcem
                                Kardes bunlar Trabzonsporun menfaatlerini dusunen insanlar degil hatta bu 5 mac seyircisiz islerine geldi simdi kendilerini kimse istifaya davet edemeyecek klubu sattiklarini aciklamadiklarina gore sevinebiliriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X