Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• the and...

Yorum

• ve Transfer donemi bitti yaziklar olsun Albayrak rezil ettin bizi Ersen gelme geri sakin git imzani at olmazsa seneye zzaten serbestsin yeterki su yonetime rest cek

Yorum

• son msj benden olsun
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• düüüüüüüüüüüüüüüüüüütttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt bitti.......
          poetricus

Yorum

• bneim saatime göre süre doldu. yine bana hüsran yine bana hasret var yine bana esmer günler kaldı eyvah. . .

Yorum

• bu kadar rezil bir transfer sezonu yaşamamıştım..
              yuh artık..
              bu kadar olur...

inşallah ersen dönmez..

sözümüz yere düşmesin en azından..

Yorum

• bu baslıkta cok zamanımız geçti ama elde var sıfır
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• belkı anlasmıslardır federasyona bıldırmıslerdır. ama daha acıklanamıstır . gene bı umut gece 12 ye kadar beklıcem
                  bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• bi transfer dçnemini daha rezil bi şekilde bitirdik
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• " Trabzonsporun Muhterem Taraftarlari.
                      Talip oldugumuz o kadar futbolcu vardi ki hangisini alacagimiza karar veremeden transfer sezonu kapandi.Ama emin olun Aralik`taki kongrede tekrar aday olacagim ve yarim kalan islerimizi tamamlayacagim.Ocak`ta ara transfer döneminde eksik kalan bölgelerimize gerekli transferler yapilip yolumuza devam edecegiz.Bize güvenmeye devam edin.Beni tekrar baskan sececeginize olan inancim sonsuzdur." Nuri Albayrak

Yorum

• 1042 sayfada başımız önde finishi gördük..

diyecek başka bişe yok..

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          belkı anlasmıslardır federasyona bıldırmıslerdır. ama daha acıklanamıstır . gene bı umut gece 12 ye kadar beklıcem
                          biz 2 senedir bekliyoruz kardeş.... boşuna uykusuz kalma
                          KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• allah bizi bu hale düsürenlerin belasini versin..bu insanlarin ahi insallah bize cektirenlerden aheste aheste cikacak..
                            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• Hadi daaa kilitttt!

Yorum

• transfer sezonu bitti umut edelim ki sözleşmeyi imzalatmış olsunlar ve sonradan açıklaması olsa ama nerdeeeeeeeee ..
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X