Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kromozom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    heee ıyı bır transfer olmuss ersenın transferii.. artık bızımde bırr pıvot santraforumuz olduu.... allahımmm yaa korku fılmı gıbıı .... İŞ BİLMEZ YÖNETİMM

iş bilmez mi ne münasebet ..iş bilmese maaşlı elemanlarına foruma girin oyalayın milleti derlermiydi? iş bilmeselerdi sivas maçında olası tepkiyi önlemek için 5ooo bilet dağıtırlarmıydı ...iş bilmeseler erseni satıp ertesi gün transfer ederlermiydi ...tam tersi arkadaşlar fevkalade "işbilir" bir başkanımız var ..destek olalım kendisine hem o bize stad yapacak...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• hatırlayın gecen senede yine transfer beceriksizliği yapmışlardı,musampa gelip gitmişti bidaha gelmişti..2 yılda en boktan takımların yaptıklarını biz yapamadık.bir ankaraspor olamdık ya,necatiye bile razıydım ben..

Yorum

• bunların hepsini bakırköy akıl hastanesine tıkmak lazım..gerçi oradaki hastalar bile kaçar bunlardan..
        bu kadar akılsızlık orada bile vaki olamaz.

Yorum

• Arkadaşlar interneti fazl kullanmayın bakın çok yavaş işliyor herşey sözleşme gitmiyor muş karşı tarafa. Transfer yatarsa tek sorumlusu bizler olacağız ona göre.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            faks bozuk, adsl yavaş, helva parayı yatırmadı para yok
            ......
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• YÖNETİM İSTİFA

yönetim istifa

yönetim istifa

Yorum

• ula az kaldı, dayanın uşaklar. ha bunlar Gökdeniz'le Yattara'yı da satmasınlar sakın?!?!?!?!
                sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer dönemi 18 dakika sonra bitiyor.
                  1. Transfer ve Tescil Dönemi bitiyor 03.09.2007
                  Profesyonel Futbol Ligleri'nde 1. Transfer ve Tescil Dönemi bugün sona eriyor. 11 Haziran 2007'de başlayan 1. Transfer ve Tescil Dönemi'nin son gününde kulüpler futbolcular ile noterde imzaladıkları sözleşmeleri federasyona ibraz etmek zorundalar. 2007-2008 sezonu 2. Transfer ve Tescil Dönemi ise 2 Ocak 2008 tarihinde başlayacak ve 1 Şubat 2008'de sona erecek.
                  tff
                  Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• harbiden ya..
                    ulan ankaraspor bile kendine göre gayet iyi transferler yaptı..

GALATASARAY'DAN NECATİ, ANKARASPOR'A
                    GALATASARAY'DAN ORHAN AK, ANKARASPOR'A
                    GALATASARAY'DAN EMRE AŞIK, ANKARASPOR'A
                    İSTANBULSPOR'DAN ŞEVKİ KOÇ, ANKARAGÜCÜ
                    BURSASPOR'DAN HASAN YİĞİT, DENİZLİSPOR
                    MANİSASPOR'DAN HAKAN BALTA, GALATASARAY
                    BREZİLYA'LI WASHİNGTON, KONYASPOR
                    DARDANELSPOR'DAN SELÇUK HİZARCI, K.MARAŞ
                    K.PAŞA'DAN GÖKMEN ALBULAK, TARSUS İDMAN YURDU
                    MERSİN İ. YURDU'NDAN RAMAZAN ÖZALP, TARSUS İDMAN YURDU

trabzonspor????

ersen martini geri getirdi..
                    rezil herifler sizi..

Yorum

• istifa filan istemem...yeniden aday olmasınlar yeter

Yorum

• son 10 dakke
                        bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• Wallahi söylüyorum ki transfer yapmasalar bile bir şey demeyeceğim yeterki Ersen haberi yalan olsun. Yok bu olay doğru ise Yine Wallahi söylüyorum her türlü sözlü sövgü ve hakareti sonuna kadar hak ediyorlar. Ve sövenlerin en başında ve en galizz bir şekilde ben olacağım. Sözüm söz isterseniz forumdan uzaklaştırın. YETER ARTIK BİRAZ CİDDİYET SİZDE YOKSA BİLE KURUMUN CİDDİYETİNDEN UTANIN!
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İngiltere'de bir web sitesi kampanya başlatmış.

35 sterlin ( sanırım aylık ) ücretle bir takımın sahibi olmayı vaad ediyor.
                            50.000 katılımcı oluştuktan sonra harekete geçecekler.
                            Listede ingilterenin köklü ekipleri var.

Yakında benzer bir hareketi Trabzon taraftarı yaparsa şaşırmam. Zira bizim için en büyük transfer takımımızı geri almak olur.

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu karambolde Musampa'da dönse bari...
                              Şu sıralar O'nu ikna etmeye çalışıyorlardır...
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• 10 dakika kaldı.BOMBA GELİYOOOOORRRRRRRR!!!!
                                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X