Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne şiiri

İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    HOTLEO hocam hadi söyle haketmedilermi şimdi şiiri ... hemde sonunu da yazarak..........
    Ne Şiiri hamsim ne şiiri bunlar alenen ve galiz bir şekilde küfür talep etmiş olurlar (eğer bu olay doğru ise)

Yok eğer bu bir palavra ise bu konuda hakkını aldığımız herkesten helallik dilerim.
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• transfer döneminin bitmesine son 17 dk
      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• heee ıyı bır transfer olmuss ersenın transferii.. artık bızımde bırr pıvot santraforumuz olduu.... allahımmm yaa korku fılmı gıbıı .... İŞ BİLMEZ YÖNETİMM

Yorum

• 1,5 sattık bedavaya aldık yönetim işini biliyor..........
          poetricus

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu yönetim sizce Ersen için Huelva'ya bonsevis ödemiş olabilir mi?
            Hiç tanıyamamışsın yönetimi...
            BORDO MAVİ

Yorum

• 16 dk kaldı..
              becerdikleri tek iş itibarımızı darma dağın etmek..

çok çok tebrikler nuri efendi...

rezil herifler...

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersen'le Prica yolda karşılaşmışlar ve bir birilerine yol vermeyip kavgaya tutuşmuşlar. Sonra hem Türkiye hem de İspanya'daki transfer sezonu bitince ikisi de mecburen takımlarına dönmüşler...
                Çok iyiydi be!
                Hemen Ne Dediler Ne Demeliler için bir senaryo kurgulamaya başlayım.
                Yedim seni yönetim, yedim seni Ziya!
                Bittiniz siz, resmen bittiniz.

Yorum

• Mehmet Yıldız işi noldu ??
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• bu kadar küfür yemeye anasını sövdürmeye niyetli yönetim görmedim

yönetim istifa!
                    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• sergen'i de geri alalım , valla ortasahada çok iş yapar tam bir dinamo
                      az kaldı az sabredin, aralıkta çekip gidecekler , son tokatlarını atıyolar paralara. nuri çekip gidecek ve kimse de hesap soramayacak bu nasıl iş kardeş diye. aha da buraya yazdım bak.
                      Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiç tanıyamamışsın yönetimi...
                        Özür dilerim benim hatam
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• online alışveriş kanalları gibi oldu...son 15 dk.satıyoruuuz satıyoruuzzz...bak çağırırım geri haaa....

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet Yıldız işi noldu ??
                            faks bozuk, adsl yavaş, helva parayı yatırmadı para yok
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• ulan yönetimmi tımarhanemi belli değil nedir bunlar ya........

Yorum

• ula nuri bi ozhan canaydın kadar olamadın be . tuh sana . adamlar ac sefıl adam alıyolar bıze bak
                                bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X