Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar foruma sımdı gelebıldımm son dakıka haberlerını forumdan takıp etmeye calıstım sımdı ama.. bırısı kısa bır ozet gecebılırmı lutfen ne oldu ne bıttı.. varmı bı gelısmeee

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yoksa musampa mı geliyor Allah'ım !!!
      kesin ... gelir şimdi çıkar idmana...

Yorum

• bide ordudan cem demiri çağırırlarsa geri tam süper olur

Yorum

• Ortada imzalanmış bir sözleşme var, bu haber balon olabilir arkadaşlar.

He yönetim zaten kepaze orası ayrı tabi..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet Tesisspor dan da Jun u aldık

bu halde bile hem gülüp hem espiri yapıyoruz ya helal olsun bize valla
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak kromozom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaslar foruma sımdı gelebıldımm son dakıka haberlerını forumdan takıp etmeye calıstım sımdı ama.. bırısı kısa bır ozet gecebılırmı lutfen ne oldu ne bıttı.. varmı bı gelısmeee

tek gelişme erseni geri çağırdılar..
              tabii dönerse..

Yorum

• 25 dakikada birini alıp imza attıramayız heralde. Of Ooooof

Yorum

• Ersen canlı yayında 24 Tv ye çıktı ve ispanyaya kesin gideceğini,dönüş olmadığını yönetimden de kendisini kimsenin aramadığını,bilgisi olmadğını söyledi.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Ben yönetimin beceriksizliğine tahammül edebilirim belki yalnız eğer ERSEN konusu bir miza , bir şaka değilse yani bu adamı bu saaten sonra göndermezlerse İSPANYA'YA bu yapılabilecek en adice en edepsizce bir davranıştır Ersen'e karşı ve ben ERSEN olsam ve bu olay cidden doğru ise bütün kamera ve gazeteciler önünde bir basın toplantısı düzenler ve şunları söylerdim:

" saygıdeğer basın mensupları, çok fazla vaktiniz almayacağım. Beni çocuk yerine koyup gururumla oynayan bu kalite yoksunu insanlarla çalışmamak adına ANAM AVRADIM OLSUN bu takımda bir daha forma giymem ve sözleşmem bitene kadar - ki sezon sonu bitiyor ( ya da ocak ta emin değilim)- paflarla ya da tek başıma çalışacağım verecek oldukları para cezasını da insan hakları mahkemesine götüreceğim. Hepsi bu saygılar"
                    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• ya bu ersen olayıda yalan gibi...şimdi çıkar derler ki oyuncu alamadık ersen'i vermemek için çok çabaladık ama olmadı..jun'a güveniyoruz........
                      poetricus

Yorum

• SZYMEK ide cagırsalar
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ortada imzalanmış bir sözleşme var, bu haber balon olabilir arkadaşlar.

Prica da bize imza atmıştı faks yoluyla

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ortada imzalanmış bir sözleşme var, bu haber balon olabilir arkadaşlar.

Bonservisiyle almışız abi galiba. Başkan her transferden kar ettik bundan zarar etsek birşey olmaz demiştir...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• HOTLEO hocam hadi söyle haketmedilermi şimdi şiiri ... hemde sonunu da yazarak..........
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ersen yerinde olsam resti cekerim oynamam derim nasil olsa seneye serbest kalacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X