aslında kendi kendilerine yapıyorlar bu beceriksizliği fatihi sattılar gelen tepkiler daha tükenmeden erseni sattılar bir adam hem bir takıma hem kendine bu kadar zarar verecek kadar nasıl mantık dışı hareket edebilir..............
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şu medyatrabzon vede spor61 sitelerinide güvenilir bilirdim ama bunlarda kofti çıktı fotomaça benzemeye başladılar dikkat ediyorum balon haberler hep burdan çıkıyo....İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu medyatrabzon siteside iyi sallamaya başladı. İdmanlar yarın başlayacak...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
arjantin'de palermo'yu izliyorİlk olarak ahmettt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestichus nerde?
poetricus
Yorum
-
suraya bak daha hangi takim hangi ülkenin onu bilmeyen basina ne kadar güvenelim birde bunu yapan en güvenilir diye gösterilen anadolu ajansiİlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Bolu'da kampa girdi
14:17
''Transfer çalışmalarını başkanımız yürütmekte'' diyen Çuvalcıoğlu, İtalya Futbol Ligi La Liga ekibi Recreativo Huelva takımına transfer olması gündemde olan Ersen Martin ile ilgili de şu bilgiyi verdi:
(AA)
Eski rumuz...MaVeRaM
Yorum
-
boşuna ümit etmeyelim arkadaşlar bu yönetimden birşey beklemek boşuna kürek çekmek
yok yani yaptıkları ne transfer var ne proje var
haklarını yemeyelim ilkokul öğrencilerinin de yapabileceği bir lego maketini çok güzel becerip birleştirebildiler
alın dediler size stat yaptık

Fanki tonki zonki...
Yorum
-

Gökdeniz'i satar mısın!
Aalborg, Prica konusunda ısrar eden Trabzon'a bu yanıtı verdi. Celtic de Zurawski'yi bırakmıyor.
Aalborg, Trabzon'un el sıkıştığı İsveçli golcü Rade Prica'yı satmadı. Danimarkalı yöneticiler, Trabzonspor'un ısrarı karşısında "Siz Gökdeniz'i satar mısınız? Gökdeniz sizin için ne ise Prica da bizim için o" yanıtını verince bu transfer defteri dün tamamen kapandı.
İkinci olumsuzluk Zurawski'de yaşandı. Trabzonspor'un iki yılı aşkın bir zamandırpeşinde olduğu Polonyalı golcü, "Trabzonspor'a seve seve gelirim" dese de Celtic kulübü, "Biz oyuncumuzdan memnunuz onu satmayı asla düşünmüyoruz" yanıtını verdi.
Fotomac
Kaziga bindik gibi...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
sinirden ağlıyıcam ya
abi bu kadar olmaz ya forvet oyuncunu veriyorsun transfer yapmıyorsun 2 yıldır doğru düzgün oynamayan juna bel ağlıyorsun transfer paralarını yiyen nuri albayrak trabzonun parası boğazında kalır kimse yokmu bu adama dur diyicek adam herkesi satıyor kimseyi almıor
her daim trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer transfer olmazsa Ayman'ın maçlardaki yeni görevi Umut'un yanına yaklaşan rakip futbolcuları etkisiz hale getirmek olsun!
Ayman'ın yedeği de Hasan Üçüncü olsun!
Ne de olsa bol alternatifli bir kadromuz var!
O görevi biz yapalim.
Alalim elimize atmacalari ve tribünde bekleyelim. Umutun yanina yaklasana.....
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarım saattir siteye giremiyorum dedim kesin bomba patlamıştır forum şenliğe dönüşmüştür..patladımı...........
Bu gidis ile elimizde patlayacak...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum