Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 24 Saat 15 Dakika!

YA TRANSFER YA KAOS!!!!!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mönchengladbachda süper bir Stat yapdi ama ikinci Ligde oynuyor.

Allah sonumuzu benzetmesin Insaallah.
      aynen abi bunlarla 2 ligde iyi bu kafayla...........

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynen abi bunlarla 2 ligde iyi bu kafayla...........

Allahdan asagi liglerden gelen Trabzon Takimlari var
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Son dakka kazığı bekliyorum ben.
          Bilmem kaç milyon dolara alıcağımız bir kazık
          Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• İlk olarak ANJINSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son dakka kazığı bekliyorum ben.
            Bilmem kaç milyon dolara alıcağımız bir kazık

Beklemene gerek yok.

Elimizde bundan iki tane var.

Jun ve Musampa...

Yorum

Mönchengladbachda süper bir Stat yapdi ama ikinci Ligde oynuyor.

Allah sonumuzu benzetmesin Insaallah.
              evet dünya kupasi icin yapilan bir cok stad var.iyi kullandilar dünya kupasini.yaptiklari stadlarin paralarini ilk bir kac macta cikardilar.sirf stadlada bitmezki.tesislesme cok önemli.alt yapimiz bizim tek kurtulusumuz.ajax gibi alt yapi sistemi olsun bizde avrupanin büyük takimlari bizim genclerimizi almak icin siraya girerler.zaten bu durumda bile futbolcular kapis kapis gidiyorsa düsünün artik her 5 senede yeni bir jenerasyon olusturabilmeliyiz.bizim oldukca yetenekli genc potensiyalimiz var.sistemimizi oturtalim özkan sümer isini bilir insalla bu sözlerini yerine getirirler..bu sampiyonluktan daha önemli.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• 30 üye 10 misafir umutla bekliyo bakalım bize iyi bi golcü alıp süprizmi yapıcaklar yada arkadaşın dediği gibi artık alıştığımız son dakika kazığımı atıcaklar....

Benim görüşüm eğer Prica gelirse bi Junumuz daha olur...

Yorum

• bir prica dönüp dolaşıyor ortalıkta ya bu yönetim kimseyi tınlamıyor ya akıldan sorunları var yada kimsenin anlamayacağı olağanüstü bi güç var bunlardada o ışığı biz göremiyoruz yarın akşam kaçarlarmı acaba adamlar resmen bu takımı çökertmek için gizli güç gibi davranıyorlar.........

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir prica dönüp dolaşıyor ortalıkta ya bu yönetim kimseyi tınlamıyor ya akıldan sorunları var yada kimsenin anlamayacağı olağanüstü bi güç var bunlardada o ışığı biz göremiyoruz yarın akşam kaçarlarmı acaba adamlar resmen bu takımı çökertmek için gizli güç gibi davranıyorlar.........

Kacmadan önce LÜTFEn Gökdeniz, Umut ve Ceyhunuda satsinlar

Yorum

• ben söylüyorum abi , bu son ihtimal , bu adamlar TRABZONSPORlu değiller
                      Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        30 üye 10 misafir umutla bekliyo bakalım bize iyi bi golcü alıp süprizmi yapıcaklar yada arkadaşın dediği gibi artık alıştığımız son dakika kazığımı atıcaklar....

Benim görüşüm eğer Prica gelirse bi Junumuz daha olur...
                        madem göndermeyecekler bari sans versinler..musampa isi fifalik oldu.bu durumda bi yabanci hakkimiz dahami aciliyor.tüm yabanci hakkimizi kullanmisiz ama oynayan iki yabancimiz var..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• bunların aladığı ve laacağı adamlardan da hayır gelmez iki kuruş harcarlar oda kulübün parası onuda haram ederler.bıraksın kimseyi almasınlar yeni gelecek yönetim devre arasında alır.sonra bunların aldıklarını göndermek için uğraşmayalım bide
                          inadına TRABZON
                          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Vallahi bence bu gece gözlerini korkutmak ugruna tesisleri basalim ve cami cerceveyi indirelim!

Ezikler yapdi (gs). Bakin kac oyuncu aldilar :-)))

Yorum

Vallahi bence bu gece gözlerini korkutmak ugruna tesisleri basalim ve cami cerceveyi indirelim!

Ezikler yapdi (gs). Bakin kac oyuncu aldilar :-)))
                              kesin yönetimin içinde bir cam çerçeve işi yapan vardır ..iş çıktı diye sevinir
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                madem göndermeyecekler bari sans versinler..musampa isi fifalik oldu.bu durumda bi yabanci hakkimiz dahami aciliyor.tüm yabanci hakkimizi kullanmisiz ama oynayan iki yabancimiz var..
                                Musampaya sans verseydi ziya şimdi farklı olabilirdi....

M.Keçelide olupda Musampada olmayan ne var anlamak mümkün diil bu adamın kariyerinde Ş.Ligi şampiyonluğu var en azınsan bi kaç maç dene ondan sonra karar ver ama napalım işte mantalite böyle istemiyo.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X