Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en geç seneye gökdenizi satarız..ondan gelen 6-7 milyonlan 4 tane adam alırız,bu adamlardan en az 2sini 2 ay sonra göremeyiz..1itakımda idareten oynar,1ide ucuz meblalara bir klübe gider..

önümüzdeki sezon ayrı topic açmaya gerek yok,olucaklar bunlardır..2 kere 2 dört...

Yorum

• İnşallah bu futbolcu bizim forvet hattımıza ilaç olur. Sabah gazteleri okurken zaman gazetesi yazarlarından hayri beşerin yorumu nu okudum. Trabzonspor ilk yarı döküldü ikinci yarı ise çok güzel oynadı diyor ama son vuruşlardaki beceresizlik yüzünden galibiyet kaçtı yapılan penaltı ise Trabzonsporun Bursaspor defansını bunaltmasının sonucunda oldu. Trabzonsporun en büyük eksiği klas golcü. Sizce Prica bu klas golcü açığımızı doldurabilir mi. Gerçekten dikkat ediyorum çok gol kaçırıyoruz.
      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• artık prica kesinleşti ersen in gidişiyle
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• TEKKE'NİN YERİNE PRİCA
          Bursa maçından hemen önce konuşan asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Ersen'in yerine Fatih Tekke'yi düşündüklerini; ancak golcü yıldızın yüksek bonservis bedelinin bütçelerini aştığını belirterek, "Bu nedenle rotamızı Prica'ya çevirdik. İsveçli forvet aradığımız özelliklere sahip olduğu için işini bitirdik" diye konuştu.

Lafa bak çay demle Biraz sonra Gökdeniz'i satarlar bahane hazır: Fatih Tekke'yi yerine düşünüyorduk ama çok pahalı onun için Prica'yı gündemimize aldık... Bunlar kendilerini yönetici, bizleri de hem çocuk hem enayi sanıyorlar. Açıkça söyleyin, borçsuz kulüp bırakmak için önümüze ne gelirse satacağız diye. Veya deyin ki Ersen ile Prica aynı özelliklere sahipti. Ersen'i gönderdik. Biraz dürüst olun taraftara karşı. Ya da hiçbirşey söylemeyin yahu zorla mı?
          Bu takıma revizyon şart ama ehil insanların elinden
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu şartlarda borçsuz klüp bırakmaları imkansız sadece borsa geri ödemeleri yıllık 7 milyon dolar.
            Borsadan gelen sıcak parayla büyük futbolcularımıza iyileştirme zamları vererek geleceğimizi satan eski yönetimimize saygılar sunuyorum!!!!!!
            Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• 7 trilyon biliyorum
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu prica alındı ise kampa yetişip az da olsa takımla çalışması ve bir an önce maçlara yetişmesi lazım. Ama bu prica bize ya umutu ya da ceyhunu kaybettirecek.

Yorum

• ersene gerçekden üzüldüm siz gitmesini istiyormuydunuz acaba gelen adam o kadar kafa topuna hakim olabilecek mi?
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bende7 milyon dolar biliyorum ama sonuçta ikisi de azımsanmayacak paralar.
                    Borsadan gelen paranın daha akıllıca kullanılmasını beklerdim.Ama olmadı Trabzonun gelecek yıllarına ipotek konuldu.

Yorum

• adam gelmeden önyargıda bulunmak istemem ama bazı sorularım var.

1.soru: ersen martin danimarkada oynasa kaç golle gol kralı olurdu? bence en az 20

2.soru: ersen martin hansa rostack gibi bir takımda kaç gol atardı? ersen o takıma gitmezdi bile

3.soru: rade prica ispanyadan transfer teklifi alabilirmi? türkiyeden bu oyuncu bizden başka kimse almazdıki ispanyayı transferi söz konusu olsun
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Pricanın Videolarını iyi izlerseniz Aalborg takımının yerden pas yüzdesinin çok yüksek olduğunu görürsünüz.
                        Bizim takımda pek alışık olmadığımız bir şey.
                        Sadece Ceyhun var.
                        Bu takımın gerçek anlamda orta saha , sol kanat ve kaleci sorunu var.
                        Bir tarafa adam alırken ( aynı mevkiden bir oyuncu yolluyorsunuz ayrıca ) diğer taraflarda zaaf devam ediyorsa bir manası kalmaz yaptığınız işin.

Yorum

• Pricanın Videolarını iyi izlerseniz Aalborg takımının yerden pas yüzdesinin çok yüksek olduğunu görürsünüz.
                          Bizim takımda pek alışık olmadığımız bir şey.
                          Sadece Ceyhun var.
                          Bu takımın gerçek anlamda orta saha , sol kanat ve kaleci sorunu var.
                          Bir tarafa adam alırken ( aynı mevkiden bir oyuncu yolluyorsunuz ayrıca ) diğer taraflarda zaaf devam ediyorsa bir manası kalmaz yaptığınız işin.
                          kaç tane videosu var kiiii
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu yönetim futbolcu satmadan ne zaman futbolcu alacak
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak ANJINSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende7 milyon dolar biliyorum ama sonuçta ikisi de azımsanmayacak paralar.
                              Borsadan gelen paranın daha akıllıca kullanılmasını beklerdim.Ama olmadı Trabzonun gelecek yıllarına ipotek konuldu.
                              Haklısın büyük bir kambur.
                              Şurdan biliyorum:

"İLK İŞİMİZ BORSA İLE OLAN İLİŞKİMİZİ KESMEK"
                              Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, borsaya açılmayı büyük bir hata olarak da değerlendirerek, "Ekim ayı içinde borsaya 7 trilyon ödeyeceğiz. Biz Trabzonspor yönetimine geldiğimizde kulübe 15-16 trilyon gelir kazandırdık. Trabzonspor'un geçmişte olduğu gibi iki defteri yok. Sadece bir defteri bulunuyor. Hesaplarımız ortada. Kulüp sürekli denetleniyor. Kulübü ekonomik yükten kurtarmak istiyoruz. Eğer Trabzonspor stat projesini gerçekleştirirse ilk işimiz borsayla olan ilişkimizi kesmek olacak. Biz geçmiş yönetim gibi futbolculara iyileştirme adı altında paralar ödemedik. Paramızı en iyi şekilde değerlendirip kullanmaya çalışıyoruz" dedi.

Yorum

• [quote=Travelair;932612]Haklısın büyük bir kambur.
                                Şurdan biliyorum:

"İLK İŞİMİZ BORSA İLE OLAN İLİŞKİMİZİ KESMEK"
                                Biz geçmiş yönetim gibi futbolculara iyileştirme adı altında paralar ödemedik. Paramızı en iyi şekilde değerlendirip kullanmaya çalışıyoruz" dedi.
                                yahu git Allah'ını seversen...
                                Fanki tonki zonki...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X