Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herkes forvet diyor ama sorun orta sahada dahada büyük sorun teknik direktörde
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• yattara iyi oynamaya başladı yaptıgı ortaları gole dönüştürecek oyunncu lazım yattara bu takımda tek bacagı ile oynar
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bize neler lazım?

1-"Yönetim" gibi yönetim (Yok)
        2-"Teknik adam" gibi teknik adam(Yok)
        3-Satılmamış taraftar(Bekleyip göreceğiz)
        4-Kaleci(Alınacak gibi)
        5-Sağ bek(Alındı)
        6-Sol bek(Alınmayacak gibi)
        7-Ön libero(Alındı)
        8-10 numara(Alınacak gibi)
        9-Santrafor(Alınacak gibi)
        10-Sol açık(Alınmayacak gibi)
        Bunları tam 3,5 ay önce yazmıştım.O günden bugüne değişen bir şey yok gibi...

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ha gayret uşaklar 1000'e 5 sayfa kaldı...

Elde var ne?4 (Tolga,Jabi,Serkan,Adnan)
          Sırasıyla;

Üye Kp, Özelliklerimi Düzenle, "Number of Posts to Show Per Page" başlığı altındaki kutucuğu "Show 40 Post Per Page" yaparsanız 1000. sayfayı görüpte bunalıma girmezsenizLakin bende sayfa numarası şu an "662".

Yorum

• birsey dikkatimi cekti..Necati Ates halen takimsiz...almanyaya gidecekti olmadi cünkü transferin bitmesine 3 dakika kaldi bundesligada...bu adam bize gelmesin ya...

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yattara iyi oynamaya başladı yaptıgı ortaları gole dönüştürecek oyunncu lazım yattara bu takımda tek bacagı ile oynar
              aman büyük başkanımız duymasın bunu hemen satmaya kalkar
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• arkadaşlar ersen aldığım bilgilere göre bugün satıldı. ispanyaya
                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• bizim insanımızda anma bilgi alıyor ya bence satılmaz bu saatten sonra satılsaydı daha önce yapılırdı

Yorum

• Firma por dos años y la operación asciende al millón de dólares El internacional turco, Ersen Martin, nuevo delantero del Decano
                    31/08/2007

El delantero internacional por Turquía, Ersen Martín, ha firmado por dos temporadas con el Recreativo de Huelva.
                    Martín procede del Trabzonspor, equipo en el que era máximo realizador.
                    Este jugador destaca por su envergadura (1,96 m.) y su versatilidad dentro del área.
                    Domina de manera excepcional el juego aéreo y ha sido seguido por los técnicos albiazules durante bastante tiempo hasta poder cristalizar su traspaso.
                    El Recreativo ha realizado un importante esfuerzo para conseguir culminar esta operación que se cuantifica en un millón de dólares.
                    El jugador es una de las preferencias de Víctor Muñoz para el perfil de delantero que buscaba.
                    Ersen Martín cuenta en la actualidad con 28 años y su aportación al equipo se antoja vital para conseguir los objetivos de esta temporada.
                    La próxima semana recalará en nuestra ciudad y se integrará al trabajo con sus compañeros.

Recreactivonun resmis sitesinden alıntıdır. Yanılmıyorsam 1 milyon dolara satılmış. Beleşşş
                    En son A.T.R tarafından düzenlendi; 01.09.2007, 01:38. Sebep: bilgi ekleme
                    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• ersen martin bu ya daha ne kadara satılacak... tek faaliyeti kafa golü atmak birde faul yapmak zaten 1.5 ay yoktu... prica beleşe boylece geldi hayırlı olsun, la ligada bir Tabzonsporlu
                      En son Vkgz tarafından düzenlendi; 01.09.2007, 01:44.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Yıllık alacağı para olmasın o 1 milyon dolar.
                        BORDO MAVİ

Yorum

• 1milyon dolara mi sattik oldu olacak yaninda gokdenizide verseydik yaziklar olsun yonetim sirada kim var yeter

Yorum

• Yolun acik olsun Ersen Martin, yakisiyordu bordomavi sana... Helal olsun senin icin de verilen paralara, oynadigi her macta sonuna kadar mucadele etti bence...

Yonetime bir kere daha "istifa" diyorum baska birsey demiyorum

yoksa ceza alicaz....
                            There are 10 kinds of people
                            Those who understand binary and
                            Those who don’t

Yorum

• 1.m dolar normal ersen için, sakatlıgıda vardı. yetenekleri sınırlı olsada arkadaşın dediği gibi istekliyrdi.
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• The Recreational one has made an important effort to be able to culminate this operation that is quantified in a million dollars...bu inglizcesi..varsa bilen cevirsin..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X