Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu nasıl alalım mı hemen
    poetricus

Yorum

• Süper alalım ! Bonservisi elinde değil mi?

Yorum

• en geç ne zaman gelir abiii
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil
          Aynen öyle
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=dPKDUkaGzRU

bu nasıl alalım mı hemen

tamam bunu hemen alalım ama şimdi ucak biletlerine baktım yer yok anca bidaakı ayın 12 si boş muş ee ozamanada transfer sezonu kapanıyormuşş ... neyse birdahaki sezon inşallah
            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• 981 sayfalık yorum yapmısız kalbınızık kırmnak ıstemem ama sanırım bu sene transfer yok unutun transfer ısını bu takım bu lıge yetermıs transfer falan yapmayacaklarmıs tepkı almamak ıcınde suan solemıyorlarmıs
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=srnlQ...related&search=

HİÇ Mİ ÇARESİ YOK BEN ÇOK BEĞENDİM HADİ ALALIM YAW...
                poetricus

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=srnlQ...related&search=

"madem begendın ver parasını al getır" derse albayrak baskan hıc sasırma
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=srnlQ...related&search=

Ben beğenmedim çok düz topçu bikere
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 30.08.2007, 15:17.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu kadro lig icin yeterliymis demekki. tabi dogruya gecen sezon marcelinho stepanov szymkowiak gibi kötü topcular vardi. ondan sampiyon olamadik. ama tabiki simdi bomba gibi starlarimiz var. jabi adnan serkan. onlari sattik simdi daha iyi bi kadroya sahip olduk demi?
                      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu kadro lig icin yeterliymis demekki. tabi dogruya gecen sezon marcelinho stepanov szymkowiak gibi kötü topcular vardi. ondan sampiyon olamadik. ama tabiki simdi bomba gibi starlarimiz var. jabi adnan serkan. onlari sattik simdi daha iyi bi kadroya sahip olduk demi?

valla sanırım haklısın

ama suda var artık unutalım gecmısı bırakalım sunları gecmısle yasadıgımız surece bıse yapamıyoruz ornek 1996 gıbı

Yorum

• trabzonspor bence prica'yı alırsa bjk fb gs gibi güçleniriz pricada yıldız bir oyuncu inşallah alırız ben alınacakmış herşey güzel gidiyomuş prica transferinde ama aldığını bilmiyorum

Yorum

• trabzonspor martinezi aldımı

Yorum

• hale bak ya...

hala umutlusunuz demek ki transferden...

valla helal olsun...
                              ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

Yorum

• roman pavlyuchenko'alcakmı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X