Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Zeyyad Kafkasmı nedir o adamdan nefret ediyorum ya orda yaptığı tek şey ziyayı savunmak ve yalan söylemek onun dışında bi iş yaptığı yok

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben istemem mesela, çünkü gerçekten ne kendisine bakıyor, ne de davranışlarına dikkat ediyor. Ben daha vasat ama daha profesyonel takım oyunu oynayabilen oyuncuları tercih ederim. Ama Celaleddin kadar değil yani

yapma abi ya gözünü sevim. simdi sen TRABZONSPOR baskani olsan ve emre sana telefon acsa, "Sayin baskan ben TRABZONSPORA gelmeye hazirim simdi gel de hemen gelirim" dese sen emreyi almazmisin??? ALLAH ASKINA ya
      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• sayın başbakan yeni bi bakanlık actı.PALAVRA bakanlığı ve cok doğru bi iş yaparak
        nuri albayrak,zeyyat kafkas,ziya doğana bu görevi verdi

Yorum

• Riqelme Atletico Madrid ile anla$mi$..
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yapma abi ya gözünü sevim. simdi sen TRABZONSPOR baskani olsan ve emre sana telefon acsa, "Sayin baskan ben TRABZONSPORA gelmeye hazirim simdi gel de hemen gelirim" dese sen emreyi almazmisin??? ALLAH ASKINA ya
            Samimiyim . Almam. Bu benim fikrimdir. Bir yönetim tarzıdır. Bizim artistlerden çok takım oyununa uyumlu, profesyonel oyunculara ihtiyacımız var. Buraya kadar Ziya hocayla aynıyız. Ama ben kalitelisini istiyorum o Celaleddin'e sahip çıkıyor. Burda ayrılıyoruz
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 29.08.2007, 20:08.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu Emre mevzusunu kapatın da bizimkinin aklına Emre Toraman falan gelmesin.
              İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en iyisi transfer mevzuunu kapatmak ..zira akla gelebilecek çok isim var ibrahim ege,volkan,emrah.......
              Sadece şapka çıkarıyorum.
              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• ben hala martinez konusunda bi gelisme bekliyorum..jefferson nerde? hem oynama olasiligi yok adam gitmek istiyor.futbol hayatinimi bitirmek istiyor bunlar.versinler bi yerede oynasin.prica yi da belki alirlar.birde solbek alirlarsa..alirlarsa alirlarsa alirlarsa...
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Samimiyim . Almam. Bu benim fikrimdir. Bir yönetim tarzıdır. Bizim artistlerden çok takım oyununa uyumlu, profesyonel oyunculara ihtiyacımız var. Buraya kadar Ziya hocayla aynıyız. Ama ben kalitelisini istiyorum o Celaleddin'e sahip çıkıyor. Burda ayrılıyoruz
                  Abi bizim takımda artistler her zaman olmuştur .

Takımda oynayan ve oynamış artistleri bir yana bırakalım , hepimizin göz bebeği haline gelmiş Özer Hurmacı bu takıma kazandırılırsa artist olmayacağı ne malum .

İdaalı takımlarda artist oyuncular her zaman vardır. Yetenekli ve spekteküler oyuncuların egoları vardır ve bence gayet doğaldır. Zaten dünyada bu tarzda oyuncularla , asker oyuncuları kaynaştırabilen teknik adamın birazda teknik becerisi varsa kendini top class klüplerden birinde buluyor.

O zaman şöyle bir şey sorulabilir: Ziya hoca bu yeteneğe sahip mi ? HAYIR .

ama Emre gibi bir oyuncu ;
                  Taraftara heyecan verir
                  Kısa vadede takıma pozitif etki yapar ( zaten böyle bir oyuncuyla uzun vadeli hesap yapılmaz )
                  Trabzon en çok sıkıntı çektiği mevkilerden birine transfer olur.
                  Trabzonu sürekli ufaltmaya çalışan medyaya kapak olur.

Yorum

• Nobre kadro dışı!

Flaş! Beşiktaş'ta golcü futbolcu Mert Nobre süresiz kadro dışı bırakıldı.Siyah beyazlı takımın FC Zürih ile oynadığı karşılaşmanın son dakikalarından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın oyuna sokmak istediği Mert Nobre, bu isteğe karşı gelip oyuna girmek istemedi. Maçın ardından Beşiktaş teknik heyeti golcü futbolcuyu süresiz kadro dışı bırakma kararı aldı. Nobre'nin yarından itibaren PAF takımla çalışacağı ve siyah beyazlı yönetiminin bu futbolcuya ağır para cezası vereceği öğrenildi

29.08.2007
                    Kaynak : DHA

iyi bir oyuncu ...
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• alırsa fener alır bizim işimiz olmaz nobreyle
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hadi yönetim al pricayı bitir şu işiiii kanser ettiin bizii
                        sorma yahuuu..hadi daaa fitik olduk

Yorum

• Emre sürekli hakemle ve futbolcularla tartışan, dayılanan, sahada yürüyerek oynamayı gs'den ayrıldıktan sonra alışkanlık haline getirmiş, sinir küpü, dengesiz, kilo almaya meyilli, sakatlanmaya meyilli bir oyuncudur bence...
                          Emre'ye vereceğim parayı Yıldıray'a veririm. Anlatmak istediğim bu. Büyük futbolcuların elbetteki egosu olacak, ama egosu saha içinde futbol oynamasına engel oluyorsa onlar büyük futbolcu değil ancak artist olur
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• illa bi transfer yapacaksak forvetten önce orta sahaya veya sola transfer yapmamız lazım ama hiç sanmıyorum
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              illa bi transfer yapacaksak forvetten önce orta sahaya veya sola transfer yapmamız lazım ama hiç sanmıyorum
                              katılıyorum ilk önce ortasahayı toparlayabilecek derinlemesine ve uzun toplar atacak bir oyuncu almamız lazım

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

Emre sürekli hakemle ve futbolcularla tartışan, dayılanan, sahada yürüyerek oynamayı gs'den ayrıldıktan sonra alışkanlık haline getirmiş, sinir küpü, dengesiz, kilo almaya meyilli, sakatlanmaya meyilli bir oyuncudur bence...
                                Emre'ye vereceğim parayı Yıldıray'a veririm. Anlatmak istediğim bu. Büyük futbolcuların elbetteki egosu olacak, ama egosu saha içinde futbol oynamasına engel oluyorsa onlar büyük futbolcu değil ancak artist olur
                                yildiray da yilin 10 macini oynar gerisini sakat olarak yatar
                                onuda alacagima özeri alirim
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X