Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kesinlikle bende takdir ettim Ertugrul'u ama, 16 yasindaki cocuk da harbiden hic 16 yasinda gibi durmuyordu, Hakan Sukur'un 20 li yaslardaki hali gibi mubarek... merak ediyordum bu Batuhan Karadeniz'in, gokdeniz ile bir akrabaligi olabilir mi diye, boyunu gordukten sonra anladim, tesadufmus ayni soyadi, herhangi bir bag olamaz
    Aksam Aksam hic gülecem yoktu..he he he boyundn mi..:-)
    Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• bjk nın batuhan ı ii bi oyuncuya benziyor soyadı da karadeniz nedir acaba?
      pozisyona iyi giriyor
      mantaliteye çok ters bi adam gerçi

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        harbi yaw celalettinin sakatlandıgını hiç hatırlamıyorum
        nazar deer olr bu hafta
        HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• su 8 gün bitsede rahatlasak hergün umut etmekdense sezon kapansin daha iyi bu basiretsizlere insallah hesap sorulacak yoksa bunlar yine secilirse vay halimize yalanlarini devam dinleri
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak fetvaci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nazar deer olr bu hafta
            değermi dersin
            neyini nazar edebilirizki biz bu adamın

hiç yaptıı olumlu bi hareket yokki hevesle baksak adama

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bjk nın batuhan ı ii bi oyuncuya benziyor soyadı da karadeniz nedir acaba?
              pozisyona iyi giriyor
              mantaliteye çok ters bi adam gerçi
              yasi 16, nisan 1991 dogumlu
              1.91 boyunda,

paf takiminda, mac basina nerede ise 3 gol ortalamasi ile oynuyormus 3 senedir.

86 macta toplam 226 mi ne golu var di bu yaza kadar istatistiklerinde demin baktim da,
              bir de bir roportaj gordum, merak ettim, karadeniz cocuguyum diyor, karadenizin neresindenmis?

soyle bir alinti yapayim,

Saha dışında nasıl bir Batuhan’sın?
              "Çok gevezeyim... Bir kere Karadeniz çocuğuyum. Espriyi severim. Hep hareket halindeyim. Bir dakika yerimde durmam. Oturmayı sevmem. Bu röportaj için beni en çok sen oturttun sandalyeye abi. Çok güler yüzlüyümdür. Sahada ne kadar agresifsem sokakta o kadar uysalımdır."
              There are 10 kinds of people
              Those who understand binary and
              Those who don’t

Yorum

• beşiktaş tahminim bu çocuğu avrupaya temiz bi paraya satabilir veyada ertuğrul hocanın ve Türk futbolunun göz bebeği olur..

bizdede barış memiş var.. var ama bide ziya doğan var ha!!

eyüp kadri,yusuf,ergin de diğer gençlerimiz keşke genç yeteneklere şans veren bi hocamız olsa..

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yasi 16, nisan 1991 dogumlu
                  1.91 boyunda,

paf takiminda, mac basina nerede ise 3 gol ortalamasi ile oynuyormus 3 senedir.

86 macta toplam 226 mi ne golu var di bu yaza kadar istatistiklerinde demin baktim da,
                  bir de bir roportaj gordum, merak ettim, karadeniz cocuguyum diyor, karadenizin neresindenmis?

soyle bir alinti yapayim,

Saha dışında nasıl bir Batuhan’sın?
                  "Çok gevezeyim... Bir kere Karadeniz çocuğuyum. Espriyi severim. Hep hareket halindeyim. Bir dakika yerimde durmam. Oturmayı sevmem. Bu röportaj için beni en çok sen oturttun sandalyeye abi. Çok güler yüzlüyümdür. Sahada ne kadar agresifsem sokakta o kadar uysalımdır."
                  giresun ordu da karadeniz soyadı var baya
                  bilgiler için çok saol abi
                  3 gol ortalamayı kolay yapmadı tabi bu adam pozisyonları çok iyi kokluyor
                  ve attığı golde eğer şans dedilse muhteşem bi gol vuruşu var adamda

Yorum

• batuhanlar,ardalar bizi ilgilendirmiyo biz çok çıkardık batuhandan,ardadan daha iyilerini ama sahip çıkmadık youtube da özer hurmacı'yı izledim dedim böle çocuk süper ligde varmıydı diye mükemmel bir oyuncu 20 yaşında ve bu dediğiniz isimlerden daha yetenekli ama çocuğun reklamı yok işte
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      batuhanlar,ardalar bizi ilgilendirmiyo biz çok çıkardık batuhandan,ardadan daha iyilerini ama sahip çıkmadık youtube da özer hurmacı'yı izledim dedim böle çocuk süper ligde varmıydı diye mükemmel bir oyuncu 20 yaşında ve bu dediğiniz isimlerden daha yetenekli ama çocuğun reklamı yok işte
                      son senelerde arda gibi futbolcu nerde çıkardık ?

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        son senelerde arda gibi futbolcu nerde çıkardık ?
                        arda'yı yıldız sanıyosun sanırım
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Ardayı çok fazla büyütmüyor muyuz? daha durun bakalım ne gördünüz ki?
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• bu işler reklam reyting işidir ben yarın gs de sahaya çıksam ve ayağıma top değmeden maçı bitirsem ertes gün medya beni yıldız yapmassa neyim
                            Arda sadece yetenekli bir oyuncu ve rahat çalım atıyo fizik yok,güç desen o da yok iy bir oyuncu olabilir ama benim gökdenizim fatihim kadar olamaz kusura bakma
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• Begenmedigimiz Sinan Kaloglu hat-trick yapti dun...

Yorum

• yine beğenmiyoruz hepsi boş kaleye gençler salaklık yaptı ne yapalım sinan harikalar yaratmadı yani
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X