Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• keçelinyo varken sol kanadı ne yapacan....

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Artik Bu Fatih meselesi beni sıkmaya basladi.
      1-Fatih Ts den buyuk degildir.
      2- Fatih gelince hersey duzelecek degildir.
      3- Satilmis bir oyuncunun geri alinmasi dogru degildir.(Ha bedavaya felan olur ayri)
      Fatih acisindan bakalim
      1-Fb ye gitmesi onun Trabzonsporlulugunu kaybettirmez.Belki son buyuk transferini yapacak. Para kazanmak istemesi cok dogal.,
      2-Fatih zaten gitmek istemese yada en azinda aklinin bir kosesinde olmasa coktan bu haberler biterdi.Cikip Tv ye aciklama yapmadi sonucta.

Fatih elbette iyi oyuncudur. Ama Fatih in Fb ye gitmesi buyuk takimsak bize bir sey kaybettirmemesi gerekir.
      Acikcasi Ben Fb nin teklif ettigi idda edildigi paralarin Ts tarafindan verilmesine karsiyim
      bi olay bukadar güzel özetlenir

yani sanki fatih gelince şampiyonluk bize koşmiyacak ya

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        R.Madridden Baptista yı kiralık olarak alabiliriz aslında yada
        rüyamı görüyosun

Yorum

• ziyaya biri desin diyarbakırda hicabi diye topçu var onu alalım iyi defans yapar hemen koşar.......

Yorum

• Arkadaslar Su Aralar Rade Prica ve Mehmet Cakirin Adi Trabzonla geciyor insallah Cakir aliriz ama Cavcav 5 Milyon Euro istemis ve bizimkilerde 1 milyon arti Mustafa Keceliyi öneriyorlar
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• keçeli para edermi...

Yorum

• transferi kapatmışlar ne zaman açtılarsa ??
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar Su Aralar Rade Prica ve Mehmet Cakirin Adi Trabzonla geciyor insallah Cakir aliriz ama Cavcav 5 Milyon Euro istemis ve bizimkilerde 1 milyon arti Mustafa Keceliyi öneriyorlar
                  öyle deme hocam keçelinin sol ayağı 3 sağ ayağı 6 milyon dolar eder..

Yorum

• arkadaşlar cavcava birisi 5 milyon euronun ne kadar para olduğunu anltsın bence cavacav yaşlandıkça sanırım oyunculanır değerinide arttırıyor her yaş 1 milyon euro sanırım 75 yaştan sonra )

Yorum

• transfer yapmak mı?
                      oda nesi!!!
                      McLas was Here

Yorum

• çoık iyi oyuncular alabilirdik oysa samsunun kaptanı diye sırf adnan güngörü aldık

Yorum

• Görüyorum ki taraftar olarak bizim de futbolcu standardımız epey düşmüş.

Yorum

• Bu söz bana mıydı?Samsun'un maçını mı izledim ne bileyim Adnan'ın durumunu.

Yorum

• Seninle ya da bir başkasıyla ilgisi yok.Transfer yapılmadığı için daha doğrusu ismi geçen oyuncular oldukça düşük seviyede oyuncular olduğu için biz de zamanla bu isimleri kanıksadık.Bu başlığın içinde zamanında Riquelme konuşulurken aslında Altan da iyi futbolcu denilir oldu.

Yorum

• Riquelme nin donunu alamaz bizim yönetim alt yapıdan adam çıkmaz aldıkları adam 5 para etmez nereye gidiyoruz ey ehali........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X