Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupaya gitmek istiyordu yaa fatih ?

Fenerden sonrami gidecek oraya ?
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Eyyy yönetim uyuma adam trabzon gelip beni geri alsın diyemezya ilk defa olumlu bi hamle yapında bizi şaşırtın...
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• ey gidi günler

İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kahe: "Tecrübemi kullanacağım"

Gençlerbirliği'nin Alman ekibi Borussia Monchengladbach'tan transfer ettiği Brezilyalı golcü Kahe, sağlık kontrolünden geçti. Yıldız futbolcu; "Tecrübemi Gençlerbirliği'nin başarısı için kullanacağım" dedi..

----------

Lemi & Co. Brezilya tatilinde bizimde ilgilenip nerdeyse transfer ettigimiz biri.

Merak ediyorum simdi sonu ne olacak. Genclerden sonra ?
        Ey gidi bu adamı lemi beğenmiş sonra Ömer sarıydı sanırım aldırmamıştı
        adamı almanyadaki maçlarda seyrettim çok ağır gençlerde bir şey yapamaz
        elimizde patlamadan şansımızla alamadığımız bir oyuncu
        Brezilyadan futbolcu almak rus ruleti gibi patlıyabilir de patlamaz da
        tamamen şans
        Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kahe: "Tecrübemi kullanacağım"

Gençlerbirliği'nin Alman ekibi Borussia Monchengladbach'tan transfer ettiği Brezilyalı golcü Kahe, sağlık kontrolünden geçti. Yıldız futbolcu; "Tecrübemi Gençlerbirliği'nin başarısı için kullanacağım" dedi..

----------

Lemi & Co. Brezilya tatilinde bizimde ilgilenip nerdeyse transfer ettigimiz biri.

Merak ediyorum simdi sonu ne olacak. Genclerden sonra ?
          bu sayfada zaten bi trabzonsporun transferini konuşmadıksüper ligin transfer sayfası oldu valla sağolsun yönetim
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• Necati Ateş Hertha Berlin yolunda24 Ağustos 2007 07:30

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın istekleri doğrultusunda Galatasaray'da kadrodışı bırakılan Necati Ateş'e Almanya yolu gözüktü...
            Galatasaray’da kadrodışı bırakılan Necati Ateş’e Almanya yolu gözüktü. Hertha Berlin Sportif Direktörü Preetz, milli futbolcuyla ilgilendiklerini resmen açıkladı.

Necati’nin menaceri Harun Arslan ile görüştüklerini de doğrulayan Preetz, transferi bir kaç gün içinde bitirmeyi istediklerini vurguladı. Profesyonel olduğunu belirten Necati ise her takıma gidebileceğini söyledi...

tek umudumuz hertha berlindi o da aradan çekildi fatih fenerde diyebiliriz artık ne yazık ki
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Necati Ateş Hertha Berlin yolunda24 Ağustos 2007 07:30

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın istekleri doğrultusunda Galatasaray'da kadrodışı bırakılan Necati Ateş'e Almanya yolu gözüktü...
              Galatasaray’da kadrodışı bırakılan Necati Ateş’e Almanya yolu gözüktü. Hertha Berlin Sportif Direktörü Preetz, milli futbolcuyla ilgilendiklerini resmen açıkladı.

Necati’nin menaceri Harun Arslan ile görüştüklerini de doğrulayan Preetz, transferi bir kaç gün içinde bitirmeyi istediklerini vurguladı. Profesyonel olduğunu belirten Necati ise her takıma gidebileceğini söyledi...

tek umudumuz hertha berlindi o da aradan çekildi fatih fenerde diyebiliriz artık ne yazık ki
              gitsin ya bırakın gitsin
              fatih tekke denen zat gitsin varsın fenere
              biz ona kral diyelim baba diyelim sultan diyelim bırakın o da fenere gitsin
              gitsin ya
              ne hali varsa görsün
              onu bu kadar sevdiğimizi göre göre gitsin fenere gitsin varsın
              profesyonelmiş ya
              gitsin ama bizim hakkımızda bir daha yorum yapmasın
              fatih sultan tekke benim ve birçok TRABZONSPORLU için bitmiştir artık
              bu kadar
              ayrıca yönetime de yine yazıklar olsun ki takımın bomboş olduğunu göremeyecek kadar cehalet içindeler
              Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak MERT MAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gitsin ya bırakın gitsin
                fatih tekke denen zat gitsin varsın fenere
                biz ona kral diyelim baba diyelim sultan diyelim bırakın o da fenere gitsin
                gitsin ya
                ne hali varsa görsün
                onu bu kadar sevdiğimizi göre göre gitsin fenere gitsin varsın
                profesyonelmiş ya
                gitsin ama bizim hakkımızda bir daha yorum yapmasın
                fatih sultan tekke benim ve birçok TRABZONSPORLU için bitmiştir artık
                bu kadar
                ayrıca yönetime de yine yazıklar olsun ki takımın bomboş olduğunu göremeyecek kadar cehalet içindeler

Dostum sonradan pişman olup utanacağımız yorumlar yapmasak daha iyi olur sanırım fatih fenere imzayı atarsa içinden geleni söyle ama şimdi değil...

Yorum

• Fatih Tekke konusunda açıklama
                  Asbaşkanımız ve Futbol Şube Sorumlumuz Haşim Sayitoğlu son günlerde kamuoyunda yoğunlaşan Fatih Tekke’nin transferiyle ilgili haberler konusunda bir açıklama yapmayı uygun gördü.

Fatih Tekke’nin Trabzonspor’un simgesi olan, önem ve değer verilen bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Sayitoğlu, “Kendisini tekrar Trabzonspor’a kazandırma adına Zenit Kulübü’ne Fatih’in kiralanması doğrultusunda bir talepte bulunduk. Bu talebimiz halen de geçerlidir. Ancak Fatih’i bonservisiyle transfer etme konusunda Trabzonspor’un gerçekleri ve dengeleri açısından herhangi bir çalışmamız yoktur” diye konuştu.

Fatih Tekke’yi kiralayabileceklerinin altını çizen Haşim Sayitoğlu, “O Trabzonspor için bir simgedir, kaptanımızdır. Ancak yeniden transferi konusunda kulübümüz adına gereken şartlar da oluşmalıdır” yorumunu yaptı
                  Resmi site

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dostum sonradan pişman olup utanacağımız yorumlar yapmasak daha iyi olur sanırım fatih fenere imzayı atarsa içinden geleni söyle ama şimdi değil...
                    doğru söylüyorsun abi ama bildiğin gibi fatih konusunda yazılan çizilen okunan gelişmeler ben dahil fatihi çok seven taraftarları çok yıprattı.
                    ama kesinliği beklemek konusunda haklısın
                    Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke konusunda açıklama
                      Asbaşkanımız ve Futbol Şube Sorumlumuz Haşim Sayitoğlu son günlerde kamuoyunda yoğunlaşan Fatih Tekke’nin transferiyle ilgili haberler konusunda bir açıklama yapmayı uygun gördü.

Fatih Tekke’nin Trabzonspor’un simgesi olan, önem ve değer verilen bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Sayitoğlu, “Kendisini tekrar Trabzonspor’a kazandırma adına Zenit Kulübü’ne Fatih’in kiralanması doğrultusunda bir talepte bulunduk. Bu talebimiz halen de geçerlidir. Ancak Fatih’i bonservisiyle transfer etme konusunda Trabzonspor’un gerçekleri ve dengeleri açısından herhangi bir çalışmamız yoktur” diye konuştu.

Fatih Tekke’yi kiralayabileceklerinin altını çizen Haşim Sayitoğlu, “O Trabzonspor için bir simgedir, kaptanımızdır. Ancak yeniden transferi konusunda kulübümüz adına gereken şartlar da oluşmalıdır” yorumunu yaptı
                      Resmi site

Ne kadar dengeli yöneticilerimiz var maşallah maşallah ne diyim allah dengesiz etmesin...

Yorum

• McDonald Mariga

Bu aralar bilgi toplamaya çalıştığım 2-3 oyuncudan biri.

1987 doğumlu 187 boyunda kenyalı oyun kurucu. Helsinborg'un oyuncusu.

Ortasahanın ortasında ileriye dönük olarak oynuyor. Helsinborg'un tüm ataklarını yönlendiriyor.

Ortasaha oyuncusu olmasına rağmen geçen yıl 23 maçta 24 golü var!
                        Ajax ve Portsmouth ilgileniyor. Özellikle ajax kuzey avrupada scouting işini çok iyi yapan bir takım.

Keşke Trabzon şöyle bir oyun kurucuyu kadrosuna katabilse. Taraftarı Fatih diye uyutup , onuda alamadan bu transfer dönemini kapatacağız gibi geliyor.

Yorum

• fatihin bırakın trabzonspora türkiye'ye gelmesi hata hami abi 100 kere dedi türkiyeye dönmemeli diye nasıl menajerin var senin anlamıyorum fatih bula bula 2 kulüp mü buldu sana ceylan çalışkan gibi menajerlerle çalışsaydın şimdi ispanya da top oynuyordun
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eyyy yönetim uyuma adam trabzon gelip beni geri alsın diyemezya ilk defa olumlu bi hamle yapında bizi şaşırtın...
                            YÖNETİM DERKAN KASTINI NURİYE Mİ:?:?:?:?:?
                            BMN | ANTALYA
                            Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

McDonald Mariga

Bu aralar bilgi toplamaya çalıştığım 2-3 oyuncudan biri.

1987 doğumlu 187 boyunda kenyalı oyun kurucu. Helsinborg'un oyuncusu.

Ortasahanın ortasında ileriye dönük olarak oynuyor. Helsinborg'un tüm ataklarını yönlendiriyor.

Ortasaha oyuncusu olmasına rağmen geçen yıl 23 maçta 24 golü var!
                              Ajax ve Portsmouth ilgileniyor. Özellikle ajax kuzey avrupada scouting işini çok iyi yapan bir takım.

Keşke Trabzon şöyle bir oyun kurucuyu kadrosuna katabilse. Taraftarı Fatih diye uyutup , onuda alamadan bu transfer dönemini kapatacağız gibi geliyor.

AHA DA SANA YILDIZ NURİ KAÇIRMA FIRSATINI BİZE BU YILDIZ(?) I ALSANA
                              BMN | ANTALYA
                              Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• İlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                AHA DA SANA YILDIZ NURİ KAÇIRMA FIRSATINI BİZE BU YILDIZ(?) I ALSANA
                                nuri bu adamı alacak!
                                şaka yaptın değil mi?
                                Fanki tonki zonki...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X