Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu normal. Sen sanıyor musun diğer forumlarda objektif yorumlar yapılıyor? Adımız üzerimizde "Taraftar" Tarafız biz. Bundan uzun süre önce İngilizlerin bu sözün karşılığı olarak "Supporter- Destekçi, destekleyen" kullanılmalı diyordum. Kullanılsa insanların kafalarındaki radikal düşünceler de yumuşar.

Yine de bu ortamda herkes kendine yontarken bizim "Temel fıkraları" üretip kendi kendimize zarar vermenin gereği olduğunu sanmıyorum. Elbetteki hakareti kabul edemem ama misal, savaş alanında da adaletli olmak zor.

Eğer objektif olunması isteniyorsa bu tip istekler ilk önce işlerin başı federasyon bazında yankı bulmalı

biz tartar degil resmen FANATİK iz oole olmasak gunumuzun yarısından fazlasını bu sıtede gecırmeyız tutugumuz takımda ısler yolunda gıtmedıgınde her taraftar gıbı bızde bır suclu ve sorumlu arıyoruz dogakl olarak ama sunu solemek sıtıyorum bu takın bu hale gelmesının sebebı

1- taraftar
    2- yonetım
    3- Td
    4- futbolcular
    5- malzemecı
    6- ahcı
    7- medya d
    8- hakemler dir

sıralamada degısıklık yapabılırsınız ama bu sonucu degısıtrmez

kısacası hepımız sorumluyuz
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih Tekkeye 4 Milyon Euro teklif etmişiz kabul edilmemiş,Böylece Tekke dosyası kapanmış büyük ihtimal Fenere gidiyo yani....

Madem 4 Milyon Euromuz var alın Cesar Delgadoyu,Eddie Jonhsonu Fatihten başka oyuncu kalmadı sanki....

haklısın hocam
      bu saatten sonra fatih ne bize ne fenere yarar

ama söylediğin oyuncuları t.d.ün veya kurmaylarının tanıdığını zannetmiyorum
      hatta geleceği olan bir futbolcu araştırdıklarını da zannetmiyorum
      keza adam akıllı bir scout sistemimiz de yok ,sezon bitince ziya kutuplara yakın ülkelerde ayı avına çıkıyor ama oralardan bir şey çıkmayacağını hesaplamıyor

dolayısıyla senden benden çok daha azs bilgili insanlar transfer komitesinde olursa ancak ziyanın daha önceden çalıştırdığı takımlardan tanıdığı topçuları alırız
      yabancıları bile türkiyeden alır uyum muyum ayağına millete yediririz kofti adamları

bir de celaleddin var
      allah aşkına hiç paranız yoksa bizim mahallede sol ayak oynayabilen bir eleman var onu alın takıma
      ya da boş bırakın orayı
      bari başka bir mevkide fazladan bir eleman olur
      ya da yedek kaleciyi koyun defansın soluna eminim en az celaleddin kadar oynar
      o da zaten sıfır noktasında
      Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biz tartar degil resmen FANATİK iz oole olmasak gunumuzun yarısından fazlasını bu sıtede gecırmeyız tutugumuz takımda ısler yolunda gıtmedıgınde her taraftar gıbı bızde bır suclu ve sorumlu arıyoruz dogakl olarak ama sunu solemek sıtıyorum bu takın bu hale gelmesının sebebı

1- taraftar
        2- yonetım
        3- Td
        4- futbolcular
        5- malzemecı
        6- ahcı
        7- medya d
        8- hakemler dir

sıralamada degısıklık yapabılırsınız ama bu sonucu degısıtrmez

kısacası hepımız sorumluyuz
        Hiçbirşeye tepki vermeyelim o zaman odun gibi davranalım onumu demek istiyosun eleştiride olacak tabiki eleştri olmadan yanlıştan dönülmez ahçıyla malzemeciyle olacak iş değil bu verdiğin örnekler biraz abartılmış...
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hiçbirşeye tepki vermeyelim o zaman odun gibi davranalım onumu demek istiyosun eleştiride olacak tabiki eleştri olmadan yanlıştan dönülmez ahçıyla malzemeciyle olacak iş değil bu verdiğin örnekler biraz abartılmış...

tabiki tepki verecegız vermelıyız de ama bızımkı sadece tepkı degıl burada bagırdıgımız kadar sahada bagıremıyoruz son 5 yıldır bır macta hatırlamıyorum boole taraftar istanbulda bıle yok denıldıgını hersey yolunda gıtmeyebılır ve durumumuz rezalet ama sahada tam destek verelım sonra tepkımızı gosterelım dıyorum mesela mac boyunca sahada susan taraftarın macın sonunda XXXX istifa deme hakkı yoktur dıyorum
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tabiki tepki verecegız vermelıyız de ama bızımkı sadece tepkı degıl burada bagırdıgımız kadar sahada bagıremıyoruz son 5 yıldır bır macta hatırlamıyorum boole taraftar istanbulda bıle yok denıldıgını hersey yolunda gıtmeyebılır ve durumumuz rezalet ama sahada tam destek verelım sonra tepkımızı gosterelım dıyorum mesela mac boyunca sahada susan taraftarın macın sonunda XXXX istifa deme hakkı yoktur dıyorum
            İçimizde bölünmüşlük var bir elin beş parmağı bir değil ki öncelikle onu düzeltmemiz lazım sivas maçında gördük ki bir dengesiz sahaya atladı ve o kadar takımımıza gönül veren taraftarda doğal olarak çileden çıktı demek istediğim budur ki küçük sinek mide bulandırır öncelikle bu gibi şahsiyetleri içimizden arındırmamız lazım..
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İçimizde bölünmüşlük var bir elin beş parmağı bir değil ki öncelikle onu düzeltmemiz lazım sivas maçında gördük ki bir dengesiz sahaya atladı ve o kadar takımımıza gönül veren taraftarda doğal olarak çileden çıktı demek istediğim budur ki küçük sinek mide bulandırır öncelikle bu gibi şahsiyetleri içimizden arındırmamız lazım..

bnende zaten bundan bahsedıyorum eskı yorumlarıma zaaten dıkkat edersen gorursun herkezx bıldıgını okuyor

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cavcav sen herşeyiğ satarsın aklıma kötü kötü şeyler gelio

Arkadaslar adamin yonetim sekli hosumuza gitmiyor olabilir ama bu durum dalga gecmemizi gerektirmez, Trabzonspor seyircisine yakismaz.. Adamin 30 yilda genclerbirligine ve Turk futboluna verdikleri ortada, biraz da olsa saygiyi hakediyor..
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• türk golcu alıncaksa turkıyeden alabılceğımız 3 adam var serhat akın gökhan güleç bırde ıbrahım akın . keske tekkeyı umıt karan gıbı topcular alsak ama bence bunlardan bırını alsak bızım ıcın daha faydalı. cakır kazmasını almasınlar!
                  bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    türk golcu alıncaksa turkıyeden alabılceğımız 3 adam var serhat akın gökhan güleç bırde ıbrahım akın . keske tekkeyı umıt karan gıbı topcular alsak ama bence bunlardan bırını alsak bızım ıcın daha faydalı. cakır kazmasını almasınlar!

ayrıca semıhde olabılır
                    bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar adamin yonetim sekli hosumuza gitmiyor olabilir ama bu durum dalga gecmemizi gerektirmez, Trabzonspor seyircisine yakismaz.. Adamin 30 yilda genclerbirligine ve Turk futboluna verdikleri ortada, biraz da olsa saygiyi hakediyor..
                      kendi uslubuna dikkat ettinizmi acaba cavcavın öyle bir konuşuyorki daha neler satarım demeye getirdi bize de bundan yorum çıkarmak düştü

5 milyonluk oyunucusunu alsın ve gitsin

Yorum

• silva'nın maçını izlemedim pek de bilgim yok sadece videolardan takip ediyoruz çok takım değiştirmiş rekor düzeyde yaşı 26 menajeri kimse çok akıllı hem ts ile pazarlık yapıyo hem gs ile bu bana nick carle olayını hatırlattı.Bence yönetim prica'yı artık almalı onun 90 dklık maçını izledik bu takımda çok faydalı olacağına inanıyorum isveç milli takımında oynayan futbolcu içinde referansa gerek yok diye düşünüyorum
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Bizim yonetimin transfer gibi bir derdi yok cikip televizyonlara konussunlar ancak zeyyat bey elendigimiz mac 2 transfer yapacagiz demisti bu saatten sonra jun gibisini bile bulamazlar ayrica Tekkeyide fenere kaptirirlarsa hemen istifa etsinler

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            silva'nın maçını izlemedim pek de bilgim yok sadece videolardan takip ediyoruz çok takım değiştirmiş rekor düzeyde yaşı 26 menajeri kimse çok akıllı hem ts ile pazarlık yapıyo hem gs ile bu bana nick carle olayını hatırlattı.Bence yönetim prica'yı artık almalı onun 90 dklık maçını izledik bu takımda çok faydalı olacağına inanıyorum isveç milli takımında oynayan futbolcu içinde referansa gerek yok diye düşünüyorum
                            ben bu pricayi almanyada oynarken izlemisdim
                            bi b.ka benzemiyordu ondan daha bisey yazmamisdim
                            umut, ergin, ersen bence ts e yeterlidir
                            alinacaksa bide ali güzeldali alsinlar saaten kontratinda bi miktar paraya geri alinabilecegi yaziyormus
                            en iyisi son bi e-mail kampanyasi yapalim aliyle özer icin , yönetime bu size son sans ya bunlari getirin yada defolub gidin diyelim tamamdir
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ali güzeldal büyükşehir belediye de kadroya giremiyoki ts de kadroya girsin
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben bu pricayi almanyada oynarken izlemisdim
                                bi b.ka benzemiyordu ondan daha bisey yazmamisdim
                                umut, ergin, ersen bence ts e yeterlidir
                                alinacaksa bide ali güzeldali alsinlar saaten kontratinda bi miktar paraya geri alinabilecegi yaziyormus
                                en iyisi son bi e-mail kampanyasi yapalim aliyle özer icin , yönetime bu size son sans ya bunlari getirin yada defolub gidin diyelim tamamdir

ersen ok fakat digerlerınden bir b..... olmaz!!!!takımın gol sıkıntısı ortada kalıtelı bırını almamız lazım . umut cok genc onla olmuyor anca ıyı bır forvetın yanında 2.futbolcu olur. alınabılırse iyi bir yabancı o prıcamı ne gelmesın daha ıyı bırı alınmalı. tekke olabılır kı onu alabılceklerını sanmıyorum.ozaman yerlı alıncak en iyi transferler başta semih ve serhat akın olmazsada ıbrahım akın ve gokhan gülecdir!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X