Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cavcav sen herşeyiğ satarsın aklıma kötü kötü şeyler gelio

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cavcav sen her şeyi satarsın. Aklıma kötü kötü şeyler gelior.
      Acaba benim aklıma gelenin aynısı mı?

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        MEHMET ÇAKIR'IN FİYATI 5 MİLYON EURO

Transfer sezonunda 4 büyük takımın çok istediği ancak yüksek bonservis nedeniyle transferini bir türlü noktalayamadığı Mehmet Çakır için kendisini son olarak Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın aradığını söyleyen Cavcav, "Mehmet Çakır için Ziya Doğan beni aradı. Kendisine bu oyuncuya ihtiyacımız olduğunu ve veremeyeceğimizi söyledik.'' dedi.

Cavcav, Mehmet Çakır'ın transferiyle ilgili basında her gün bir haber çıktığını da belirterek, ''Mehmet Çakır'ın Gençlerbirliği ile 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Fakat şu anda 5 milyon euro verecek bir takıma hemen satarım. Bunun altında kimseye vermem. Çakır iyi bir futbolcu bu parayı versinler yarın hemen gönderelim. Eğer isteyen varsa ben çeketimi bile satarım. Ben ticaret adamıyım." diyerek sitem etti.
        Yayın gelirlerinin çok adil bir şekilde dağıtıldığı bu ligde(!) senin futbola ticaret gözüyle bakman doğru mu cavcav başkan??? Hepimiz bu pastadan eşit pay alıyoruz(!) Yapma başkan kendine gel, ayıp oluyor... Sonra seni açgözlülükle suçlamak zorunda kalıyoruz.

Yorum

• 'Fener'e gidersen kardeşlikten silerim..'Fatih Tekke'nin ağabeyi, adı Fenerbahçe ile anılan kardeşine mesaj gönderdi.22 Ağustos 2007 09:35Fenerbahçe'nin Zenit takımından almak istediği Fatih Tekke'ye ağabeyinden büyük tehdit geldi. "www.medyatrabzon.com" internet sitesinin haberine göre, futbolcunun yurt dışında çalışan ağabeyi Mehmet Tekke'nin, "Fenerbahçe'ye gidersen ben de kardeşim yok derim, kardeşlikten silerim. Yurt dışında kal, başka takımlara git ama Fenerbahçe'ye gitme. 1996 yılındaki şampiyonluk acısı hala yüreğimde. Oğlumun adını da Fatih koydum Amcasının adını taşıyor. Öyle bir şey olursa nüfusa başvurup adını değiştiririm. Sen Trabzon'un ve bizim sembolümüzsün" dediği öne sürüldü.

Futbol Federasyonu'nda teknik adam olarak görev yapan diğer ağabeyi Salih Tekke ise kararın Fatih'e ait olduğunu, futbolda renk ve ırk ayrımının bulunmadığını belirtti.

Milliyet
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vallahi hocam heralde aynıdır adamın kafası ticarete çok iyi basıyor neden olmasın diyor insan birden

Yorum

• yine hüseyin tartışması başlamış..

takım o kadar kötü ki artık hüseyin gözüme süper futbolcu olarak gelmeye başladı

benim için tek kriter bir futbolcunun piyasasıdır. o futbolcuya verilecek paradır. bugün hiç bir takım hüseyin'e bizim verdiğimiz paraları vermez. öyle ahım şahım bonservis parası vererek de kimse transfer etmez.

hüseyin rubin kazan'a wigan'a transfer oldu da benim mi haberim yok?
              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nedense benim aklımada aynı şey geldi
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Futbol klübünü futbolcu satarak ayakta tutmanın adı p......miş demek... Way be bunu da yeni öğrendim.

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    'Fener'e gidersen kardeşlikten silerim..'Fatih Tekke'nin ağabeyi, adı Fenerbahçe ile anılan kardeşine mesaj gönderdi.22 Ağustos 2007 09:35Fenerbahçe'nin Zenit takımından almak istediği Fatih Tekke'ye ağabeyinden büyük tehdit geldi. "www.medyatrabzon.com" internet sitesinin haberine göre, futbolcunun yurt dışında çalışan ağabeyi Mehmet Tekke'nin, "Fenerbahçe'ye gidersen ben de kardeşim yok derim, kardeşlikten silerim. Yurt dışında kal, başka takımlara git ama Fenerbahçe'ye gitme. 1996 yılındaki şampiyonluk acısı hala yüreğimde. Oğlumun adını da Fatih koydum Amcasının adını taşıyor. Öyle bir şey olursa nüfusa başvurup adını değiştiririm. Sen Trabzon'un ve bizim sembolümüzsün" dediği öne sürüldü.

Futbol Federasyonu'nda teknik adam olarak görev yapan diğer ağabeyi Salih Tekke ise kararın Fatih'e ait olduğunu, futbolda renk ve ırk ayrımının bulunmadığını belirtti.

Milliyet

trabzonspor 2. lige dusurldu bunun uzerine albayrak takımı fenere satıp borclarımızı kapatıyoruz dedi

:@ boyle bır haber gorsenız hala buraya fatih tekke yazarsınız ucmusunuz hepınız
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Fatih Tekkeye 4 Milyon Euro teklif etmişiz kabul edilmemiş,Böylece Tekke dosyası kapanmış büyük ihtimal Fenere gidiyo yani....

Madem 4 Milyon Euromuz var alın Cesar Delgadoyu,Eddie Jonhsonu Fatihten başka oyuncu kalmadı sanki....

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbol klübünü futbolcu satarak ayakta tutmanın adı p......miş demek... Way be bunu da yeni öğrendim.
                        Radomx raporlama tuşu var solda, onu kullanırsan tartışmalara gerginliğe mahal vermemiş oluruz.
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 22.08.2007, 15:09.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hüseyini bende sevmiyorum ama Hüseyine sira gelene kadar diger kazmalardan kurtulsak yeter. Bazen en azindan iyi oyunlar cikartiyor. Takim iyi olsa Hüseyinden vazgecebilirsin ama cogu futbolcu Hüseyinden daha berbat
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Radomx raporlama tuşu var solda, onu kullanırsan tartışmalara gerginliğe mahal vermemiş oluruz. Yanlış doğru kararına, ceza alıp almayacağına yöneticilerimiz karar verir böylece
                            Kime nasıl hitap edildiği umrumda değil de böyle her şeyi kendi çıkarlarımıza göre değerlendirmek canımı sıkıyor. Herkes bize bedava futbolcu vermek zorunda ya ne de olsa...

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kime nasıl hitap edildiği umrumda değil de böyle her şeyi kendi çıkarlarımıza göre değerlendirmek canımı sıkıyor. Herkes bize bedava futbolcu vermek zorunda ya ne de olsa...
                              Bu normal. Sen sanıyor musun diğer forumlarda objektif yorumlar yapılıyor? Adımız üzerimizde "Taraftar" Tarafız biz. Bundan uzun süre önce İngilizlerin bu sözün karşılığı olarak "Supporter- Destekçi, destekleyen" kullanılmalı diyordum. Kullanılsa insanların kafalarındaki radikal düşünceler de yumuşar.

Yine de bu ortamda herkes kendine yontarken bizim "Temel fıkraları" üretip kendi kendimize zarar vermenin gereği olduğunu sanmıyorum. Elbetteki hakareti kabul edemem ama misal, savaş alanında da adaletli olmak zor.

Eğer objektif olunması isteniyorsa bu tip istekler ilk önce işlerin başı federasyon bazında yankı bulmalı
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Boşverin bu işleri... Yeni bi isim alsınlar forvete yeni bir heyecan olur.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X