Az önce bi kanalda gördüm galatasarayda bu santiago silvayla ilgileniyomuş.. Menajer işine girmesek iyi olur kanımca.. Herzaman kazıklanan biz oluyoruz malum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ankaragücü'de Fatih Akyel'e yol vermiş =)Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
bu adam nerde sebat edecek..........Buldum A.Sebat taİlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü'de Fatih Akyel'e yol vermiş =)
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
bu adam zamanında milli takımın sağ bekiydi şimdi bizim halı saha maçına bile koymam bunu bundan sonra 2.lig paklar seni fatih akyel.İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü'de Fatih Akyel'e yol vermiş =)
Yorum
-
yahu bende eskiden hüseyini savunurdum arkadaşlara derdim ki bakın yeni viera ,çok iyi top kapıyor falan filan ama öyle kötü maçlar oynadı ki adamı savunacak tarafım kalmadı...bak kardeşim ön libero için kafa toplarını karşılamak önemli bir özelliktir türkiyede uzun boylu tek ön liberoda odur...buda onu vazgeçilmez yapıyor...artık maç izlerken dua eder oldum hüsonun hatasından gol yiyelim de bende burada size şikayet edeyim...mesela balili hüso topu gereksiz ayağında tutarken (tam bir amatör-ayağına top zaten yakışmıyor)balili topu kaptı ve uzak direğe uzaktan bir şut çekti top direği yaladı(buradan sakın Trabzonspor'un gol yemesini istediğimi sanmayın-amacım duygusal Trabzonspor taraftarını bilinçlendirmek)şu milli göreve takılıp kalmayın hangi maçta adamakıllı oynamış bu adam,bosna maçında sonradan girdi 3.golde ne yapmaya çalıştığını anlamadım...bence hüsoyu Trabzon'a ayıp olmasın onların kaptanınıda çağralım diye çağrılıyorİlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoooo zaten vahid halilhodziç şenol güneş fatih terim ve hatta ziya doğanın yardımcıları okadar kötüki senin gibi istatistik tutamıyolar
sırf anlamadıklarından anlamış gibi yapıp hüseyinin ilk 11'e girmesine ses çıkarmıyorlar
zaten kaleye şut çekmediği için düzgün orta açamadığı için kağnı gibi olduğu için wigan la rubin kazan tonla para verip hüseyini istiyorlar takımlarına. onlara böle gereksiz ,istatistik rakamları yüksek olmayan bi oyuncu lazım dimi
ya sahi bişe sorcam sana hadi ersen boyuyla seçildi desen , hüseyin defanstada oynamıyo milli takımda boyula seçilmesi için
sırf sırık gibi diye milli takıma seçiliyor hemi
ee hüseyinden uzun adam yokmu piyasada onları çağırsın fatih terim
zaten o saydığın özellikler oldumu o hüseyin olmuyor başka bişe olyor
he bide son bi söz bu takımın şampiyon olması için(bence) ya trabzonsporluluk ruhunu taşıması lazım
yada bütün takım harbiden (avrupalı manada )profesyonel olacakki şampiyon olalım
oksen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Championsun verdiği videolardan anladığım uyanık bir futbolcuya benziyor.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Bardağın boş tarafına değil de dolu tarafına bakmak lazım.. Pozitif düşünmekten yanayım.. Zira Hüseyin şu 70 milyonluk ülkede mevkisinin en iyi adamıdır. Bunu ben demiyorum, fatih terim diyor..
Hüseyin e alternatif olsun diye m.aurelio Türk vatandaşı yapıldı.. Demek ki orda oynayacak ve Hüseyin e alternatif olacak bir o var..
Futbol takım oyunu.. o da görevini yapıyor... Günümüzde Ünal ve Tolunay tipinde futbolcu kalmadı.. Onların olduğu takımda Hüseyin 18 e bile giremezdi ama bugün milli takımın değişmez adamı
...
:bayrak:Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
bizimle alakasi yok ama, bejeki "bence" süper bir golcü transfer etti, Higuan...
borsaya bildirmi$ler...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChampionsun verdiği videolardan anladığım uyanık bir futbolcuya benziyor.
Champions'un verdiği videoları yönetim dikkate alsaydı Champions olurduk

**** ****poetricus
Yorum
-
ben bjk nın çok kalitli transferler yaptıına inanmıyorum hiç duymadığımız adamlar tello belki biraz iyi olabilir o adamda aşırı hırçınİlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimle alakasi yok ama, bejeki "bence" süper bir golcü transfer etti, Higuan...
borsaya bildirmi$ler...
bjk bizden çok daha kötü yönetiliyor büyük paralar harcıyorlar başarıda yok bu borçlar nasıl olsa ortaya çıkacak bjk nin ciddi söylüyorum çöküşü yakındır
Yorum
-
MEHMET ÇAKIR'IN FİYATI 5 MİLYON EURO
Transfer sezonunda 4 büyük takımın çok istediği ancak yüksek bonservis nedeniyle transferini bir türlü noktalayamadığı Mehmet Çakır için kendisini son olarak Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın aradığını söyleyen Cavcav, "Mehmet Çakır için Ziya Doğan beni aradı. Kendisine bu oyuncuya ihtiyacımız olduğunu ve veremeyeceğimizi söyledik.'' dedi.
Cavcav, Mehmet Çakır'ın transferiyle ilgili basında her gün bir haber çıktığını da belirterek, ''Mehmet Çakır'ın Gençlerbirliği ile 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Fakat şu anda 5 milyon euro verecek bir takıma hemen satarım. Bunun altında kimseye vermem. Çakır iyi bir futbolcu bu parayı versinler yarın hemen gönderelim. Eğer isteyen varsa ben çeketimi bile satarım. Ben ticaret adamıyım." diyerek sitem etti.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ya tamam milli takımı geçtim bu adamı gene trabzonun kaptanı olduğu için mi wiganla rubin kazan istiyorİlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu bende eskiden hüseyini savunurdum arkadaşlara derdim ki bakın yeni viera ,çok iyi top kapıyor falan filan ama öyle kötü maçlar oynadı ki adamı savunacak tarafım kalmadı...bak kardeşim ön libero için kafa toplarını karşılamak önemli bir özelliktir türkiyede uzun boylu tek ön liberoda odur...buda onu vazgeçilmez yapıyor...artık maç izlerken dua eder oldum hüsonun hatasından gol yiyelim de bende burada size şikayet edeyim...mesela balili hüso topu gereksiz ayağında tutarken (tam bir amatör-ayağına top zaten yakışmıyor)balili topu kaptı ve uzak direğe uzaktan bir şut çekti top direği yaladı(buradan sakın Trabzonspor'un gol yemesini istediğimi sanmayın-amacım duygusal Trabzonspor taraftarını bilinçlendirmek)şu milli göreve takılıp kalmayın hangi maçta adamakıllı oynamış bu adam,bosna maçında sonradan girdi 3.golde ne yapmaya çalıştığını anlamadım...bence hüsoyu Trabzon'a ayıp olmasın onların kaptanınıda çağralım diye çağrılıyor
hem ben duygusal davranmam faydalı olmazsa isterse ronaldinho trabzonlu olsun onuda istemem
al yattara bence misyonunu tamamlamıştır.çok sewiorum ama maalesef bize katkısı kadar zararlarıda
büyük
hüseyinde dengesiz hareketlerde bulunursa ilerde onuda istemem
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
ah cavcav ahh bilmezmiyiz biz seni satarsın sen, galibiyette 200 milyar civarı para alıyolar federasyondan ver cavcava 300 milyar macı da satar bu adam, cavcav icin herseyin bi bedeli var!İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMEHMET ÇAKIR'IN FİYATI 5 MİLYON EURO
Transfer sezonunda 4 büyük takımın çok istediği ancak yüksek bonservis nedeniyle transferini bir türlü noktalayamadığı Mehmet Çakır için kendisini son olarak Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın aradığını söyleyen Cavcav, "Mehmet Çakır için Ziya Doğan beni aradı. Kendisine bu oyuncuya ihtiyacımız olduğunu ve veremeyeceğimizi söyledik.'' dedi.
Cavcav, Mehmet Çakır'ın transferiyle ilgili basında her gün bir haber çıktığını da belirterek, ''Mehmet Çakır'ın Gençlerbirliği ile 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Fakat şu anda 5 milyon euro verecek bir takıma hemen satarım. Bunun altında kimseye vermem. Çakır iyi bir futbolcu bu parayı versinler yarın hemen gönderelim. Eğer isteyen varsa ben çeketimi bile satarım. Ben ticaret adamıyım." diyerek sitem etti.
yeni bi kan takıma fayda saglayabilecek direk etki edebilecek bir hatta bir kaç kişi istiyorum, hep istiyoz da ne oluyo gerci oda ayrı!
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
ne ceketi be babanı bile satarsın sen para etseİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMEHMET ÇAKIR'IN FİYATI 5 MİLYON EURO
Cavcav, Mehmet Çakır'ın transferiyle ilgili basında her gün bir haber çıktığını da belirterek, ''Mehmet Çakır'ın Gençlerbirliği ile 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Fakat şu anda 5 milyon euro verecek bir takıma hemen satarım. Bunun altında kimseye vermem. Çakır iyi bir futbolcu bu parayı versinler yarın hemen gönderelim. Eğer isteyen varsa ben çeketimi bile satarım. Ben ticaret adamıyım." diyerek sitem etti.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum