Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transfer dönemi ne zaman kapanacak?

Yorum

• benzin istasyonu ihalesi bitmeden transfer mıransfer yapamaz bu yönetim.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        transfer dönemi ne zaman kapanacak?
        31. Agustos diye biliyorum...
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bundan sonra azda bir süre kaldı sivas maçınında yankıları devam ediyo yapacakları işi söylüyorum orhan ak alınır transfer kapatılır oda mecburi transfer yaptık diyecekler ya....
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• bu saatten sonra yapılacak transferden pek hayır gelmez gibi

Yorum

Bu gidişle transfer yaptığımız gün kapanır.
              Ayıp ya herkes transferini transfer döneminden aylar önce ayarlar, bizimkiler yine son güne kaldılar. Rezillik!
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• aslında bizim için transfer dönemi hiç açılmadı dişe dokunur bi transfer var mı ? yok

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu gidişle transfer yaptığımız gün kapanır.
                  Ayıp ya herkes transferini transfer döneminden aylar önce ayarlar, bizimkiler yine son güne kaldılar. Rezillik!
                  abi sen son gün olsa dahi Transfer yapacagimizi saniyorsun ? :-)

ben Umudumu yitirmek üzereyim...
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

bizim için haziranda bitti

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

bu saatten sonra yapılacak transferden pek hayır gelmez gibi
                      Aslında bu saatden önce ya da sonra bu yönetimin yaptığı transferlerden herhangi bi zaman diliminde hayır gelmediğini de söyleyebiliriz(İstisnalar kaideyi bozmuyordu) Sonuç olarak son dk mon dk ben inanıyorum transfer yapacaklarına Ama transferlerden sonra da böyle sırıtır mıyız bilemiyorum
                      Adı geçen Santiago Silvanın 3 golü;

Şilili Humberto Suazoya benziyor hem fizik hem de stil olarak(3 görüntüsüyle stilini de anladım bu arada)

Travel
                      Çok takım değiştirmiş evet ist. leride iyi değil Sadece bilgi Ya tutarsa?
                      Bizdeki en büyük sorunlardan biri de bu futbol zekası işte saçmalamayan topçu istiyoruz
                      En son champions tarafından düzenlendi; 22.08.2007, 11:37.

Yorum

• Silva her sene takım değiştirmiş buraya uyum sağlayabilmesi biraz zor gibime geliyor

Videolarına bakarsak futbol zekası üst seviyede
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 22.08.2007, 11:27.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bi Yattara sakatlandı ileriye dönük bir Ceyhun bir de Gökdeniz kaldı elimizde. Savunarak gol atamayız. Çok iyi bir sol açık muhakkak almamız lazım. Yalnız öyle Ziya'n DOĞAN'ın dediğin gibi forvet arkası solu değil ciddi ciddi sol açık lazım.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Trabzon'da Sorun Bitmiyor

22 Ağustos 2007 12:03
                            Yattara ve Ersen Martin'in sakatlanması Trabzon'u zorunlu transfer yapmaya zorladı.
                            Reklam
                            Trabzon'da Sorun Bitmiyor

OFTAŞ maçında sakatlanan Ersen Martin'in 1,5 ve Yattara'nın ise bir ay sahalardan uzak kalacak olması yönetimi zorunlu transfer yapmaya zorluyor.

Yönetim, Danimarka'nın Aalborg takımının İsveç'li gol kralı Rada Prica ile yeniden temasa geçecek. Ayrıca Arjanti'nin Gimnasia La Plata takımında oynayan Uruguay'lı golcüsü Santiago Silva ile menajerler aracılığıyla bir ön görüşme yapılıyor.

ya bunlar bizle alay mi ediyor Allah askina bir yapiyoruz yapmiyoruz simdi ise sorunlu oldu ya kardesim yönetimi yapamiyorsaniz defolun gidin sonra size istifa dedin mi agliyorsunuz siz Trabzon tarihin en yüzkarasi siniz 1 transferi de beceremiyorsunuz ya dogru 4 tane kazma bedaavaya aldiginizi saymiyorum onlar futblcu olarak kandiramassiniz bizi. Ziyanizi alip artik bizde kurtulalim sizde. Sizin yüzünüzden 2 senedir is yerinde benile alay ediyorlar bay sayin Albayrak sizin beceriksizliginiz yüzünden. Ben onlara gereken cevapini veriyorum ama siz bize gereken cevapi hala veremiyorsunuz ne yazik ki.
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• buyrun transferin iç yüzü

************************************************** *******
                              » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
                              » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                              » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                              » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                              ************************************************** *******
                              En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 22.08.2007, 12:38.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bi Yattara sakatlandı ileriye dönük bir Ceyhun bir de Gökdeniz kaldı elimizde. Savunarak gol atamayız. Çok iyi bir sol açık muhakkak almamız lazım. Yalnız öyle Ziya'n DOĞAN'ın dediğin gibi forvet arkası solu değil ciddi ciddi sol açık lazım.
                                Musampa'yı affedelim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X