bu yönetimin prica yı filan alacağı yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin'in basında yer alan 'Takası 2-3 gün içinde bitireceğiz' şeklindeki açıklamalarına da sert tepki gösteren Cavcav, "Sinan Engin ne yapmaya çalışıyor, anlamış değilim. Biz kesinlikle Gökhan Güleç'i istemedik ve Mehmet Çakır'ı takasla vermeyiz. Bu tür beyanatlar maksatlı olarak veriliyor. Sinan Engin, Mehmet Çakır'ı parası varsa gelsin, alsın. 5 milyon euro veren herkese Mehmet Çakır'ı veririz" diye konuştu...
///
Türkiye'de biraz parlayan her oyuncunun fiyatı 5 milyon €'dan başlıyor. Anlamakta zorlanıyorum. Zamanında Cavcav'a iyi paralar verdi 3 ukalalar, o da istiyor yine haklı olarak
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
FATİH FENER''DE

Korkulan oldu, Trabzonspor’un 7 milyon 400 bin Avroya Zenit’e sattığı kralı ezeli rakibimiz kaptı. Fatih Tekke, resmi imzayı Çarşamba günü atıyor.F.Bahçe aradığı golcüyü sonunda buldu. Sarı-lacivertli yönetim, G.Saray ve Trabzon’un da peşinde olduğu milli golcü Fatih Tekke’nin transferini uzun çalışmalar sonunda bitirdi. Fatih’le el sıkışan F.Bahçe’nin Rus kulübü Zenit ile anlaştığı ve milli futbolcuyu bonservisiyle birlikte satın aldığı öğrenildi. Resmi imzayı atan Fatih Tekke’nin salı ya da çarşamba günü İstanbul’a geleceği ve Şükrü Saracoğlu’nda düzenlenecek özel bir törenle medyanın önünde bir kez daha imza atacağı ifade edildi. F.Bahçe Roberto Carlos’tan sonra sezonun en önemli ikinci transferini de gerçekleştirirken milli golcünün sarı-lacivertli takımda 10 numaralı formayı giyeceği belirtildi
taka gazetesi sen yapma bariiTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
ALLAH göstermesin!!!İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFATİH FENER''DE

Korkulan oldu, Trabzonspor’un 7 milyon 400 bin Avroya Zenit’e sattığı kralı ezeli rakibimiz kaptı. Fatih Tekke, resmi imzayı Çarşamba günü atıyor.F.Bahçe aradığı golcüyü sonunda buldu. Sarı-lacivertli yönetim, G.Saray ve Trabzon’un da peşinde olduğu milli golcü Fatih Tekke’nin transferini uzun çalışmalar sonunda bitirdi. Fatih’le el sıkışan F.Bahçe’nin Rus kulübü Zenit ile anlaştığı ve milli futbolcuyu bonservisiyle birlikte satın aldığı öğrenildi. Resmi imzayı atan Fatih Tekke’nin salı ya da çarşamba günü İstanbul’a geleceği ve Şükrü Saracoğlu’nda düzenlenecek özel bir törenle medyanın önünde bir kez daha imza atacağı ifade edildi. F.Bahçe Roberto Carlos’tan sonra sezonun en önemli ikinci transferini de gerçekleştirirken milli golcünün sarı-lacivertli takımda 10 numaralı formayı giyeceği belirtildi
taka gazetesi sen yapma bariiSöylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil.
adrenalinn
Yorum
-
FATİH TEKKE FENER'DE yazısını okurken tüylerim diken diken oldu.Gözlerim karardı.Tansiyonum düştü.Hafif de sıcak bastırdı.Ne diyorsunuz abiler?Kral bunu yapamaz.Yapmamalı.Sarı lacivert forma O'na hiç yakışmaz.Biz O'nu BORDO-MAVİ görmeye alışmıştık.Bu haber asparagas değil mi???
doğru olamaz...olmamalı...
Fanki tonki zonki...
Yorum
-
ne bileyim haber taka gazetesinde çıkmış şaşırdım bendeFATİH TEKKE FENER'DE yazısını okurken tüylerim diken diken oldu.Gözlerim karardı.Tansiyonum düştü.Hafif de sıcak bastırdı.Ne diyorsunuz abiler?Kral bunu yapamaz.Yapmamalı.Sarı lacivert forma O'na hiç yakışmaz.Biz O'nu BORDO-MAVİ görmeye alışmıştık.Bu haber asparagas değil mi???
doğru olamaz...olmamalı...
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
evet arkadaşlar bu haber kesinlikle dogru bir haber.ben bu haberi amerikan hastanesine gelen fb bir yöneticinin danışmanından duydum.imzalar atılmış iş sadece bonservis bedeline kalmış.fb tekkeyi kiralık degilde bonservisiyle beraber almış.bizim yönetimizin gözü aydın.İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFATİH FENER''DE

taka gazetesi sen yapma bariiKİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR
Yorum
-
imzanda da çok güzel belirttiğin gibi bu sezon başlamadan bitmiştirİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimimizinde fatihin fenere gitmek için zenite gittiiğini biliyor bu işler hep bilinçli o zaman demişlerdi de hülle diye inanmamışdık arada kandırılan biz oluyoruz
üst üste gelen şokların ardından taraftar el pençe divan kalmış,takımına küstürülmüş ve bitirilmiştir
amaç peşinde kişiler(!)amaçların ulaştılar şimdi onlar için kına zamanı
yeniden doğuş 11 Aralık
şafak vaktiFanki tonki zonki...
Yorum
-
nasıl izlenir nasıl
el üstünde tuttuğumuz kral dediğimiz adam gidecek ezeli düşmanın formasını giyecek
ve ben kalkıp da maç izleyeceğim
maçların özetlerini bile izleyemem
bir gün desem ki "acaba şu ezikler nasıl oynadı,maçlarının bir özetini izleyeyim;aa bir de ne Fatih gol atıyor fener adına..."
düşünmek bile istemiyorum hatta düşündükçe çılgına dönüyorum
olamaz arkadaş yahu olamaz
ulan yönetim ulan her şeyi yap da Fatih'i fenere kaptırma be
yazıklar olsun Allah'ınızdan bulun be ne diyeyim
suratınıza bile tükürülmez
yazık çok yazıkFanki tonki zonki...
Yorum
-
Fatih fenere giderse niye mac izlemiyecegiz arkadaslar biz Trabzonsporluyuz ayrica burda ilk suclu Albayrak yonetimidir kendileri Trabzona uzay ussu kursa bile oy verilmemelidir okadar holding sahibisin Trabzonspora baskansin bir Fatihi alamiyosan istifa et
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum