Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yönetimin prica yı filan alacağı yok.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin'in basında yer alan 'Takası 2-3 gün içinde bitireceğiz' şeklindeki açıklamalarına da sert tepki gösteren Cavcav, "Sinan Engin ne yapmaya çalışıyor, anlamış değilim. Biz kesinlikle Gökhan Güleç'i istemedik ve Mehmet Çakır'ı takasla vermeyiz. Bu tür beyanatlar maksatlı olarak veriliyor. Sinan Engin, Mehmet Çakır'ı parası varsa gelsin, alsın. 5 milyon euro veren herkese Mehmet Çakır'ı veririz" diye konuştu...

///

Türkiye'de biraz parlayan her oyuncunun fiyatı 5 milyon €'dan başlıyor. Anlamakta zorlanıyorum. Zamanında Cavcav'a iyi paralar verdi 3 ukalalar, o da istiyor yine haklı olarak
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• FATİH FENER''DE

Korkulan oldu, Trabzonspor’un 7 milyon 400 bin Avroya Zenit’e sattığı kralı ezeli rakibimiz kaptı. Fatih Tekke, resmi imzayı Çarşamba günü atıyor.F.Bahçe aradığı golcüyü sonunda buldu. Sarı-lacivertli yönetim, G.Saray ve Trabzon’un da peşinde olduğu milli golcü Fatih Tekke’nin transferini uzun çalışmalar sonunda bitirdi. Fatih’le el sıkışan F.Bahçe’nin Rus kulübü Zenit ile anlaştığı ve milli futbolcuyu bonservisiyle birlikte satın aldığı öğrenildi. Resmi imzayı atan Fatih Tekke’nin salı ya da çarşamba günü İstanbul’a geleceği ve Şükrü Saracoğlu’nda düzenlenecek özel bir törenle medyanın önünde bir kez daha imza atacağı ifade edildi. F.Bahçe Roberto Carlos’tan sonra sezonun en önemli ikinci transferini de gerçekleştirirken milli golcünün sarı-lacivertli takımda 10 numaralı formayı giyeceği belirtildi

taka gazetesi sen yapma barii
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FATİH FENER''DE

Korkulan oldu, Trabzonspor’un 7 milyon 400 bin Avroya Zenit’e sattığı kralı ezeli rakibimiz kaptı. Fatih Tekke, resmi imzayı Çarşamba günü atıyor.F.Bahçe aradığı golcüyü sonunda buldu. Sarı-lacivertli yönetim, G.Saray ve Trabzon’un da peşinde olduğu milli golcü Fatih Tekke’nin transferini uzun çalışmalar sonunda bitirdi. Fatih’le el sıkışan F.Bahçe’nin Rus kulübü Zenit ile anlaştığı ve milli futbolcuyu bonservisiyle birlikte satın aldığı öğrenildi. Resmi imzayı atan Fatih Tekke’nin salı ya da çarşamba günü İstanbul’a geleceği ve Şükrü Saracoğlu’nda düzenlenecek özel bir törenle medyanın önünde bir kez daha imza atacağı ifade edildi. F.Bahçe Roberto Carlos’tan sonra sezonun en önemli ikinci transferini de gerçekleştirirken milli golcünün sarı-lacivertli takımda 10 numaralı formayı giyeceği belirtildi

ALLAH göstermesin!!!
          Söylesem tesiri yok
          Sussam gönül razı değil.
          adrenalinn

Yorum

• FATİH TEKKE FENER'DE yazısını okurken tüylerim diken diken oldu.Gözlerim karardı.Tansiyonum düştü.Hafif de sıcak bastırdı.Ne diyorsunuz abiler?Kral bunu yapamaz.Yapmamalı.Sarı lacivert forma O'na hiç yakışmaz.Biz O'nu BORDO-MAVİ görmeye alışmıştık.Bu haber asparagas değil mi???
            doğru olamaz...olmamalı...
            Fanki tonki zonki...

Yorum

• FATİH TEKKE FENER'DE yazısını okurken tüylerim diken diken oldu.Gözlerim karardı.Tansiyonum düştü.Hafif de sıcak bastırdı.Ne diyorsunuz abiler?Kral bunu yapamaz.Yapmamalı.Sarı lacivert forma O'na hiç yakışmaz.Biz O'nu BORDO-MAVİ görmeye alışmıştık.Bu haber asparagas değil mi???
              doğru olamaz...olmamalı...
              ne bileyim haber taka gazetesinde çıkmış şaşırdım bende

Yorum

FATİH FENER''DE

evet arkadaşlar bu haber kesinlikle dogru bir haber.ben bu haberi amerikan hastanesine gelen fb bir yöneticinin danışmanından duydum.imzalar atılmış iş sadece bonservis bedeline kalmış.fb tekkeyi kiralık degilde bonservisiyle beraber almış.bizim yönetimizin gözü aydın.
                KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR

Yorum

• yönetimimizinde fatihin fenere gitmek için zenite gittiiğini biliyor bu işler hep bilinçli o zaman demişlerdi de hülle diye inanmamışdık arada kandırılan biz oluyoruz

Yorum

yönetimimizinde fatihin fenere gitmek için zenite gittiiğini biliyor bu işler hep bilinçli o zaman demişlerdi de hülle diye inanmamışdık arada kandırılan biz oluyoruz
                    imzanda da çok güzel belirttiğin gibi bu sezon başlamadan bitmiştir
                    üst üste gelen şokların ardından taraftar el pençe divan kalmış,takımına küstürülmüş ve bitirilmiştir
                    amaç peşinde kişiler(!)amaçların ulaştılar şimdi onlar için kına zamanı
                    yeniden doğuş 11 Aralık
                    şafak vakti
                    Fanki tonki zonki...

Yorum

• Bu haber doğruysa Yazıklar Olsun diyorum. Fatihi fener forması giyerken göreceksem Öleyim daha iyi böyle bir şey olamaz olmaz...
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• ben diyorum izlemeyeceğim maç felan ben hele ki fenerbahçe maçını izleme izleyemem ya göremem yapamam yanii benim içinde bitmişdir sezon eğer bu transfer gerçekleşirse

Yorum

• fatih in gelmesi bencede imkansız şuan febe ye giderse de şaşırmam buadamlar herşeyi yaparlar inanılmaz bir ekonomileri var

Yorum

• nasıl izlenir nasıl
                            el üstünde tuttuğumuz kral dediğimiz adam gidecek ezeli düşmanın formasını giyecek
                            ve ben kalkıp da maç izleyeceğim
                            maçların özetlerini bile izleyemem
                            bir gün desem ki "acaba şu ezikler nasıl oynadı,maçlarının bir özetini izleyeyim;aa bir de ne Fatih gol atıyor fener adına..."
                            düşünmek bile istemiyorum hatta düşündükçe çılgına dönüyorum
                            olamaz arkadaş yahu olamaz
                            ulan yönetim ulan her şeyi yap da Fatih'i fenere kaptırma be
                            yazıklar olsun Allah'ınızdan bulun be ne diyeyim
                            suratınıza bile tükürülmez
                            yazık çok yazık
                            Fanki tonki zonki...

Yorum

• Fatih fenere giderse niye mac izlemiyecegiz arkadaslar biz Trabzonsporluyuz ayrica burda ilk suclu Albayrak yonetimidir kendileri Trabzona uzay ussu kursa bile oy verilmemelidir okadar holding sahibisin Trabzonspora baskansin bir Fatihi alamiyosan istifa et

Yorum

• benim bildiğim TRABZONSPOR taraftarının aşkı renkleredir isimlere değil

futbol profesyonel bi oyun her türlü sonuca açık olmak lazım belki taraftar olarak bu profesyonellikten en az nasibini almış kişiler bizleriz ama maç izlememek bence tuhaf fatih nere gidiyosa gitsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X