Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
    senin hala üyeliğinin iptal edilmemiş olması çok ilginç Okyanus...Bak Fenerbahçeli olabilirsin ama biz ezik kokusunu 40 dönüm öteden alan insanlarız...Eeee o kadar ayaklarımızın altında ezildiniz ki kokunuz üzerimize sindi...

Fatih Tekke nin ancak formasını alırsınız...

Yakında banlanacaksın...Söylemek istediğin bişey varsa 3 vakte kadar söyle

Kısaca arkadaşa salavat getir diyorsun yani

Şaka bir yana gerçekci olmak lazım Fenerbahçe'nin verdiği parayı vermemize imkan yok.Bu durumda Fatih'in fenere gidecek olması ihtimaline kendimizi alıştırmamız gerekiyor.

Ha olurda Fatih bize gelirse Nuri Albayrak yaptığı bütün yanlışları temizlemiş olur mu?
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
      senin hala üyeliğinin iptal edilmemiş olması çok ilginç Okyanus...Bak Fenerbahçeli olabilirsin ama biz ezik kokusunu 40 dönüm öteden alan insanlarız...Eeee o kadar ayaklarımızın altında ezildiniz ki kokunuz üzerimize sindi...

Fatih Tekke nin ancak formasını alırsınız...

Yakında banlanacaksın...Söylemek istediğin bişey varsa 3 vakte kadar söyle

Bordomavi renkleri olan ve üzerinde 9 yazan formayı fener kulübünü kökten satsalarda alamazlar.....
      Hala anlamadılar paranın hersey olmadıgını.....
      Hala anlamadılar takım olmadan basarılı olunamıyacagını...
      Bırak kendilerini Birinci türkiye şike ligindeki şampiyonluklarıyla avutsunlar....
      Ama sonra yaw neden avrupada başarısız oluyoruz biz demesinler.......
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Maç 2-0ken Fatih Tekke diye bağırmak takıma zarar verir.Adamların zaten kendilerine güveni yok.Altan iyi topçu ama nerde oynatçan?Bize forvet lazım.
        En son Emre B. tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 13:22.

Yorum

• bobadilla altan fatih bunları alabilirsek bu takım bu hocaya rağmen şampiyonluğa oynar

Yorum

• fatih'e yazıklar olsun eğer fenere giderse
            bir de orta sahadaki oyun kurucu eksiğimiz kendini ciddi bir şekilde hissettiriyor
            Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi
              inanmayın bu guş beyinliye fenerlinin teki bu!!!!!
              aynen zaten yeni üye

dediğin gibi olabilir renkdaş

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Hala adamın üyeliği iptal edilmedi...Adamlar gelip burayı karıştırıp gidiyor,sonra kendi forumlarında dalga geçiyorlar BMN ile...Durumu adminlerden Harun a da bildirdim ama ses çıkmadı malesef...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• ama söylemiştik bunların olacağını...Admin HARUN bey size sorarım şimdi neden dediğimi yapmadınız...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• şu okyanus un e mailini verin bize onun ben................................................

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• renkdaşlar cevap vermeyin bunların seviyesi bu kadar anca küfretmeyi bilirler ezikbahçeli işte
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• telefonunu versene ...

Yorum

• şükür ki uzaklaştırdınız

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bir mesajı daha kaldı gereksizin..

Yorum

• Bırakın şunLarı ya.. Hangi fbli TRabzonLuLara kafa tutabiLmişte bu tutsun
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ayağımızın dibine köpek gibi gelip küfür etmekten başka bir şey bilmeyen aciz insan tabi ki ezik kafalıdan başka bir şey değildir.guş beyinlidir!
                                o küfürlerin hepsini sana iade ediyorum guş beyinli!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X