Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah muhafaza fatih fenere gitse aramızda canına kıyacaklar var eğer gidecekse zaten bırakın gitsin nere gidiyorsa

fatih geçensene önüne gelen yere ben gidecem kimse beni tutamaz derken zaten bizim hayallerimizi süsleyen tekke olmadıını gösterdi

Yorum

• sivas maçındaki olaylar fatih tekke olayı bizim transferleri iyice unutturdu (olmayan transferleri)

agalarrr bizde hala tık yok millet ne alıyosa alsın biz kendi işimize bakalım

Yorum

• Fener'e geliyorum
        "Fenerbahçe ile görüşmeler sonucunda anlaştım, hatta ön protokol bile yaptık. Salı ya da çarşamba günü Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyorum".

ACİLEN TOPLANDILAR
        Bu sezonki süper transferleri herkesten önce tüm Türkiye'ye duyuran Fotomaç, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Fotomaç yine bir ilke imza atarak Fatih ile görüştü ve ilk ağızdan imza haberini aldı: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Bu müthiş transfer haberinin ayrıntıları ise şöyle: Kontenjan nedeniyle yabancı forvet alamayan Fenerbahçe yönetimi, Belediye yenilgisi sonrası acilen toplandı.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• ZENİTLİ FUTBOLCUNUN MENAJERİ ÜSTÜNTAŞ TRANSFERDEKİ SON GELİŞMELERİ ANLATTI
          Tekke gerçeği
          "Galatasaray ve Trabzonspor'un teklifleri geri çevrildi". "Fenerbahçe Yönetimi henüz kulüple masaya oturmadı". "Ruslar, ya 7.5 milyon euro getir ya da sus dediler"
          YUSUF KOBAL

Fenerbahçe'nin gündemini fazlasıyla meşgul eden Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş son gelişmeleri sadece MİLLİYET'e anlattı.
          Üstüntaş, Galatasaray'ın 20 gün önce Tekke'nin bonservisi için Zenit'e 4 milyon euro teklif ettiğini, Trabzon'un da bu oyuncuyu kiralamak istediğini; ancak iki kulübün de geri çevrildiğini söyledi. Menajer, ayrıca Fenerbahçe'nin, Zenit kulübüne henüz bir teklif getirmediğini de ekledi.
          Rusya ekibinin, satmak istememesine rağmen, Fatih'in isteği üzerine 7.5 milyon euro karşılığında serbest bırakabileceğini açıkladığını da söyleyen Özcan Üstüntaş, Zenit'in ligde şampiyonluğu hedeflediğini vurguladı. Bu arada Zenitli yöneticilerin, Tekke'ye "Ya 7.5 milyon euro getir ya da ocak ayına kadar sus ve futbolunu oyna" mesajını verdiği de öğrenildi.

Tek forvet sıkıntısı
          Fatih Tekke'nin en büyük sıkıntısının ise Fenerbahçe'de, Kezman'ınki ile aynı olduğu da ortaya çıktı. Milli futbolcunun, Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocat'ın yönetimindeki Zenit takımında tek forvet olarak oynadığı için gol atmakta güçlük çektiği, bu nedenle takımdan ayrılmak istediği vurgulandı.
          Türkiye ya da Avrupa'nın başka bir ülkesinde futbol yaşantısını sürdürmek isteyen Fatih Tekke'nin menajerliğini yapan Özcan Üstüntaş, oyuncusunun öncelikle Trabzonspor'a başvurduğunu tekrarladı: Üstüntaş şöyle devam etti:

İlk tercih Trabzon
          "Elbetteki Türkiye'ye dönerse ilk tercihi eski takımı olacak. Ancak Trabzonspor 7.5 milyon euroluk bedeli ödemek istemedi. Kiralama istekleri de, Zenit kulübü tarafından kabul görmedi. Bu durumda Fatih için farketmez, Fenerbahçe ya da Galatasaray'da futbol yaşantısını sürdürebilir. Ancak şu ana kadar, Fenerbahçe'den hiçbir teklif gelmedi. Belki kulüp ile görüşüp sonra bize başvururlar. Çünkü Fenerbahçe'nin, sözleşmesi devam eden oyuncular konusunda hassasiyeti var ve önce kulübü ile görüşüyorlar. Ancak Zenit'e de böyle bir görüşme isteği gelmedi. Galatasaray'ın 4 milyon Euro'luk teklifi ise geri çevrildi".
          Menajer, Zenit'in, Trabzonspor'a ödediği 7.5 milyon euro nakit bonservis bedelinin tamamını nakit olarak almadan Fatih'i vermeyeceğini de hatırlattı, "Ocak ayına kadar bu koşul dışında transfer gerçekleşmez. Fatih'in amacı para değil. Gerçekte Zenit kulübünden aldığı parayı başka yerde alamaz. Tek forvet olarak oynamak istemediği için ayrılmak istiyor" diye konuştu.
          Üstüntaş, Fatih'in önceki günkü Avrupa Kupası maçında diğer dört önemli oyuncu ile birlikte forma giymediğini söyledi, bunun nedenini de Zenit'in sadece lig şampiyonluğunu düşündüğü için as oyuncularını dinlendirmesi olarak açıkladı.

milliyet.com
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• fotomaçın ben taa töbe töbe ulan zorla fenere imza attırcak fatihi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Hani bir deli kuyuya bir taş atmış 40 akıllı bir araya gelmiş o taşı çıkaramamış Fatih olayı aynı bu misal.
              Adamlar bir yalan ortaya atıyor sonra kendileride inanıyor.
              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fotomaçın ben taa töbe töbe ulan zorla fenere imza attırcak fatihi
                Al bendende o kadar böyle çizip karalamadan ne anlıyolar anlamıyorum şu basında adam akıllı yazan adam bulamayacakmıyız hep asparagas haberler şu haberler olduğu sürece elim gazeteye gitmiyo okumak için o kadar lanet ettim artık...
                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• fenerbahceliler daha cok ziyaret eder oldu siteyi..belki imana gelirler..
                  BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• arkadaşlar artık bırakalım bu haberleri.haberler yalan belli.biz kendi transferlerimize bakalım.takım gerçekten yetersiz artık yönetimin bişeler yapması lazım.sesimizi duy ey basiiretsiz yönetim de transfer yap
                    inadına TRABZON
                    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• feybe'nin nasıl yollara başvurup Trabzonspor'u şampiyonluklardan ettiği belli. Fatih, emeği çalınanlar arasında sen de vardın. Oraya imza atmak zorunda bırakılabilirsin belki ama imza atarsan da tepki alacaksın bu belli
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu takıma kesinlikle bir forvet ve sol kanat lazım Prica mıdır nedir alın işte şu adamı sola Engin'i hep söyledik ama o kadar bpnservis vcermez bizmkiler artık ona.

Yorum

• Fener'e geliyorum
                          "Fenerbahçe ile görüşmeler sonucunda anlaştım, hatta ön protokol bile yaptık. Salı ya da çarşamba günü Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyorum".

ACİLEN TOPLANDILAR
                          Bu sezonki süper transferleri herkesten önce tüm Türkiye'ye duyuran Fotomaç, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Fotomaç yine bir ilke imza atarak Fatih ile görüştü ve ilk ağızdan imza haberini aldı: "Fenerbahçe ile protokol
                          imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Bu müthiş transfer haberinin ayrıntıları ise şöyle: Kontenjan nedeniyle yabancı forvet alamayan Fenerbahçe yönetimi, Belediye yenilgisi sonrası acilen toplandı.

AYRILMAK İSTİYORUM

Sarı-lacivertliler toplantıda yıllardır peşinde oldukları Fatih Tekke için yeniden harekete geçme kararı aldılar. Bunun için de iki yönetici hemen Rusya'ya gidip Fatih Tekke ile bir araya geldi. Zenit'te mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren milli oyuncu, "Buradan ayrılmak istiyorum. Fenerbahçe'de de oynarım. Siz yeter ki kulübümü ikna edin" diyerek yöneticilere yeşil ışık yaktı. Hemen Fatih'in kulübü Zenit ile temasa geçen Fenerbahçeliler, Rus ekibinin 7.5 milyon euro'luk bonservis bedeli isteğiyle karşılaştılar.

YÖNETİCİLER GİDİYOR
                          Fenerbahçe ise 5 milyon euro teklif etti. Uzun pazarlıklar sonucunda sarılacivertli yönetim 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul edince taraflar el sıkıştı, Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Bu gelişmelerden sonra Fatih, gazetemize bu transferi açıkladı. Milli oyuncu şunları söyledi: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Fenerbahçe'nin yöneticileri pazartesi Rusya'ya gidecek ve küçük pürüzleri hallettikten sonra milli oyuncu ile İstanbul'a dönecek.

Fatih Tekke mutsuz
                          Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.

Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istiyor." Üstüntaş, Fatih Tekke ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgilendiği belirtti. Ancak Fenerbahçe bu iki kulüpten hızlı davranarak işi bitirmeyi başardı.

Yorum

• Mehmet Çakır'ın bjk'ye transferi gündemde, Gökhan Güleç takasıyla
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hala Fatih Tekke diye bağıran tribünleri kınıyorum..

Fatih Tekke kesinlikle Trabzonsporumuzu satmıştır bizi Feneri altında ikinci sınıf bir takım yapmıştır.

Avrupa oynamak istiyorumm geyikleriyle Trabzon halkını uyutmuş hülle yöntemiyle o çok istedigi Fenerbahcesine kavusmustur.
                              Tebrikler
                              Ve siz de hala Fatih Tekkeyi koruyun
                              size de tebrikler!

Yorum

• Arkadaşlar İstanbul medyasının haber bulamadıkça temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp gündem oluşturduğu Fatih Tekke fenerde haberlerini lütfen ciddiye almayın.Ben Fatih'in döneceği yerin yine Trabzonspor olduğuna inanıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X