İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Inanmak istiyorum..İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinanamıyorum böyle birşey olacağına .Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Arkadaşlar aslında yazmayacaktım ama Fatih Tekke çok fazla karalandığı için yazmak zorunda kalıyorum şu anda...Zenit ve Fenerbahçe bir çok konuda anlaşmış ve transferi GAZPROM (Zenit in sponsoru + Ali Şen de bu firmanın Türkiye distribütörü) yani Ali Şen sponsorluğunda ve aracılığıyla gerçekleştireceklermiş...Zenit ve Fatih anlaştığı sırada, Fatih Fenerbahçe den önce tercihinin Trabzonspor olduğunu,öncelikle onlarla masaya oturmasını istemiş Zenit ten...Böylece Trabzonspor yönetimi de kaptanını fenerbahçeye kaptırmamak için bir yöneticisini bugün Petersburga gönderdi...
Birinci kaynaktan alınmış,kesin haberdir...Fatih in ilk tercihi kesinlikle Trabzonspordur...Maddi büyüklüğü karşılanabilirse Fatih Trabzonspor a gelecektir...Fenerbahçeye gitmek istemesi gibi bir şey söz konusu değil ancak bir mecburiyet olabilir...(Ali Şen- Gazprom olayı)
Kaptanınızı karalamayın lütfen..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
illaki biyere gidecek diye birşey yok... ya trabzon ya hiçç... gitmez gidemez gidersede kendi bilir. ama sanmıyorum gideceğini artık.İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar aslında yazmayacaktım ama Fatih Tekke çok fazla karalandığı için yazmak zorunda kalıyorum şu anda...Zenit ve Fenerbahçe bir çok konuda anlaşmış ve transferi GAZPROM (Zenit in sponsoru + Ali Şen de bu firmanın Türkiye distribütörü) yani Ali Şen sponsorluğunda ve aracılığıyla gerçekleştireceklermiş...Zenit ve Fatih anlaştığı sırada, Fatih Fenerbahçe den önce tercihinin Trabzonspor olduğunu,öncelikle onlarla masaya oturmasını istemiş Zenit ten...Böylece Trabzonspor yönetimi de kaptanını fenerbahçeye kaptırmamak için bir yöneticisini bugün Petersburga gönderdi...
Birinci kaynaktan alınmış,kesin haberdir...Fatih in ilk tercihi kesinlikle Trabzonspordur...Maddi büyüklüğü karşılanabilirse Fatih Trabzonspor a gelecektir...Fenerbahçeye gitmek istemesi gibi bir şey söz konusu değil ancak bir mecburiyet olabilir...(Ali Şen- Gazprom olayı)
Kaptanınızı karalamayın lütfen...Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Fatih şu an Trabzon'a ilaç gibi gelir...forvet, orta saha, sol, sağ nereye koyarsan koy..Başka transfere bile gerek kalmaz. belki sol tarafa olabilir.
Yönetim ne yapıp ne edip, sponsor mu bulur ne yapar Fatih'i bitirmesi lazım artık. yoksa hayatta bazen şartlar sizi sarıp sarmalar bi yere götürür, sıyrılamazsınız, Fatih fb.ye gider.
Yönetim bu işi halletsin de beceriksizlik zincirine bir son versin böylece.
Bence şu an hayati öneme haiz saatleri yaşıyoruz. belki de her an bir haber patlayacak...
Fatih'in dönmesi şehire, tribünlere hareket, ayrı bir çoşku takıma da motivasyon getirecektir.Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
ah gidi faitihim sultanım bir daha gorcekmyiz seni o kürsüde ts için konusrken allah korusun ezikbahcenin kursusunde gormeyeleim seni dön gel yuvana seni sevioyoruzzzİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum yok................İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
gelirse 9 numara fatih tekke yazdiracagim yeni alacagim formama... sozz simdiye kadar hic isim yazdirmadim..İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yönetimi alabilirse Fatihi ancak o zaman bu takım şampiyon olur bence bu sene artık bize lazım olan tek şey Fatih. Gelirse kesin şampiyonuz.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yönetimi alabilirse Fatihi ancak o zaman bu takım şampiyon olur bence bu sene artık bize lazım olan tek şey Fatih. Gelirse kesin şampiyonuz.
Çok iyimsersin renkdaşım. Bir değil 2 Fatih gelse Takımın genel durumu ve oluşan şartlar göz önünde bulundurulduğu takdirde şampiyonluk şansımız %10 bile değil. Tabi ki şahsi fikrim bu.
O kadar çok sorunumuz varki. Kronikleşmiş durumda. Bunu futbolcu kalitesiyle çözmemiz şu an olası değil.TRABZONSPOR.
Yorum
-
haklısın kardeşim ama şunuda düşünmek lazım takıma bir beyin geliyor, bir kaptan geliyor o zaman bu fırtınanın önünde ne ziya durabilir nede yönetim unutmaki rüzgarı arkasına alan bir gemiyi kimse durduramaz. işte o rüzgar biz taraftarlar o gemi Trabzonspor ve o geminin kaptanıda Fatih Tekke. Başarının formülü bu.İlk olarak SOTA2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyimsersin renkdaşım. Bir değil 2 Fatih gelse Takımın genel durumu ve oluşan şartlar göz önünde bulundurulduğu takdirde şampiyonluk şansımız %10 bile değil. Tabi ki şahsi fikrim bu.
O kadar çok sorunumuz varki. Kronikleşmiş durumda. Bunu futbolcu kalitesiyle çözmemiz şu an olası değil.İmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
-
yok artık daha neler.. zamanında fatih vardı niye olamadık... abartmayın vakayı...İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yönetimi alabilirse Fatihi ancak o zaman bu takım şampiyon olur bence bu sene artık bize lazım olan tek şey Fatih. Gelirse kesin şampiyonuz.Önce TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum