İlk olarak bmteam tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu basiretsiz yönetimi paralı diye seçmedik mi?hem parasız olcaz hem başarısız olcaz hem de borçlancaz yok yaaa!!!sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
-
biz bzi satan adamkarı sahiplendik kardeş örnek:örnek verdiğin topçularİlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih, aylardır gitmek istediğini her fırsatta söylüyordu. sahip çıkmaktan kasıt nedir anlamadım, ne yapılması gerekiyordu. 1 sene sonra serbest kalacaktı, şimdi zenit'ten fenere giden adam bizden beş para kazandırmadan gidecekti..
fatih gitmek istemeyip, yönetim "ya fatih kusura bakma şartlar böyle seni satmak zorundayız dese" o zaman yönetim burda suçlu olurdu. benim düşüncem böyle.tabi perde arkasında bilmediğimiz başka olaylar, konuşmalar varsa o ayrı...
fatih alelade bir oyuncu değil. hemen hemen Trabzon'la özdeşleşmiş biri..giderse kendine yazık edecek.
ne Trabzon camiası onu sahiplenir ileride ne fener. arada kalır. boş boş gezer. (bkz. ogün, abdullah, k. orhan vs.)sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-

İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim fotoğrafçı olaylara karıştı diye geçici olarak ZD çekiyo olabilir.sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Kimle oynuyorlar? Adamların maçı pazar diye biliyorum ben.İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer gündemimizde bulunan prica'nin takimi 2-1 yenik durumda suanBORDO MAVİ
Yorum
-
Bu adamlar kadar da yalancısı hakikaten gelmedi ya heriflerin ağzından çıkan herşey yalan bi dalgalanma oldu Galati maçı sonrası hemen sallamaya başladılar gazı aldılar umarım soledikleri yalanlar bu takıma yaptıkları çoluık çocuklarından çıkar. Psikolojimizi bozdular moralimizin içine ettiler klübü tükettiler.
Yorum
-
ya uefa maçlarının bizim transfer dosyası başlığında ne işi var acaba?
1 haftadır transfer haberimiz yok sıkılan başka şeyler mi yazıyor ben anlamadım kiHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Evet arkadaşlar burası Transfer Dosyası başlığı. UEFA maçları ile ilgili mesajlar ilgili konuya taşınmıştır.İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya uefa maçlarının bizim transfer dosyası başlığında ne işi var acaba?
1 haftadır transfer haberimiz yok sıkılan başka şeyler mi yazıyor ben anlamadım ki
Yorum
-
Kim vardı bizde?
Szymek?
Fatih?
Marcelinho?
Stepanov?
Ne kadar da yarardı değil mi hepsi? Musampa yerine de Wome alınacaktı. Başka transfere gerek var mıydı?
Ya şimdi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Seneye Ankarayla Özer için masaya oturma ihtimalimiz çok yüksek .İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankara dan ayrılmış jaba sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etmiş bence yararlı olur bize gelirse
Muhtemelen Fatih'i satacaklar . Sakatlıkla ilgisi olduğunu zannetmiyorum .İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih zenithin bu akşam oynayacağı avrupa kupası maç kadrosunda yok...sakat olabilir....öyle umuyorum.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 02:40.
Yorum
-
bu yönetimin ilk mac bulunmaz nimet oldu, transfer etmeyi aslinda aklarinda gecirmiyorlardi galati mglubiyetden sonra isteksiz transfer yapilacak dediler son macta cikan olaylar sayesinde gündem degisi transfer unutuldu bu yönetim gidene kadar cile cekecegiz anlasilanYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Nankatsu fiyatta yamuk yapmış. Başkan nakamura getirsinler on milyon avro alsınlar tsubasa'yı demiş ama bizim başkan bir milyondan yukarı olmaz demiş.İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenuri albayrak tsubasa,wakabayashi,Ishizaki ile anlaşmış teknik patronluğada roberto hongo gelecekmiş.. az önce cnn de alt yazı geçti.
Yorum
-
Kardes ligtvde can karyagdi canli baglandi simdi ucak paralarini odemeyi kabul etmedigimiz icin transferler yatmis simdi gundemde ninja kaplumbalar varmis ziya dogan israrla istiyormus onliberoyaİlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenuri albayrak tsubasa,wakabayashi,Ishizaki ile anlaşmış teknik patronluğada roberto hongo gelecekmiş.. az önce cnn de alt yazı geçti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum