İlk olarak Drizzts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sanmam. geniş kadroya ihtiyaçları var. . ama bakalım belki yalandır haberler.İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih gitmek istemese de klübü satmaya çalışablirmi acabaÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
başka izahı olabilirmi serkanı alacağına vedersonu alsaydınya ve ya uğur boralı az da olsa katkıları olurdu.şimdi bakın uğur boralın senesi bu sene.forvet sol kanat hatta defansın solu kaleci bunları alsınİlk olarak lazmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bişi söylemek istiyorum... bir takımmmın nasıl olursa celaleddinden baskaa sol back yedeği olmaz ? celaleddinin bu göremediğimiz yeri nedir ?
Basında Cıkan Ziya Doğan ve Celaleddin Menajeri Vasıtasıyla Komisyonculuk Yapıyor İddialarına Ben % de 100 İnanıyorum.. Neden Ziya Doğan Her Gittiği Takıma Celaleddini İstiyor ? Allaha Sükürki Keçeli Kadro Dışı... Neden Sol Tarafa Hiçbir Adam istemiyor Ziya Doğan ? Allah Aşkına Biri Bunları Acıklasın
Yorum
-
TEKKE HABERLERİ GERÇEK DEĞİL!"
F.Bahçe'ye transfer olacağı iddia edilen ve transfer rakamları dahi verilen Fatih Tekke hakkında yeni bir gelişme yok! AjansSpor.com'un kulübe yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, sarı-lacivertli kulüp ilgilendiği futbolcu ile en son bir ay önce görüştü ve şu anda yapılan haberler gerçek değil.
AjansSpor.com - ÖZEL
AjansSpor.com bir çok yayın organında yer alan, Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olduğu haberinin gerçekleri yansıtmadığını öğrendi.
Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Tekke'nin kulübü Zenit'e 4.5 milyon Euro ve Tekke'ye de 2.5 milyon Euro teklif ederek anlaştığı haberleri doğru değil.
Fenerbahçe'nin ilgilendiği milli futbolcu için en son bir ay kadar önce görüşüldüğü ifade edilirken, şu anda yeni bir gelişme olmadığı ve yapılan haberlerin de gerçek olmadığı belirtildi.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu zamandan sonra alınacak yabancı bir forvet ikinci bir jun faciası olurİlk olarak sazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hani 3 transfer yapılacaktı ne oldu haberi vardı. En büyük transfer bu yönetimin bir an önce gitmesi olacak.
Yorum
-
İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinternet sitemizde haber başlığı "takımımız ankarada" tıkladım ne var ne yok diye karşıma çıkan görüntü böyle.
takımımız sadece Celaleddinden ibaret ya. 
Celalettin uluslararasi Mantalite odulunu aldigi icin artik onun fotolarini kullanacagiz ziya hocanin emri
Yorum
-
Son olaylardan sonra eldekileri kaçırmasak bari diyecem ama elde de adam kalmadı ki!İlk olarak sazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hani 3 transfer yapılacaktı ne oldu haberi vardı. En büyük transfer bu yönetimin bir an önce gitmesi olacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum