Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Drizzts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu arada zenit uefa kupasında maça çıkıcak ve fatihte oynucak...Fener fatihi alsa bile avrupa da oynatamiyacak.Niye alsın bence asparagas haberler.Ama fatihin gitmeye dünden razı olduğunu düşünüyorum
    fatih zenithin bu akşam oynayacağı avrupa kupası maç kadrosunda yok...sakat olabilir....öyle umuyorum.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• fatih sakat. sitede öyle yazıyor.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• fatih gitmek istemese de klübü satmaya çalışablirmi acaba

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fatih gitmek istemese de klübü satmaya çalışablirmi acaba
          sanmam. geniş kadroya ihtiyaçları var. . ama bakalım belki yalandır haberler.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben bişi söylemek istiyorum... bir takımmmın nasıl olursa celaleddinden baskaa sol back yedeği olmaz ? celaleddinin bu göremediğimiz yeri nedir ?
            Basında Cıkan Ziya Doğan ve Celaleddin Menajeri Vasıtasıyla Komisyonculuk Yapıyor İddialarına Ben % de 100 İnanıyorum.. Neden Ziya Doğan Her Gittiği Takıma Celaleddini İstiyor ? Allaha Sükürki Keçeli Kadro Dışı... Neden Sol Tarafa Hiçbir Adam istemiyor Ziya Doğan ? Allah Aşkına Biri Bunları Acıklasın
            başka izahı olabilirmi serkanı alacağına vedersonu alsaydınya ve ya uğur boralı az da olsa katkıları olurdu.şimdi bakın uğur boralın senesi bu sene.forvet sol kanat hatta defansın solu kaleci bunları alsın

Yorum

• arapsaci

Yorum

• TEKKE HABERLERİ GERÇEK DEĞİL!"
                F.Bahçe'ye transfer olacağı iddia edilen ve transfer rakamları dahi verilen Fatih Tekke hakkında yeni bir gelişme yok! AjansSpor.com'un kulübe yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, sarı-lacivertli kulüp ilgilendiği futbolcu ile en son bir ay önce görüştü ve şu anda yapılan haberler gerçek değil.

AjansSpor.com - ÖZEL

AjansSpor.com bir çok yayın organında yer alan, Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olduğu haberinin gerçekleri yansıtmadığını öğrendi.

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Tekke'nin kulübü Zenit'e 4.5 milyon Euro ve Tekke'ye de 2.5 milyon Euro teklif ederek anlaştığı haberleri doğru değil.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği milli futbolcu için en son bir ay kadar önce görüşüldüğü ifade edilirken, şu anda yeni bir gelişme olmadığı ve yapılan haberlerin de gerçek olmadığı belirtildi.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İnşallah yalandır.Fatihi fenerde görmeye dayanamam.

Yorum

• hic zannetmiyorum fb ye gidecegini

Yorum

• internet sitemizde haber başlığı "takımımız ankarada" tıkladım ne var ne yok diye karşıma çıkan görüntü böyle. takımımız sadece Celaleddinden ibaret ya.
                      TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                      Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Bizim fotoğrafçı olaylara karıştı diye geçici olarak ZD çekiyo olabilir.
                        BORDO MAVİ

Yorum

• Arkadaşlar hani 3 transfer yapılacaktı ne oldu haberi vardı. En büyük transfer bu yönetimin bir an önce gitmesi olacak.
                          En büyük bordo mavi.....

Yorum

• İlk olarak sazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar hani 3 transfer yapılacaktı ne oldu haberi vardı. En büyük transfer bu yönetimin bir an önce gitmesi olacak.
                            Bu zamandan sonra alınacak yabancı bir forvet ikinci bir jun faciası olur

Yorum

• İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              internet sitemizde haber başlığı "takımımız ankarada" tıkladım ne var ne yok diye karşıma çıkan görüntü böyle. takımımız sadece Celaleddinden ibaret ya.

Celalettin uluslararasi Mantalite odulunu aldigi icin artik onun fotolarini kullanacagiz ziya hocanin emri

Yorum

• İlk olarak sazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar hani 3 transfer yapılacaktı ne oldu haberi vardı. En büyük transfer bu yönetimin bir an önce gitmesi olacak.
                                Son olaylardan sonra eldekileri kaçırmasak bari diyecem ama elde de adam kalmadı ki!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X