Baba demek istediğim Step'İn ederine satıldığı değil.
Demek ki yıldızlar da ucuza maledilebiliyormuş.
Demek ki "Para yok" geçerli bir bahane değil.
Bulsublar bir tane daha Adu onu da biz alalım!
Demek istediğini anlıyorum.
Gel görki; yanı başındaki yıldızları göremeyen zihniyetten, uzaklardaki yıldızları kapmalarını beklemek, beyhude intizardan başka bir şey değil .Aksini de beklemiyorum zaten.
Ziyanın bir yerinden dönmeliyiz önce, hem de kestirmeden dönmeliyiz.
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
siz ayakta uyuyısunuz yaa stepanov porto'ya imza attığında dediği söz şu,2 yıldır çok istediğim avrupa macerasına başladım çok mutluyum.Adama gitmek istiyodu gitti alan memnun satan memnun problem yok
Adu 2 milyon dolara gitti ya onu düşündükçe Step'İ pahalı bile verdiğimizi düşünüyorum.
Brozek kardeşlerin sol açık olanını hiç duymadım.
Pawel Brozek'İ ise forumdan sonra duydum.
Onunla ilgili bayağı şeyler var ama dil sorunu anlayamıyorum.
Hakkında çok haber olduğuna göre iyi bir oyuncu olmalı...
Sol bek için bir şey diyemem ama sol açık için favorim Newcastle'da gözden düşen hatta hayal kırıklığı transferler listesini en başında yer alan Albert Luque..
Deportivo'da muhteşem bir oyun ortaya koyuyordu..
Bir Jo Cole ya da Gigs alamayacağımıza göre değerlendirilebilecek biri..
....................................
En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 10.08.2007, 21:35.
Sebep: Forum kurallarına aykırı sözcük bulundurduğu için tarafımdan düzenlenmiştir.
Sayın Başkan Nuri ALBAYRAK;öncelikle böyle bir yönetim kurulu oluşturduğunuz ve bu kadar özürlüye kadro açtığınız için şahsınızı tebrik ederiz.Devlet bile ancak çalıştırdığı kadronun % 3'ü kadar özürlüye iş verebilirken sizin TS Kulübünü adeta bir ''Özürlü Sığınma Evine'' döndürmüş olmanız bütün takdirlerin üzerinde olduğunu belirtir camiamıza desteklerinizin devamını dileriz.
Türkiye Özürlüler Federasyonu
Az daha gülmekten altıma yapıyordum beeeeeeeeeeeeeeeeee
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Bu saatten sonra pricandan baska transfer olmaz. Syzmek olumsuzlugundan sonra brozekler hic olmaz.
Msn Diyalogu yapalim
Yoneticiler:biz Brozeklere talibiz.
wisla:3 milyon ero verin sizin olsun.
Brozekler:syzmek e bir sorsak
Bizimkiler:3 milyon cok fazla 1 verebiliriz ama.
wisla:1 milyon hıııı siz biz dusunme istiyoruz
Bizmkiler titresim gonderdi
Bizimkiler titresim gonderdi
Adu 2 milyon dolara gitti ya onu düşündükçe Step'İ pahalı bile verdiğimizi düşünüyorum.
Brozek kardeşlerin sol açık olanını hiç duymadım.
Pawel Brozek'İ ise forumdan sonra duydum.
Onunla ilgili bayağı şeyler var ama dil sorunu anlayamıyorum.
Hakkında çok haber olduğuna göre iyi bir oyuncu olmalı...
Sol bek için bir şey diyemem ama sol açık için favorim Newcastle'da gözden düşen hatta hayal kırıklığı transferler listesini en başında yer alan Albert Luque..
Deportivo'da muhteşem bir oyun ortaya koyuyordu..
Bir Jo Cole ya da Gigs alamayacağımıza göre değerlendirilebilecek biri..
Aynı takımda oynayan bir de Türk oyuncu var.
4'lü defans , önündeki üçlü Serkan , Hüseyin , Ayman
Emre ve Gökdeniz , önlerinde Fatih.
2 kiralık takviye ile takım kapasitesi yüzde yüz artardı . Hemde Ziya hocanın ısrar ettiği 4-3-2-1 düzeniyle.
Benimkiside hayal işte . 2 milyon bonservise veremiyoruz . 5 - 6 milyon kiralık ücreti nasıl ödeyelim...
Önemli olan şampiyonluk değil , dengeleri korumak.
Teknik Direktör Ziya
Cok merak antikaya
Aldirdigi topcular
Otuzdan yukariya
Bir tane de genc bir topcunun pesinde kostur be adam.
Cordoba futbolu biraktigini acikladi israrla Tolga`ya abilik yapsin , onu yetistirsin diye aylarca pesinden kosturdunuz .Ikna edemeyince Tolga`ya abilik icin Jabi `yi aldiniz
Stephanov gencliginin baharindaydi onu satip emekliligi yaklasan Tolga`yi aldiniz.
Simdi de Altan`in pesinde kostura durun.
Hem yasli hem de kel.
Tam Ziya `nin aradigi adam.
siz ayakta uyuyısunuz yaa stepanov porto'ya imza attığında dediği söz şu,2 yıldır çok istediğim avrupa macerasına başladım çok mutluyum.Adama gitmek istiyodu gitti alan memnun satan memnun problem yok
Bu kafadaki adamı satanı dokuz köyden kovarlarrrrr
Bizi uykudan uyandırdın, karanlıktan aydınlığa çıkardın, yolumuza ışık tuttun. Sağol, ama bilmiyorsan bir dinle önce.
1- Evet, Milan gitmek istiyordu. Ama gidemezsem de oynarım, sorun tam olarak Trabzon değil diyordu.
2- ZD'ı hiç sevmiyor, futboldan anlamadığını söylüyor, hatta adı geçtiğinde çok da kibar olamıyordu.
3- GS'yi 9 senedir yenemediğimzi duyduğunda çok heyecanlandığını, galibiyetten sonra herhalde sabaha kadar eğleneceklerini düşündüğünü, sonra herkesin eve gönderildiğini, kendisinin de sabaha kadar PS oynayıp en sonunda sinirden ağladığını söyledi.
4- Musampa'nın tek başına Trabzonspor'u şampiyon yapacağını, onu oynatmamanın açıklamasının da olmadığını düşünüyordu.
5- Hüseyin olmasa takım idman için zor bir araya gelir diyordu.
6- Koca kulüpe -onun tabiriyle bir kız dışında- İngilizce konuşan kimsenin olmadığından şikayet ediyordu.
7- Takımda adaletin olmadığını söylüyordu. Bazı isimler için yorum yapmıyor, sadece gülüyordu.
Sevgili Emrah renkdaşımın bu yazdıkları da kulübün her tarafına nüfus etmiş "Küçük olsun benim olsun" anlayışını apaçık ortaya koyuyor.
Demece bak: "Gözüm kapalı satarım. Parayı gördümmü hemen satarım" Ne satıyorsun?
"Yıldız satınca yerini doldur diyorlar. O kadar kolay mı? Çalışıyoruz..." Sırf satmasını bilirsen kolay değil elbet. Hazırcılar sizi. Hazıra dağlar dayanmaz
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum