Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    34 maçta 14 adet buyuk hata yapınca tabi (çetelemi tuttu artık bilmiyorum) Portolu yöneticilerin gözüne battı tabi, adamlar da alalım bu cocuk cok hata yapıyo baksana daha simdiden 14 hata yaptı bize gelince kim bilir ne kadar cok hata yapar dedi bastı 3.5 € milyonu aldı adamlar!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      34 maçta 14 adet buyuk hata yapınca tabi (çetelemi tuttu artık bilmiyorum) Portolu yöneticilerin gözüne battı tabi, adamlar da alalım bu cocuk cok hata yapıyo baksana daha simdiden 14 hata yaptı bize gelince kim bilir ne kadar cok hata yapar dedi bastı 3.5 € milyonu aldı adamlar!!!
      artı hatırlıycagımız gibi portolu meşhur yonetimin 1'e alıp 3' e 5'e futbolcu sattıgıyla ilgili bi haber de cok değil bi kaç gun once medya da yer aldı!
      kardeş haklısın tabi de adam poliyannacılık oynuyo demek olaylara herzaman bakmak istediği bakıyoo ne diyelim oda bi meziyet. sen ben ne demişiz çokta önemli deil
      Söylesem tesiri yok
      Sussam gönül razı değil.
      adrenalinn

Yorum

• Haşim Bey hiç konuşmasa nasıl olur?

"Parasını bulduğunda satacaksın" --> Değerini bulduğunda diyorsa, Porto'dan başka bir kulübe de bu fiyat civarında gitmesi gerek. Haydi daha bilinir bir pazar 5 olsun. Bakalım kaça gidecek? Yok eğer sezon başı taksitleri bulduğunda satacaksın manası çıkıyorsa yazık

"Şimdi insanlar 'yıldız satabilirsin ama, yerini doldurmalısın' diyor. Sanki yıldızlar kolay yetişiyor" ---> Satma kardeşim zorla mı?Diğer kulüpler borçla büyüyorlar, sen öz sermayeni harcayarak büyüdüğünü sanıyorsun. Fatih'i satıp keyif sürdünüz yine de yetmedi dünya borç yaptınız. Biraz icraat yapın, satış yapacağınıza, bu kadar olur, mübarek günde dahasını söylemek istemiyorum
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sayın Başkan Nuri ALBAYRAK;öncelikle böyle bir yönetim kurulu oluşturduğunuz ve bu kadar özürlüye kadro açtığınız için şahsınızı tebrik ederiz.Devlet bile ancak çalıştırdığı kadronun % 3'ü kadar özürlüye iş verebilirken sizin TS Kulübünü adeta bir ''Özürlü Sığınma Evine'' döndürmüş olmanız bütün takdirlerin üzerinde olduğunu belirtir camiamıza desteklerinizin devamını dileriz.
          Türkiye Özürlüler Federasyonu
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            STEPANOV NE YAPTI Kİ?

Sayitoğlu, Sırp oyuncunun satılmasının zorunlu olduğunu söyledi...

GÖZÜM KAPALI SATARIM

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Stepanov'un satılmasının eleştirilmesinin anlamsız olduğunu ifade ederek, "Biz de 84 maçın 34'ünde oynadı. Bunların 14'ünde büyük hatalar yaptı. Her fırsatta, 'paramı vermiyorlar, gitmek istiyorum' deyip çoğu zaman sakatlığını bahane edip oynamak istemedi. Şimdi insanlar gelmiş böyle bir oyuncuyu hele de 3.5 milyon EURO'ya 'niye sattın' diyor. Stepanov'u yine olsa gözüm kapalı satarım" dedi.

YILDIZ KOLAY YETİŞMİYOR

Sayitoğlu, 'yıldızları satıyorlar' diye yapılan eleştirilerinde haksız olduğunu ifade ederek, "Parasını bulduğunda oyuncuyu satacaksın. Tabi ki oyuncunun eğlimi de önemli. İki taraf istiyorsa, şartlar iyiyse yıldız da satılır. Şimdi insanlar 'yıldız satabilirsin ama, yerini doldurmalısın' diyor. Sanki yıldızlar kolay yetişiyor. Zamanında Trabzonspor Ali Kemal'i sattı, yeri doldu mu? Bu öyle kolay değil, ama yeni yıldızlar çıkartmak için çalışıyoruz" dedi.
            Eger bunu Hasim Sayitoglunun söyledigi dogruysa bunlarin suratina tükürmek lazim. Ulan adam Türkiyenin en iyi defans topcularindandi be kansizlar. Simdide adamin arkasinda konusuyorlar. Bakin bunu bide Asbaskanimiz söylüyor. Yuhhhh beee. Utanmazlar. Gözü Kapali satarmis. Bir gün o gözün tamamen kapanacak ama nezaman? Elbet yakindir.
            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• zaten gözleri tamamen kapalı değilmmi bunların hepsinin
              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• milletin transfer sayfalarında neler yazıyor, bizim 900 sayfa toplamda kaçtane müjdeli haber kaçtane garip haber var onu hesap etmemiz lazım. Ben bu adamlar gidene kadar ne maça giderim nede maç seyrederim
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Haşim Sayitoğlu'nun gözü kapalı satmaya hakkı olduğu tek şey Skoda'dır.

Yorum

• Prica olmazsa Mehmet Yıldız olsun ama o zaman bir tane çok golcü ortasaha lazım
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• prica mutlaka alınmalı arkadaşlar isveç mili takımının önemli oyuncularından biri oldu son 2 yılda pricanın 10 a yakın maçını izledim umutla,ersandan kat kat iyidir jun gibi de korkak bi oyuncu değil bilirsiniz iskandinav futbolcuları taraftar baskısını kesinlikle hissetmez ve çalışkandır risp'in de ts de oynaması onun uyum sorununu ortadan kaldırır
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Ya da Gökdeniz'i satıp Lulinha'yı alalım

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haşim Sayitoğlu'nun gözü kapalı satmaya hakkı olduğu tek şey Skoda'dır.
                          haklısın

trabzonsporun basında kımlerın oldugunu goruyoruzzz...
                          bizde bunlardan medet umuyoruz...

Yorum

• ya yönetimin her hareketine ziyanın her toplantısına gülüyorum ve küfür de ediyorum...gerçekten bu kadar seviyesiz,kültürsüz adamları bir arada görmedim
                            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• polak kardesleri alalim onlar daha iyi pricadan

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haşim Sayitoğlu'nun gözü kapalı satmaya hakkı olduğu tek şey Skoda'dır.
                                Git değerinin yarı fiyatına iste bak gözü kapalı satıyor mu yoksa kapalı gözleri faltaşı gibi açılıyor mu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X