İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
beyler yarın trabzondayım 12 ağustosda stadda herkesi beklioz bunların trasnfer yapacağı yok
bide utanmadan hayrettin bozuntususna musampa junu öneriyorlar yuh ya onları oynatsa hayrettinden 10 kat ii oynarlarEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
mantaliteye ters düşmez mi?İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltani istemisse dogru yapmis ziya dogan cok iyi bir oyuncu bence cokda iyi transfer olur sol kanat problemi cozulur
Yorum
-
zaten anlamadigim bu adamlari istiyo ama kimi kesecek huseyini kesmez aymani hayatta kesmez serkanida cok seviyor elinde olsa ferhatida oynatacak bu durumda yattara veya ceyhun kesilecek zaten altan gelirse ceyhunuda kesicektirİlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemantaliteye ters düşmez mi?
Yorum
-
Oyun kurucu sadece göbekte oynamaz. kanatta oynayan çok iyi oyun kurucularda var . Marcelinho o pozisyonu oynayabilseydi şimdi çok iyi bir hucum hattına sahiptik. Marcelinho yerini yadırgadı , Ziya hoca ısrar etti adam Almanyaya geri döndü.İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyiki hatirlattin, sagol dotum!
Altan'in, Adana ve Koceali'de oynarken sol tarafda oynadigini biliyorum !!!
ha birde, Marcelinhio'da oyun kurucu idi...ama bizim Hocamiz Ziya !! Marce'yi nasil sol tarafda oynatti ise-Altanida oynatir
,
Yorum
-
Altan çok iyi bir futbolcu.Rizeyi tek başına kümede bıraktı.Orta sahaya yararlı olur.Bonservisi de elinde.İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtanı ne yapcan
Yorum
-
valla bonservisi v.s. yok ise, hemen alinsin Altan...hem zaten Yönetim bedava oyuncu aramiyormu ? :-)
gerci biz bu Altan'i yakla$ik 7-8 sene önce istemi$tik ya neyse...vakit ne cabuk geciyor...
..
aslinda bu Türkiye Liginin nekadar "ba$arili" oldugunu gösteriyor....
.........yillar gecti
- Abdullah gideli Lig'de birtane adam gibi sol ayakli futbolcu cikmadi..
- Rü$tü begenilmez, onun bir ikincisi yok...
- H.$ükür'ü herkes ele$tirir, onun gibi bir santrofor malesef yok.........
....*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Altan 31 yaşında. Çalışkan sayılabilecek, teknik bir oyuncu. Korner, frikik ve penaltılarda etkili. İki ayağına da kullanıyor, sağda solda ortada oynayabiliyor. Ama bir kanat oyuncusuna göre yavaş. Ancak bizde iş yapabilir, çünkü en azından hiç olmayan sol kanadımıza bir hareket getirir.
Rize'den "Ailesinin İstanbul'da yaşadığı ve onlarla yeterince ilgilenemediği" gerekçesiyle ayrılmak istemiş. Sözleşmesinde isterse bedava gidebilir maddesi olduğunu okumuştum gazetelerden birinde, muhtemelen yalandır. Yıllardır İstanbul dışında oynayan Altan'ın futbolunun son döneminde böyle bir gerekçeyle ayrılmak istemesi bana tuhaf geldi. İstanbulspor ve Gs'daki yarım sezonu dışında hep farklı şehirlerdeydi.
Samet Aybaba yaşlı oyuncuları pek tercih etmez aralarında sorun olmuş olabilir zaten Altan da yedek kalmayı sorun eder. Bir arkadaşımın eniştesidir kendisi ve Gs'den sırf yedek kaldığı için yarım sezonda gitmek istemiştir, ayrılırkende ücret ödenmediğini bahane etmiştir.
Altan faydalı olur olmaz kestirmek zor aslında ama tam bizim yönetimin standartlarında bir transfer gibi görünüyor dikkatli bakınca ;
- 30 yaşı geçmiş
- İstanbul'da oynamış
- Bonservisi yok...
Tüm bunlara rağmen Altan'ın bize gelmek isteyeceğini düşünmüyorum. İlk 11 oynama ihtimali çok düşük zaten hücuma dönük 2 ortasaha kullanıyoruz bu da Ceyhun - Yattara - Gökdeniz 3'lüsünden 2'si oluyor. Ayrıca şu İstanbul'a gitme bahanesi eğer gerçekse Rize ile Trabzon'un ne farkı var. Aralarında çok büyük bir mesafe yok.
Bir de Yusuf'a yazık olacak korkusu var içimde...En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 08.08.2007, 23:20.BORDO MAVİ
Yorum
-
Kel olanlari tercih sebebidir.İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Altan faydalı olur olmaz kestirmek zor aslında ama tam bizim yönetimin standartlarında bir transfer gibi görünüyor dikkatli bakınca ;
- 30 yaşı geçmiş
- İstanbul'da oynamış
- Bonservisi yok...
Yorum
-
Bir kez olsun elindeki Yusuftan yararlanma yolunu tercih etmiyor sezon açılışında gürcistanın bilmem kaçıncı genç takımıyla maç yapıyoruz ama kadroda yine ayman ferhat bilmem ne Yusufu yada bi başkasını koymak denemek formaya alıştırmak cok mu zor her gittigi takımda aynı oyuncular ...futbolu bu kadar asagılayan ve vizyonu bu kadar dar olan başka bi hoca yoktur dünyada
Yorum
-
Şimdi işin yoksa Altan'dan onlibero yap. Ziya hocaya iş çıkartıyorsunuz sizdeTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
olay budur okadar dedik musampa kazit su saclari diye ama iste simdi tek basina calisirsinİlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKel olanlari tercih sebebidir.

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum