Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yattara konusunda yapılan açıklamaya istinaden bir tedirginlik yaşanıyor sanıyorum.. hiç endişelenmeyin, onu gönderecek değiller.. ama sorumluluk artırıcı bir dizi önlemler paketi falan da yok, hayal görmeyin.. yattara bu kadar işte, atsan atılmaz, satsan satılmaz..(mecaz kullanıyoruz)
    yattarayı dahi becerip oynatamayan, silah olarak kullanamayan bir hocamız var maalesef..
    eğer yöneticilerimizin yaptıkları açıklamaları:

*planlı bir düşünceyi taraftara empoze etmek amaçlı
    *bir hedefe dönük aşama kaydetmek gayesiyle
    *üzerinde ciddi ciddi zaman harcanarak geliştirilmiş bir fikir

gözlükleriyle okuyan, analiz eden bir arkadaşımız varsa burada, yazık!
    bu arkadaşlarımızın hiç biri, kulübe beş kuruş(mecaz) fayda sağlamaz, sağlayamaz..
    tüm şehir hatta tüm türkiye onları tanır, bu da yeter!
    ne dediklerinin cidden benim için bir anlamı yok..
    ben sadece düzgün cümle kurup kuramadıklarına bakıyorum, zira dün ne dediğinin bugün ne demeye çalıştığının yarın ne diyeceğinin bir anlamını ararsam başkana haksızlık ederim..
    kulüpte bir başkan var, bir de hoca..
    olması gereken (de jure) bu değil elbette, ama fiili durum (de facto) bu!
    bir başkan ve bir hocayla yine iyi yerdeyiz!

Yorum

• 1 yıldır sol kanat oyuncumuz yok, ama olsun, hocamızın arkasındayız
      1 yıldır organize atakla gelitirdiğimiz bir tek gol yok, ama olsun, hocamızın arkasındayız
      1 yıldır ortasahamız sahayı enlemesine kullanılıyor, taç çizgilerine birer kale uydursak gol rekortmeni olmuştuk, ama olsun, hocamızın arkasındayız

Transfer falan hikaye... Alır Fatih Tekke'yi geri getirirseler, takımı o yapıp istediği gibi oynatacağı için belki ilk 3'e gireriz. Onun dışında sonumuz yine intertoto olur, onda da Lüksemburg takımını 0-0, 1-1 'le ya eler, ya eleniriz.

Yorum

• stichus

gitcek muhtemel yabancılarımız varya ben inanmıyorumda, yerlerine yabancı oyuncu alıncakmı sol tarafa ve kaleye alıncak oyuncular yabancımı olcak. varsayım işte
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• stichus belki tekke gibi gelenlerin olacağı sürprizler olabilir demişssin ama inan Tekke bedava gelse bizim yönetim tekrar satar para olsun yeterki

Yorum

• kaleye yabancı bir oyuncu alınacak sanıyorum..
            ama durumun geneline bakacak olursak emrah yalçınalpin sözü üzerine söz söylemeyi zaid addederim hani..
            böyle oyun kurgusu da olmaz, yedek kulübesi de!
            kalecisiz kaçıncı sezon bu yahu..
            sol tarafa bir oyuncu istiyoruz, oyun kurucu işini komple seyhuna havale ettik anlaşılan.. benim izlediğim ceyhun bu hızla giderse en iyi ihtimalle üç maçta bir kırmızı kart görecektir..
            forvetimiz yok.. ha nasıl yok? hiç yok, hiç!
            kendimizi kandırmanın adını başarılı yöneticilik koymuşuz..
            kadroyu yaparken kim benidaha çok seviyor kim lafımı dinliyor kim dediğim saatte evine gidip ev telefonundan beniarıyor ve o saatte evde olduğunu ispat ediyor gibi kendimize ait kriterler geliştirmişiz..
            adam itibardan düşmüştür.. acırsın.. hala eski itibarı varmış gibi hissetmesini sağlarsın.. idare edersin onu.. ama abartıp talimatlar yağdırınca da kesersin cezasını ya hani.. haddini bil hesabı!
            ziya hoca başka hiçbir takımda iş bulamayacak noktaya gelmiştir..
            bizim itibarımız mesele olmasa insanlık namına birsüre daha katlanabiliriz kendisine belki ama.. deniz bitmiştir.. bu sene diğer takımlar çok güçlü demek.. onlar şu kadar kulvardayken biz daha az kulvarda şanslı olabiliriz demek.. hesap kesim tarihi geldi geçiyor demektir bana göre..
            bu kulüp bizim bile değil, nereden senin oluyor?

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu kulüp bizim bile değil, nereden senin oluyor?
              nokta bide sende bizdensin artık )

Tazminat maddesi olsada sözleşmesi feshedilmeli

Yorum

• Yönetim de biliyordur bu kadro ile rakiplerimizle baş edemeyeceğimizi ama futboldan anlamadıkları için açıklama yapamıyorlar,en az 2 yıldır takımda gözle görülen bi gelişme yok sonrada hocamızın arkasındayız,ulan ne yaptın da bu adamın arkasındasın he....

intertoto dan elendin hocanın arkasındasın,şampiyonluğa oynamazsın hocanın arkasındasın,bu takım da oynayacak,şampiyonluğa oynatacak transferler yapmazsın hocanın arkasındasın,bu laflar artık alışılmış boş laflar,bu senede bişi yapamayacaksın bütün gerçekler ortada ama somut bi gelişme yok.rakiplerin senden daha iyi daha süper transferler yapmış ama sen sadece o yapılan transferlere laf atarsın.

Sonuç olarak bu takıma kimse güvenmesin bu sene,şampiyonlukmuş kimi kandırıyosun sen,bu takım futbolu bilen kişilerle yönetilmediği sürece hiç bişi yapamaz.gerçekleri kimse görmek istemiyo galiba..

Yorum

• İşte muhterem Nuri Beyin açıklamaları

Tepkiler beni etkilemez"

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, taraftarın tepkisinin kendisini etkilemeyeceğini söyledi. Yeni sezon öncesi Lig TV Trabzon muhabiri Can Karyağdı'nın sorularını yanıtlayan Albayrak, tribün tepkisinden, muhalefete, Ziya hocadan, transfere kadar pek konuda açıklamalarda bulundu. İşte Nuri Albayrak'ın sizler için derlediğimiz açıklamaları:

"Taraftarın tepkisinden bir baskı hissetmiyoruz ama başarılı olmak için elimizden geleni yapıyoruz."

"Protestolarda şahsım değil, Trabzonspor kulübü ve başkanlık makamı önemli. Bu makama karşı küfretmek olamaz, zaten küfür bizim literatürümüzde yok. Ben ne rakip için ne de kendimiz için küfrü kabullenemiyorum. Öncelikle insanlar yapacakları şeyleri nefislerinde düşünsünler, nefsleri kabulleniyorsa yapsınlar. Benim bunlardan etkilenmem söz konusu değil, şahsımı düşünmem. Ama yeter ki futbolcular ve teknik heyet olumsuz etkilenmesin, benim motive olmama gerek yok ama futbolcuların motive olması lazım. Zaten geçen sene tribünü terketme nedenim de oydu. Ben 52 yaşındayım bu yaştan sonra etkilenmem söz konusu olamaz."

"Basın tabii ki yazacak çizecek ama dozaj bazen çok kaçıyor. Basında hergün biri transfer ediliyor, adını bile duymadığım oyuncular gündeme geliyor. Onlar da haklı ama bir takım da 30 tane transfer yapmaz."

"Ziya Doğan ile bizim şu ana kadar yaptığımız görüşmelerde bir liste vardı. 1.,2.,3. tercihler diye. Yapacağımız transferin iç dengeyi bozmaması lazım. Bir ana bu denge bozuldu, bütçede açıklar oluştu. Bizde bu açığı kapatmaya çalıştık. %25'lik bir açık var, bunun kapanması lazım."

"Transferinson gününe kadar bütün takımların oyuncu alma ve verme şansı vardır. Ama biz bunu önceden açıklamıyoruz. Transfer yapıldığı zaman açıklarız. Kesin bir dille oyuncu alacağız ya da almayacağız diyemem. Alabiliriz de almayabiliriz de."

"Fatih Tekke orada mutlu değil, çünkü istediği ortamı bulamadı. Biz de şartlar uygun olursa alırız dedik ama şu anda şartlar uymuyor. taraftar ister tabi ki ama şartların uygun olması lazım."

"UEFA Kupası'na çıkabilseydik hem maddi hem de manevi açıdan iyi olacaktı. Elendikten sonra artık diyebiliriz ki inşallah bu, lig ve kupa için iyi olur. Geçen senelerde takımlar Avrupa, lig ve kupada aynı anda mücadele edince çok zorlandılar."

"Bulunduğum ortamlarda, kulübün başkanı bensem, bir hoca tartışılmaya başlarsa gönderilmesi gerekir. Biz şu ana kadar ziya Hoca'yı hiç tartışmadık. tartışırsak o iş orada bitmiştir."

"Lige inşallah galibiyetle başlayacağız. ama kaybetsek bile sessiz, sakin, akıllı, mantıklı hareket etmek lazım. Kaybedersek şunu yaparız, kazanırsak şunu yaparız demek olmaz."

"Biz şu anda Türkiye'deki her takımı yenecek güçteyiz. Futbolcularımız ve hocamız da buna inanıyor. Kimse maça 1-0 önde başlamıyor. Gereken mücadeleyi verirsek yenemeyeceğimiz takım yok."

"Göreve gelirken üç söz verdik. Yıldız dedik aldık, İstasyon Projesini yerine getirdik. Bir de tesis sözü verdik, yeni stat dedik. İnşallah yakında arazi tahsisi yapılacak. Artık yeni stat hayal değil. Benim adaylığım bu projelere bağlı değildir. Aday olsak da olmasak da her türlü desteği vermeye çalışacağız."

"Aday olup olmama konusunda net bir şey yok ama inşallah takımla başarıyı yakalayıp yolumuza devam edeceğiz."

"40. Yıl kutlamalarına katılana da katılmayana da teşekkür ediyoruz. Trabzon'da insanlar birbirine düşmüşler. Enteresan bir yapı var, ama ben o yapının içinde hiç olmadım, olmayacağım da. Katılmayanlara bakıp da şok olmadım."

"Trabzonspor 32 yılda 6 lig şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası almış. Lig sürecini değerlendirdiğimiz zaman, Türkiye'nin en büyük takımı Trabzonspor'dur. Çünkü İstanbul takımlarının çok büyük rant kapasitesi var. Türkiye ekonomesinin %50'si İstanbul'da. Ama biz de inşallah projeleremizi hayata geçirdiğimiz zaman ekonomik açıdan onlarla baş edecekhale geleceğiz.Ben taraftaramızdan sadece takımına sahip çıkmasını bekliyorum."

(Ligtv.com.tr)

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Bulunduğum ortamlarda, kulübün başkanı bensem, bir hoca tartışılmaya başlarsa gönderilmesi gerekir. Biz şu ana kadar ziya Hoca'yı hiç tartışmadık. tartışırsak o iş orada bitmiştir."

"(Ligtv.com.tr)
                    Camiada herkes teknik direktörü tartışıyo stichus bile tartışıyo

Yorum

• [/B]
                      İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Camiada herkes teknik direktörü tartışıyo stichus bile tartışıyo
                      Fakat bu insanlar tartışmazlar tartışamazlar çünkü bu adamların Ziya Doğan'ın bu takıma nasıl berbat bir ftubol oynattığını anlayacak kadar dahi futbol bilgileri yok olsa şu anda bu durumda olmazdık.

Yorum

• son üç yıldır takımın başına TÜRKİYE NİN en aciz yönetimleri ve teknik direktörleri malesefki başımızda....
                        ***Sene 2005 malum takımın tek forveti fatih ve sakat, ama işi biln yönetimimiz saolsunlar forvet transferinde aceleci davranmayacaz nokta transfer yapacaz hata yapmayacağız diye hepiniz bildiği üzere lemi ve kanca ekibi aylarca berzilyada yattı zurawski 500 bin euro nedeniyle alınamadı(hepimiz o dönem wislanın forumlarına demir atmıştık) son dakikada nokta transfer jun geldi...maliyet 3 milyon euro...
                        ***Sene 2006 aynı şekilde iş bilen yöneticiler,m,iz ince eleyip sık dokuyarak koskoca transfer sezonunu moş geçirip son anlarda marce ve musampayı aldılar. marce uyum sorunu yaşadı dediler ve yolladılar malum musampada büyük performansıyla nokta transfer olarak TRABZONSPOR TARİHİNE GEÇTİ..
                        ***Sene 2007 ve iş bilen yöneticileimiz lig başlamak üzre hala ince eleyip sık dokuyolar intertotodan elendik ne idüğü belirsiz romen takımına ama büyük hocamızın büyük başarısıyla takımımız şampiyonluk yolunda ilerleyecek!!!!nokta transferde ligin 9-10. haftası gelir
                        arkadaşlar 3 senede değişen yönetim ve t.d. zihniyeti yok hatalardan ders almak hiç yok sadece değişen kadro fatih tekke, stephanov satıldı yerlerine alınan yok klüp borcu gitgide artıyor nasıl oluyorsa anlamış değilim. şu andaki nokta transferlerimizden jeff yedek, musampa jun takımla bile çalışmıyor..tarihi biraz geri alalım sene 2004-2005 te beğenmediğimiz yabancılara bi bakalım havuç sommers, kalede petko yattara lee young evet gelen gideni aratıyor ve her geçen gün trabzonsporu küçültüyorlar...
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Şu bomba transferlere bakın ! Adnan Güngör (Samsunspor), Serkan Balcı (Fenerbahçe), Daouda Jabi (Kayseri Erciyesspor) Kesin şampiyonuz ya! )))))))))

Yorum

• Yaşananlardan sonra hala birileri "başkan var" diyor ...eski ve komik olmayan bir fıkra vardır eminim herkes bilir ....temel askerdedir ..babası ölür ..arkadaşı dursuna durumu alıştıra alıştıra bildirmesi tembihlenir .....o da kendine göre bir yöntem geliştirir .. temel anan varmi? var... dayun varmi ? var ? emicen varmi ? var ....wsws son soru boban varmi? var.... NAH VAR ..... bizim bir başkanımız olmadığını alıştıra alıştıra söylemek lazım .... nahhh var
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak alideniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu bomba transferlere bakın ! Adnan Güngör (Samsunspor), Serkan Balcı (Fenerbahçe), Daouda Jabi (Kayseri Erciyesspor) Kesin şampiyonuz ya! )))))))))
                              stoperlerimiz gelince dahada güçlü olcazhedefimiz şampiyonluk nasıl olcak ya,hadi biz inanmıyoruzda yönetim bide teknik heyet inanıyormudur

Yorum

• Birçok anadolu klübü bizden daha güçlendi
                                gençlerbirliği gaziantep kayseri bizden kat kat iyiyler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X