dün akşam ank. tsyd maçında gençlerbirliği - oftaş maçını izledimde 2. yarı oyuna giren carle bence çok yararlı olacak çok gol atacağı ve attıracağını zannediyorum engin'i tanımıyorum burda çok duydum ama bence yetersiz bir oyuncu neden forumda ismi çok geçti onu da anlamış değiim.ısaac 2, yarının ortalarında girdi oyuna galiba antreman eksikliği var ama bence tam aradığımız forvet.Gençlerbirliğinde sedat ve mehmet nas bizim orta sahamızdaki ayman , serkan ve hüseyinden bir kaç gömlek daha üstün...Oftaş'a gelirsek çok koşuyorlar ve yardımlaşmaları çok iyi bence ligde tutunurlar bir iki yabancı oyuncu daha alırlarsa sürpriz bile yapabilirler...........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
10 Numara Engin Trabzonlu Gurbetci bir ailenin oglu daha 24 yasında gecen sene oynadıgı futbolla burada biz ona yer verdik kendim Ankarada iki kezde canlı seyrettim gecen yıl sol acık oynamasına ragmen 7-8 gol attı bir o kadarda gol attırdıİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün akşam ank. tsyd maçında gençlerbirliği - oftaş maçını izledimde 2. yarı oyuna giren carle bence çok yararlı olacak çok gol atacağı ve attıracağını zannediyorum engin'i tanımıyorum burda çok duydum ama bence yetersiz bir oyuncu neden forumda ismi çok geçti onu da anlamış değiim.ısaac 2, yarının ortalarında girdi oyuna galiba antreman eksikliği var ama bence tam aradığımız forvet.Gençlerbirliğinde sedat ve mehmet nas bizim orta sahamızdaki ayman , serkan ve hüseyinden bir kaç gömlek daha üstün...Oftaş'a gelirsek çok koşuyorlar ve yardımlaşmaları çok iyi bence ligde tutunurlar bir iki yabancı oyuncu daha alırlarsa sürpriz bile yapabilirler...........
ama Hacı Cavcav bu cocugu anlayınca 2008 de bitecek sözlesmeyi uzatmak icin ona baskı yaptı kadro dısı bıraktı sonucta suanda mutlu degildir bizim yönetimimizde is bilmedigi icin sol acıkta ihtiyacımız varken degerlendirmeye almadılar........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ENGİN o kadar ugraştı ki Trabzona gelmek için ancak bu kadar olur ... çok iyi bir oyuncu ve kişiliği de duydugum kadarı ile 10 numara imiş .... ama nerede bizde bunu anlayacak başkan ve yönetici marcelinho kardeşim .....
Hala daha alınabilir ..... mehmet çakırı alacagına gitsin onu alsın ...3 defa mehmet çakır yapar ....
Yorum
-
bende izledim maçıİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün akşam ank. tsyd maçında gençlerbirliği - oftaş maçını izledimde 2. yarı oyuna giren carle bence çok yararlı olacak çok gol atacağı ve attıracağını zannediyorum engin'i tanımıyorum burda çok duydum ama bence yetersiz bir oyuncu neden forumda ismi çok geçti onu da anlamış değiim.ısaac 2, yarının ortalarında girdi oyuna galiba antreman eksikliği var ama bence tam aradığımız forvet.Gençlerbirliğinde sedat ve mehmet nas bizim orta sahamızdaki ayman , serkan ve hüseyinden bir kaç gömlek daha üstün...Oftaş'a gelirsek çok koşuyorlar ve yardımlaşmaları çok iyi bence ligde tutunurlar bir iki yabancı oyuncu daha alırlarsa sürpriz bile yapabilirler...........
isaac boş kaleye dışarı attı hemde kaleci bile yerde yanda bide kale boş dikti
ama hareketli bir oyuncu. Engin Baytar gerçekte çok iyi bir oyuncu ama dün hiç etkili değildi gerçekten biraz form eksikliği var heralde.Carle 10 numara adam teknik özellikleri süper bir oyuncu.Carle bu sene 10 atar 20 attırır.Sedat aslında çok kötü bir oyuncu bakmayın dün yanlışlıkla 1 pas vaerdi.Mehmet Nas zaten iyi bir oyuncu.Oftas ise çok iyi pas yapıyor ve uzaktan şut çeken 3 tane önemli oyuncusu var adamlar kaleyi gördümü bazuka yolluyor.Kemal diye bir çocuk var oftas da o iyi bir çoçuk.
Yorum
-
Her transferde Ömer Rızadan gelen parayla karşılanacak deniliyor... Bildiğim kadarıyla bizde 1 tane Ömer Rıza var...
Yorum
-
Yok abi İbrahim Baturoğlu böyle bir açıklama yapmış...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin Haşim beyin lafıdır. Geçen sene de Bilal Kısa için "Başarılı olacağını bilsek, bu paranın 2 katını da veririz, ama başarılı olacağı garanti değil, dolayısı ile transferi askıya aldık" demişti. Ardından her ne hikmetse (!) oyuncu Ankaraspor'a bahsedilen miktarın çok daha azına imza atmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Yorum
-
Mubarek Messi paylaşılamıyor parasıİlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer transferde Ömer Rızadan gelen parayla karşılanacak deniliyor... Bildiğim kadarıyla bizde 1 tane Ömer Rıza var...
Yorum
-
bende var video olarak bir bakayım olacakmıİlk olarak lazsa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar dunku hazirlik macindan goruntu varsa bizzat gonderinbordo mavi
Yorum
-

Trabzon Sivas'ı gözüne kestirdi
Hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçıyla sezona merhaba diyecek olan Trabzonspor' da tek hedef galibiyet. Bu arada transfer çalışmalarını da sürdüren yönetim, Ömer Rıza için Southampton kulübü ile son detayları konuşacak. Bu transferin sonuçlanmasına kesin gözü ile bakılıyor. Bu transfer gerçekleşirse Rada Prica Türkiye' ye getirilecek.
LİGE İYİ BAŞLAYACAĞIZ
İntertoto Kupası' ndan elenerek yeni sezon öncesi büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor' da, hedef lige iyi bir başlangıç yapmak. Pazar günü Sivasspor ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu' nda karşılaşacak olan bordo - mavililerde yönetim, Teknik Direktör Ziya Doğan' dan karşılaşma öncesi galibiyet sözü aldı. Lige iyi bir başlangıç yapma amacında olduklarını söyleyen Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, "Sivasspor maçının kazanmak zorundayız. İntertoto Kupası' nda üzdüğümüz taraftarımızın gönlünü yeniden kazanabilmemiz için bu maçı almamız gerektiğini biliyoruz. Alınacak bir galibiyet, seri galibiyetlerinde habercisi olacaktır. Lige bomba gibi girip, şampiyonluk yarışında ne kadar iddialı olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz" dedi.
ÖMER RIZA, KARAR AŞAMASINDA
Ermiş, transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, "Sezona güçlü bir kadro ile girmek istiyoruz. Şu anda isim vermek doğru olmaz ancak alacağımız futbolcuların hepsi takıma direkt katkı yapacak futbolcular olacak. Ömer Rıza' ya gelen bir teklif var. Transfer komitesindeki arkadaşlarımız bunu değerlendiriyorlar. Trabzonspor' un çıkarları doğrultusunda en iyi kararı vereceklerinden eminim. Bunun dışında kadro olarak lige hazırız. Ancak yapılması gereken takviyeler var. Bunlar takımı güçlendirmek adına gereken tranfserler. En kısa zamanda bu transferlerden sonuç almayı planlıyoruz" dedi. Ermiş, Gürcistan U21 Milli takımı ile oynanan maçta teknik direktör Ziya Doğan' a yapılan yuhalamaların doğru olmadığını belirterek, "Bunlar küçük ve bilinçsiz bir grup tarafından yapılıyor. Sezon açılış maçında bu tür olayların olması hiç hoş değil. Hocamıza sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.
PRİCA İÇİN GÜN SAYILIYOR
Forvet arayışlarına İsveç Milli takımının golcü futbolcusu Rada Prica' yı transfer ederek son noktayı koymak isteyen yönetim, futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Danimarka' nın Aalborg kulübüyle pazarlıkları hızlandırdı. Ömer Rıza' dan gelecek para ile bu transferi sonlandırmayı planlayan bordo - mavililerde Teknik Direktör Ziya Doğan takviyelerin bir an önce yapılması için yönetimi sıkıştırıyor. Solbek için ise Hayrettin ile temaslar sürüyor. Sivasspor' u futbolcunun bonservisi konusunda ikna etmeye çalışan bordo - mavililer, bir taraftanda Hayrettin' i istediği yüksek fiyattan vaz geçirmeye çalışıyor. Galatasaray' ra kadro dışı bırakılan Orhan Ak ile de temaslarını sürdüren Trabzonspor, Hayrettin olmazsa bu futbolcuyu Trabzon' a getirecek.
ZİYA DOĞAN' A TEPKİ BÜYÜYOR
Trabzonspor' da Teknik Direktör Ziya Doğan' a taraftarların tepkisi her geçen gün artıyor. Galati maçında ismi okunurken yuhalanan Doğan, dün akşam Gürcistan U21 Milli Takımı ile oynanan hazırlık maçı öncesi ismi okunurken, 'Trabzonspor' un yeri doldurulamaz büyük teknik direktörü Ziya Doğan' diye anons edilince tribündeki taraftarların büyük bir bölümü bu anonsu yuhaladı. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın yuhalamalardan ve gelen tepkilerden canının oldukça sıkıldığı öğrenildi. Yönetimin "Her zaman yanındayız" diyerek destek verdiği Doğan' a artık taraftar sırt çevirmeye başladı. Trabzonspor' a ilk geldiği günlerde, 'Adam gibi adam Ziya Doğan' sloganları ile çağrılan Doğan, son zamanlarda transferde yapılan hatalar ve alınan sonuçların ardından kendisine olan desteğin büyük bir çoğunluğunu kaybetti.
CEYHUN' A SAKİN OL UYARISI
Dün akşam Gürcistan U21 futbol takımı ile oynanan maçta, gergin tavırlar sergileyen Ceyhun ile Teknik Direktör Ziya Doğan' ın bir görüşme yapacağı öğrenildi. Gürcü futbolcularla bir kaç kez tartışan Ceyhun, İntertoto Kupası maçlarında da agresif tavırlar sergilemiş ve kırmızı kart görmekten ucuz kurtulmuştu. Bu futbolcuyla agresifliği konusunda uyarılarda bulunacak olan Doğan' ın, yönetim ile de konuşarak Ceyhun hakkında bir rapor sunması bekleniyor. Ceyhun' un ise yönetime agresifliğini gidereceğine dair söz vereceği ancak yönetimin '10 numara arıyoruz' şeklindeki açıklamalarından duyduğu rahatsızlığı da dile getireceği öğrenildi.
ALBAYRAK'TAN GİZLİ TEPKİ
Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak' ın, 40. kuruluş yıl dönümü yürüyüşüne katılmaması, balodan erken çıkması ve dün akşam stattaki kutlamalara 1 saat geç gelmesine karşın şöleni yarıda bırakıp gitmesi dikkat çekti. Bilindiği gibi Albayrak, bu sezon İntertoto Kupası' nda Avni Aker' de oynanan Otelul Galati maçında yuhalanmış ve istifaya davet edilmişti. Bu tezahüratlardan canı sıkılan Albayrak, Otelul Galati maçını tamamlanmadan stadı terk etmişti. Maçın ardından stattaki mini toplantıda, yöneticilerine gelen tepkilerinin canını sıktığını söyleyen Albayrak' ın, taraftarlarla yaşanan gerginliklerin artmaması için organizasyonlarda çok fazla gözükmemeye çalıştığı vurgulandı.
05.08.2007
Kaynak : DHA2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Trabzon'da taraftar isyan bayrağı açtı

05 Ağustos 2007 14:15
Trabzon'da taraftar yönetime isyan bayrağı açtı... Nuri Albayrak ve yönetimini istifaya davet eden Bordo-Mavililer, imza kampanyasıyla seslerini duyurmanın peşinde...

Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde bazı taraftarlar başlattıkları imza kampanyasıyla Trabzonspor yönetimini istifaya davet ederken, eski başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ın takımın başına gelmesini istediler.
Bordo-mavili taraftarlar adına açıklama yapan Mehmet Demirel, Trabzonspor'un son yıllardaki başarısızlığına çok üzüldüklerini belirterek, mevcut yönetimin görevi bırakmasını istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un eski başarılı yıllarını özlediklerini ve şu anki durumun kendilerini çok üzdüğünü kaydeden Demirel, "Şampiyonluk istemiyoruz, hiç olmazsa ezilmeyelim. Başkan ve yönetim artık Trabzonspor'a bir şey veremezler. Artık ulusal medyada yerimiz yok. Sahada başarımız yok. Sıradan futbolcularla birlikte bir yerlere gelmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
Şu ana kadar 500'ün üzerinde imza topladıklarını ve kampanyayı sürdüreceklerini dile getiren Demirel, "Biz Trabzonspor'a kim faydalı olacaksa onun gelmesini istiyoruz. Eski başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ı istiyoruz. Çünkü sahada onunla başarımız oldu, hiçbir zaman da ezilmedik" dedi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da taraftar isyan bayrağı açtı

05 Ağustos 2007 14:15
Trabzon'da taraftar yönetime isyan bayrağı açtı... Nuri Albayrak ve yönetimini istifaya davet eden Bordo-Mavililer, imza kampanyasıyla seslerini duyurmanın peşinde...

Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde bazı taraftarlar başlattıkları imza kampanyasıyla Trabzonspor yönetimini istifaya davet ederken, eski başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ın takımın başına gelmesini istediler.
Bordo-mavili taraftarlar adına açıklama yapan Mehmet Demirel, Trabzonspor'un son yıllardaki başarısızlığına çok üzüldüklerini belirterek, mevcut yönetimin görevi bırakmasını istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un eski başarılı yıllarını özlediklerini ve şu anki durumun kendilerini çok üzdüğünü kaydeden Demirel, "Şampiyonluk istemiyoruz, hiç olmazsa ezilmeyelim. Başkan ve yönetim artık Trabzonspor'a bir şey veremezler. Artık ulusal medyada yerimiz yok. Sahada başarımız yok. Sıradan futbolcularla birlikte bir yerlere gelmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
Şu ana kadar 500'ün üzerinde imza topladıklarını ve kampanyayı sürdüreceklerini dile getiren Demirel, "Biz Trabzonspor'a kim faydalı olacaksa onun gelmesini istiyoruz. Eski başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ı istiyoruz. Çünkü sahada onunla başarımız oldu, hiçbir zaman da ezilmedik" dedi.

Balık hafızalıyız vallahi de billahi de.. Saha başarısıymış.. Ne başarısı bu yayla cup mı?
Bırakın allah aşkına yaa Albayrağa düşen Yılmaz'a sarılırmış... iğğğ....
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

inşallah daha güzel haberler gelir
Yorum