Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• özer vasat ama mehmet çakır güzel bir gol attı...bence sürpriz transferimiz mehmet çakır olacak... içimden geldi...
    poetricus

Yorum

• arkadaslar balaban dinamo zagrebe transfer oldu 2 000 000 euro ya
      NK Dinamo Zagreb T-Com 1. HNL Aktueller Nationalspieler: Kroatien
      Geburtsdatum:15.10.1978Alter:28Größe:1,80Nationalität: Kroatien Status:Lizenzspieler Fuss:rechts
      herhalde prica yi transfer ederler , cunku oda risp gibi isveçli uyum sorunu olmaz

Yorum

• arkadaşlar yabancı forvetimiz kesinlikle palermo olacak sol bek orhan ak orta alan da hırvat bi oyuncu alınacak benden sölemesi

Yorum

• Konyaspor Fildişili Kroupi'yi transfer etmeye çalışıyomuş Şu an boşta bu adam Adı geçen Pricadan daha iyi olduğunu düşünüyorum Yaşlı da değil (27) Bonservis ödeyip Pricayı alacağımıza bedelsiz Kroupi'yi alırız Daha mantıklı bi transfer olur

Yorum

• İlk olarak hasko582 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar yabancı forvetimiz kesinlikle palermo olacak sol bek orhan ak orta alan da hırvat bi oyuncu alınacak benden sölemesi
            bi de kaynağını söyle de tam olsun bari...
            BORDO MAVİ

Yorum

• GÜNÜN VİDEOSU: Ankaralı Messi

Başlık biraz abartılı görünebilir ama Günün Videosu'nda size tanıtacağımız Ankarasporlu Özer Hurmacı'yı önce seyredip, sonra yorum yapmanızı tavisye ediyoruz

Alex, Lincoln, Ricardinho derken, gözümüzün önünde oldukları halde kendi Alexlerimiz'i unutuyoruz bazan ya da onlar kendilerinden bekleneni veremeyip kayboluyorlar "bir zamanlar umut vaâd eden futbolcular çöplüğü"nde.

Ankarasporlu Özer Hurmacı, işte o kaybolmamasını umduğumuz yeteneklerden biri.

Gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Özer Hurmacı, henüz 21 yaşında. 2005 yılında Almanya'nın Kassel takımından Keçiörengücü'ne gelen oyuncu, bir yıl sonra da Ankaraspor'a transfer olmuş. Özellilkle 2006-07 sezonunda gösterdiği performansla dikkat çeken Özer, bu sezon boyunca toplam 29 lig maçında görev alarak, iki de gol attı. Özer genellikle sağ kanatta hücuma yönelik oynuyor.

Videoda görüldüğü gibi, bileklerine çok hakim olan ve oyunu çok iyi okuyan bu heyecanlı genç; eğer önceki abileri gibi sönmezse, Türk futbolunun dünyaca tanınacak yıldızlarından biri haline gelebilir.

Buyrun, Özer Hurmacı'yı açgözlü büyük takımlardan önce siz keşfedin ve yorumlarınızı bırakmayı da ihmal etmeyin...

goal.com
              poetricus

Yorum

• Takımın gücünü arttıracak isimler mi bunlar? (Prica...) Hayır menejerlerin söylediği isimler. Ziya hoca da yabancı istemiyorum, istediklerimi almadınız şimdi menejerlerinkileri alacaksınız demeye getiriyor. Her sene aynı tiyatro
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kroupi fransada oynarken 1-2 macini izledim vasat bir futbolcu ergin keles ondan daha iyi .
                  ama bu genc ftbolcu cok iyi oynoyur.avrupa 20 yas alti kupasinda izledim 3 gol atti teknigi de iyi .
                  ama yonetim almaz bunu genç oldugu için .
                  OSC Lille Ligue 1 Aktueller Nationalspieler: Belgien U21
                  Geburtsdatum:05.10.1987Alter:19Größe:1,82Nationalität: Belgien Fuss:rechts

Yorum

• bilmiyorum dogru mu ama prica ziya hoca 5 sefer izletmis diyorlar. yani menejerlerin tavsiye ettigi bir futbolcu degil ...

Yorum

• hic acmiyalim $u dosyayi
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi
                        en uygun isim GİRAY BULAK olur

bence giray geldı girayıda gorduk . hamı yada unal yada bu ıkılı beraber calısmalı
                        bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• 21.175 msj 4 transfer hiç birine bonservis bedeli ödenmedi..
                          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Bugün Transfer yapilmasini cok istemisdim ama olmadi.
                            Yazik...

Yorum

• $erif, stichus, Pelikan, Filika nerdesiniz?Eskiden Faruk Kanca Brezilyaya gidiyodu da heycan yapıyoduk.Şimdi o da yok.

Yorum

• bu na göre her 5.000 msj da bir transfer yapılıor ha gayret arkadaşlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X