Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni Juninho :

Manoel Morais Amorim

Yorum

• benim hiç ama hiç umudum yok.bir forvet alınmasını çojk istiyorum.hem umut akıllanır hemde ömer rızadan kurtuluruz.

Yorum

• İlk olarak efkarlitaraftar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hadi Yönetim güldür yüzümüzü. Bu aksam Transfer Haberi bekliyorum.
        Al Tekkeyi ve Marinoyu. Üzerinede ya Ibrahim Akin yada Hayrettin.
        Olsun bu is.

bu transferler olsun ziya adam gibi oynatsın kesinlikle şampiyonuz....
        poetricus

Yorum

• ne bekletilerle takip ettik son dakika haberlerini. ama hep fos çıktı bu yönetim döneminde. bence hiç beklenti içinde olmayın. kimseyi alamazlar. aacakları varsada herkesin aldığı sıradan adamları alır bunlar.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• akli evvel yönetimin değerli şahsiyetlerinden biri bi açıklma yapmış, transfer 1 günde olacak bir iş değildir. hadi oradan, sormazlarmı adama bunca zamandır ne yapıyordunuz diye.bunlar ya bu taraftarı embesil zannediyor, yada kendileri embesil. her iki durumda feci. ayrıca inşallahda transfer yapmazlar, bu bilgisizlik, plansızlık,vizyonsuzlukla kesin elimizde patlarlar.

Yorum

• ikinci bir musampa, jun faciası yaşamayalım da...
              oynatmayıp adam beslemekten gına geldi..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni Juninho :

Manoel Morais Amorim
                o kadar güzel topa vurulmazki canım
                poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o kadar güzel topa vurulmazki canım

Gercekden süper Futbolcuymus.
                  O Topa nasil vuruyor bee

Yorum

• FATİH'TE SICAK TEMAS

Bordo-Mavililer, Zenit ile gizli temasta

7.5 MİLYON EURO

Trabzonspor, eski Kaptanı Fatih Tekke?yi geri almak için de nabız yokluyor. Geçen sezon başında 7.5 milyon EUROya Zenite satılan golcü oyuncu için Bordo-Mavililer, Rus ekibinin kapısını çalarken, "Aynı fiyata geri verebiliriz" dediği belirtildi.

KİRALAMA YOLU

Bordo-Mavililerin bu nedenle Fatih için kiralama seçeneğini önceliğe aldığı, bunun için 2 milyon EUROyu gözden çıkarttığı ifade edildi. Trabzonspor, diğer alternatifler ile birlikte Fatih için de girişimlerini gizli olarak sürdürdüğü sızan bilgiler arasında.
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ÖMER RIZA SOUTHAMPTON'A

Bordo-Mavililer, golcü oyuncu için İngiliz kulübü ile büyük ölçüde anlaştı.

Bordo-Mavililer, İngiliz ekibinin 1 milyon Pound (2.5 trilyon) teklifine evet
                      dedi...

İNGİLTERE YOLCUSU

Trabzonsporda Ömer Rıza İngiltere yolcusu. Maddi sıkıntı nedeniyle Stepanovu 3.5 milyon EUROya (6 trilyon) Portoya satan Bordo-Mavililer, Ömer Rıza için İngiltere 2.Lig takımlarından Southamptonun 1 milyon pound (2.5 trilyon) teklifine evet dedi. Bu transfere Teknik Patron Ziya Doğanın da onay verdiği belirtildi.

EN İYİSİ BU

Takımda şans bulamadığını belirten Ömer Rıza, "İyi bir teklif geldi ve bunu değerlendirmek istiyorum. Son karar yine de kulübümün. Ama teklif benim ve kulübüm için cazip" dedi. Bordo-Mavililer, iki sezon önce Ömer Rızayı Denizlispordan 500 bin EURO (850 milyar) transfer etmişti.

Yorum

• ibrahim akın özer hurmacı hasan kabze orhan ak

alalım bunları bakın ne oluyor

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ÖMER RIZA SOUTHAMPTON'A

Bordo-Mavililer, golcü oyuncu için İngiliz kulübü ile büyük ölçüde anlaştı.

Bordo-Mavililer, İngiliz ekibinin 1 milyon Pound (2.5 trilyon) teklifine evet
                          dedi...

İNGİLTERE YOLCUSU

Trabzonsporda Ömer Rıza İngiltere yolcusu. Maddi sıkıntı nedeniyle Stepanovu 3.5 milyon EUROya (6 trilyon) Portoya satan Bordo-Mavililer, Ömer Rıza için İngiltere 2.Lig takımlarından Southamptonun 1 milyon pound (2.5 trilyon) teklifine evet dedi. Bu transfere Teknik Patron Ziya Doğanın da onay verdiği belirtildi.

EN İYİSİ BU

Takımda şans bulamadığını belirten Ömer Rıza, "İyi bir teklif geldi ve bunu değerlendirmek istiyorum. Son karar yine de kulübümün. Ama teklif benim ve kulübüm için cazip" dedi. Bordo-Mavililer, iki sezon önce Ömer Rızayı Denizlispordan 500 bin EURO (850 milyar) transfer etmişti.
                          yeterki elimizden gitsin.. bu tip oyuncular ts formasını hakketmiyen oyuncular haberin dogru olduguna inanamıyorum
                          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• TRABZON SALDIRIYOR

Bordo-Mavililer, dış transferde içerde ve dışarıda girişimlerini hızlandırdı...

FORVET:

Danimarkalı yıldız Tomasson liste başı. Rode Prica ve Necati yedekte...

ORTA SAHA:
                            Gürcü yıldız Gogua girişimler hızlandı. Alternatifte Mehmet Çakır var...

SOL KANAT:
                            G.Saraydan ayrılan Orhan Ak bitiyor. Hedef: Transferleri lige yetiştirmek...

ÖNCELİK GOLCÜ

Otelul Galati faciasından sonra transfere sarılan Trabzonspor, yurt içinde ve dışında listesindeki oyuncular için girişimlerini hızlandırıyor. İntertoto maçlarında gol yollarında sıkıntı yaşadığı görülen Bordo-Mavililer, ilk hedef olarak Danimarkalı yıldız golcü Tomasson ile ilgileniyor. Tomassona bonservisi elinde olması nedeniyle sıcak bakılırken, yaşının 31 olması nedeniyle kararsız kalındığı belirtildi.

Tomassonun transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşı, Danimarka liginin geçen sezon gol kralı olan Rade Prica için temasların sürdüğü belirtildi.

M.ÇAKIRI İSTİYOR AMA..

Trabzonspor, içerde de G.Saraylı Necati Ateşden de vazgeçmiş değil. Bordo-Mavililer, önceliği yurt dışına veren genç golcünün, fiyatının artmaması için pusuda bekliyor. Trabzonspor, orta alan için Gürcülerin genç yıldızı Gogua için girişimlere başladığı ifade edilirken, bu oyuncunun transferinde pürüz çıkması ihtimaline karşı Doğanın çok istediği G.Birliğinden Mehmet Çakır ile dirsek temasında olduğu belirtildi.

SOL İÇİN ORHAN AK

Trabzonsporun sol kanat için G.Saraydan ayrılan Orhan A?ın işini bitirme aşamasına getirdiği ifade edildi. Maliyetinin uygunluğu ve Orhanın Trabzonlu oluşunun Bordo-Mavililerin bu oyuncuyu istemesinde en büyük etken. Hayrettin için Sivassporun 2 milyon EURO istemesi, bu transfer defterinin açılmadan kapanmasına neden oldu. Bordo-Mavililer, transferi en geç gelecek haftaya kadar bitirip, oyuncuları ligin ilk maçındaki Sivasspor müsabakasına yetiştirmeyi amaçlıyor.

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yeterki elimizden gitsin.. bu tip oyuncular ts formasını hakketmiyen oyuncular haberin dogru olduguna inanamıyorum
                              haberin doğru olma olasılığı %10 bnce ama inşllh gider allahım duy sesimizi hem belki ömer rıza kardeşimiz içinde daha hayırlı olur he

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• SAINTS IN OMER RUN

Southampton are chasing Trabzonspor's £1.4million-rated former Arsenal and West Ham striker Omer Riza. Saints picked up on Riza, 26, through their European scouting network and, after making an enquiry, are now monitoring his early season form with a view to a firm bid. Former Gunners trainee Riza is keen to return to England, where he also spent three years with the Hammers before enjoying success at Cambridge. Trabzonspor want £1.4m for Riza but St Mary's boss George Burley would hope to pay less than £1m.

He was a fair player in Arsenal's youth side, albeit at a time when the academy wasn't producing players of first team quality. He went on loan to Den Haag for several months. I remember that Dennis Bergkamp said a few times that he'd seen Riza on Dutch TV footie, and thought he looked very promising, but the following summer he was released, and signed for West Ham. I'm slightly surprised by this story - Riza has done well out in Turkey - first for Denizlispor, and the for Trabzonspor. He was quite badly injured last season, and came back to England for treatment.

Allahım sana sükürler olsun Ömer Rızadan kurtuluyoruz.........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X