İlk olarak İlhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Abi bu adamdan önliberodan ziyade sol bek yapar bizim ZD...İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePekiyi bu adamdan on libero ya da stoper olur mu?
Malum; "Trabzonspor şampiyon olmak istiyorsa stoper almalı!"
Bu arada Lig TV ana haber'de Can Karyağdı şunları söyledi ;
ZD - Yönetim görüşmesinde ZD yönetime size transfer için isim veremem, istediklerim başka takımlara gittiler, bu saatten sonra transfer yapmak risk demiş. Yönetim kurulu da başkanla toplantı yapıp görüşecekmiş. 2 yabancı alma işi de 1 yabancıya inmiş. 1 de yerli olabilirmiş.
Transfer için bütçeyi önümüzdeki günlerde başkanla yapılacak toplantıda oluşturacaklarmış. Kaynakları ise Stepanov'un transferinden gelen para ile benzin istasyonu ihalesinden gelecek para olacakmış.BORDO MAVİ
Yorum
-
yarın yeni bi açıklamayla transferi kapadıklarını duyururlar yeniden allahım neydi suçumuzda bunları başımıza sarsın transferi kapadık dediler sattılar aldılar sonra 2 yabancı 1 yerli dediler bi yabancı 1 yerli diyolar bi sözünüzün arkasında durun adam gibi ya bi kerede siz bişey dedikten sonra ona inanabilelim"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
şimdi lig tv de can karyağdıyı dinledim yönetimle ziya doğan konuşmuş ziya doğan bu zamandan sonra alınacak transfer musampa gibi olur benlen kapda çalışmadı ligde oynaması zor olur oynayamaz transfer yapmayalım demiş yönetim ise taraftarın tepkilerini bira olsun azaltmak için transfer yapmakdan yana dedi
yanii abilerim alınacak topçuu padişahda olsa ziyaaa kamp dönemini beraber geçirmedği topçuyu kadroya koymaz alınırsa da gösteriş için alınırTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İNŞALLAH yabancı transfer yapmazlar,bu yönetim aralıkta yakamızdan düşecekleri için, yeni yönetimin elini kolunu bağlayamazlar. hiç olmazsa bir dahaki sezona ümitli başlarızİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi lig tv de can karyağdıyı dinledim yönetimle ziya doğan konuşmuş ziya doğan bu zamandan sonra alınacak transfer musampa gibi olur benlen kapda çalışmadı ligde oynaması zor olur oynayamaz transfer yapmayalım demiş yönetim ise taraftarın tepkilerini bira olsun azaltmak için transfer yapmakdan yana dedi
yanii abilerim alınacak topçuu padişahda olsa ziyaaa kamp dönemini beraber geçirmedği topçuyu kadroya koymaz alınırsa da gösteriş için alınır
Yorum
-
Bakın arkadaslar abiler bu takımın basına gelmis en büyük beladır bu ziya dogan bu adam bugün evet dedigine yarın hayır diyen bir insan bu adam kararsız inanamıyorum daha iki gün önce resmi siteden yöneticiacıklama yapıyor 2 yabancı alacagız diye nasıl oluyorda bu adam bunları engelliyor vallahi böyle insanlar bu yöreye daha gelmedi sivas macında oradayım avniakerdeyim Albayrak ve ekibini stada gömmek icin orada olacagım bu insanlarla dalga gecmenin faturasını ödeyecekler alsınlar Musampalarını Junlarını Jeffersonlarını eglensinler bakalım neler olacak.............2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Yönetim Doğan İle Köprüleri attı..!
Maç sonrası yönetim kurulu 5 saat toplantı yaptı. Toplantıda Başkan Nuri Albayrak bütün yöneticilerin görüşlerini aldı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu her nedense konuşma yerine susmayı tercih ederek görüş bildirmedi.
İşte toplantıdaki konular;
1-Musampa idmana çıkartılıp hazır hale getirilebilirdi. Hazırlık maçlarında bile oynatılır piyasa yapması sağlanırdı. Ama her nedense dışlandı.
2-Galati maçında forvet oyuncusuna ihtiyaç var. Ömer Rıza ise 18 e bile alınmadı.
3-Galati maçında ne sağ açık nede sol açık vardı..
4-Kaleciler küstürüldü. Üç maçta kalede Ahmet vardı son maçta Tolga yer aldı.
5-Ferhat sağ bek oynatılıp Serkan hücuma yönelik oynatılamaz mıydı.
6-Oyuncu değişikliklerine bakın. Yönetimin aldığı iki oyuncu oyuna sokuldu. Adnan ve Yusuf bu bize bir mesaj mı
7-Elimizde 7 yabancı var ama sahada hiç biri yok.. Bütün bu tepkilerin faturası bize dönüyor. Jabi bile hazır değil.
8-Tribünler ise yönetime yani bize tepki gösteriyor. Bu nasıl bir mantık..
Teknik Direktör Ziya Doğan yukarıdaki konulardan dolayı masaya yatırılırken Doğan ise sezon başında yönetimin önüne alternatifli bir transfer listesi ile birlikte kamp programını koymuştu. Doğan yönetime” Gençlerle inter toto kupasına katılalım A takımla normal lig hazırlığını yapalım.
Gençler gidebildikleri yere kadar gitsin. Oradan oyuncu çıkarsa kadroya alırız” raporunu vermişti. Yönetim ise eleştirileri dikkate alarak bütün programı iptal edip İnter toto kupasını tercih etti. Doğan’ın transfer listesini ise çöpe attı.
Şimdi yönetim ise Doğan’a hangi oyuncuyu alalım diyince çılgına döndü. Adeta Tavır koyarcasına ”Benim düşündüğüm oyuncular ya satıldı yada kiralık gitti.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Forvete Bir Adayda Hırvatistan'dan
Trabzonspor’da yönetime tepkiler artınca bir çok ülkede arayışlarda sürüyor. Bakın sırada hangi ülke var..

Hajduk Split takımında forma giyen ve U 21 takım oyuncusu 21 yaşındaki golcü oyuncu Ante Rukavina ile temaslarını sürdürüyor. Hırvat oyuncu konusunda ise Doğan görüş bildirmedi.
Son oynadığı maçta üç gol atan genç golcüye İngiliz kulüplerinin de talip olduğu söyleniyor. Bu oyuncu ile ilgili kararı ise kimin vereceği henüz netlik kazanmadı.
Arkadaslar biliyorum kızıyorsunuz sinirleniyorsunuz ama bu haberi eklemek zorundayım bu arkadası önerenleri tebrik etmek zorundayım Hırvatların yeni yıldızıdır ama artık yaptıklarıyla söylemleriyle kesinlik kazandıki ki basımızdaki hoca tamamen bugün bir doktordan ruh hastası raporu alacak düzeydedir ben bir doktor olarak bunu tespit ettim bu adamın diploması alınmalı arkadas.......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
-
"Mantalite felsefesi"ni bilmezsiniz siz. Ziya hoca 20 sene Tibet'te kaldı öğrenebilmek için. Tabi ki kampa katılmayan oyuncu nerden bilecek "Mantalite"yi? Ah hocam çıra gibi yakıyorsun bizi, peki öyle olsun
Ante iyi oyuncu bildiğim kadarıyla ama son sezonu kötü geçirmiş olabilir, Lyon alamadı pahalı diye belki düşmüştür fiyatı, ucuz değil yani. Yine de oyuncuyu iyi araştırmak gerekiyorEn son Travelair tarafından düzenlendi; 01.08.2007, 21:46.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim Doğan İle Köprüleri attı..!
Maç sonrası yönetim kurulu 5 saat toplantı yaptı. Toplantıda Başkan Nuri Albayrak bütün yöneticilerin görüşlerini aldı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu her nedense konuşma yerine susmayı tercih ederek görüş bildirmedi.
İşte toplantıdaki konular;
1-Musampa idmana çıkartılıp hazır hale getirilebilirdi. Hazırlık maçlarında bile oynatılır piyasa yapması sağlanırdı. Ama her nedense dışlandı.
2-Galati maçında forvet oyuncusuna ihtiyaç var. Ömer Rıza ise 18 e bile alınmadı.
3-Galati maçında ne sağ açık nede sol açık vardı..
4-Kaleciler küstürüldü. Üç maçta kalede Ahmet vardı son maçta Tolga yer aldı.
5-Ferhat sağ bek oynatılıp Serkan hücuma yönelik oynatılamaz mıydı.
6-Oyuncu değişikliklerine bakın. Yönetimin aldığı iki oyuncu oyuna sokuldu. Adnan ve Yusuf bu bize bir mesaj mı
7-Elimizde 7 yabancı var ama sahada hiç biri yok.. Bütün bu tepkilerin faturası bize dönüyor. Jabi bile hazır değil.
8-Tribünler ise yönetime yani bize tepki gösteriyor. Bu nasıl bir mantık..
Teknik Direktör Ziya Doğan yukarıdaki konulardan dolayı masaya yatırılırken Doğan ise sezon başında yönetimin önüne alternatifli bir transfer listesi ile birlikte kamp programını koymuştu. Doğan yönetime” Gençlerle inter toto kupasına katılalım A takımla normal lig hazırlığını yapalım.
Gençler gidebildikleri yere kadar gitsin. Oradan oyuncu çıkarsa kadroya alırız” raporunu vermişti. Yönetim ise eleştirileri dikkate alarak bütün programı iptal edip İnter toto kupasını tercih etti. Doğan’ın transfer listesini ise çöpe attı.
Şimdi yönetim ise Doğan’a hangi oyuncuyu alalım diyince çılgına döndü. Adeta Tavır koyarcasına ”Benim düşündüğüm oyuncular ya satıldı yada kiralık gitti.
şu listede sıralananları yönetim konuştuysa ve hala ziyayı koltuğunda oturtuyorsa onlardan daha basiretsizi yok..
adam alacaklarmış..,
bi gidin işinize..
kafanıza yumruk yemeden aklınız başınıza gelmiyor..
illa tribünler ana avrat sövecek ki akıllanasınız.
bu mu sizin yöneticiliğiniz. yazıklar olsun be....
şu ziya ile çalışan yönetim benim için geçerliliğini zaten yitirmiş durumda..
Yorum
-
Champions Tralavair üstadın listesindeki ilk futbolcuydu biliyorsun senin Eduardo 20 Milyon Euro üstü paraya Arsenale gitti bu futbolcu Ocak ayında 400.000 dolara Hajduka alındı satarlar mı bilemem ama ruh hastası bunuda denemek ister.............İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oyuncuyu epey önce Travel yazmıştı haburaya Genç yıldızlardan biri herhalde Hırvatistanda Rukavinayı Muhtemelen al(a)mayız bize şöyle 30'luk bi yarma lazım tecrübeli olanından!2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Ne isimlerini ne kendilerini seviyorum ama konu gereği yazacağım. Fb, Gs ve Bjk şu dönemde forvet arıyor. Biz de arıyoruz ama hocamız yöneticilermize "uyum sağlayamaz, almayalım" diyor. Rakip dediğimiz takımlar bu kadar akılsız mı ki ligin başlamasına 1 hafta kala harıl harıl transfer peşindeler, kadrolarını güçlendirmeye çalışıyorlar, üstelik yaptıkları transferlerin bizden kat kat iyi olmasına rağmen... Yıllardır onların şampiyonluklarına kenardan bakmakla yetinen Trabzonspor'umuzun hocası ise, ortalama bir romen takımına 2 maçı da kaybederek intertoto kupasından elenmiş takımının kadrosunu yeterli görüyor.
Ziya Doğan'ın herşeyden Trabzonspor'un anlam ve öneminin farkında ve beklentileri karşılayabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Malesef yöneticilerimiz anlamsız bir şekilde "istikrar" kelimesine takılıp kaldılar. Üstelik en takılınmayacak konuda. Altında başka sebepler arıyor insan ister istemez.
Diyecek fazla birşey yok, hepimizi Allah Kurtarsın...En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 01.08.2007, 22:04.BORDO MAVİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum