Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan içimizde şarkı bitti

Trabzonsporun 40. yılında yeni sezona sıfır umutla giriyorum. 35 yaşındayım hiç bu kadar mutsuz ve kırgın olmamıştım. Nuri ve Ziya denen iki şahıs ruhumuzu söndürdü. İçimde şarkı bitti arkadaşlar. Şimdi yönetimin aklı başına gelmiş transfer yapacak ve ilk isim Orhan AK..Allahım şakamı bu... Orhan AK kimdir yav. Adının Trabzonsporla anılması çıtayı sıfıra indirdiğimizin göstergesidir. Nuri Bey stat yapıp bizim 100 yılımızı kurtaracakmış...Allahından bulsun...Bizim çektiğimiz acıların bin mislini çeksin....

Yorum

• ben dıyorumkı ve bunu ılk defa soluyorum uzulerek hatta aglayarak forvete fatih tekkeyı orta sahaya ribery rinaldınho gıbı transferler bıle yapsanız bu takımı sampıyon yapamazsınız bu mantelıte artık öldü ne bızım umıdımız nede guvenımız kaldı tamam ıstıkrar cok ıyı ama buda ıstıkrar parcası degıl be degıl yaniii ...!

verılen sozlerı gectım yapılması gerekenlerıde gectım artık ruh yok ruhh taraftar maca cıle cekmeye yonetımde afedersınız kufur yemeye gelıyor taklımda bıraz umut olsa bız sıze kızarmıyız omrumuzu vermısız bu takıma ama UMUT YOK umut anlayın be hocam anlayın be baskanım ????
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• beyin tranferi olursa lütfen bana biri özel mesaj atsın
        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Yapıcaktın transferi 40.yıl gecesinde tanıtıcaktın taraftara ne coşardı millet be..

Ama nerde....
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yönetime güvenim olsa yine düzelir bi şekilde 2.olamasakta 3.oluruz derdim ama hayıflanmadan edem
            yo insan..Yıldız transferine hayıflanmak farklı bi açı..benim asıl hayıflandığım istanbuldakilere oranla iyi oynamıyoruz ve oynayacakmıyız sorusunun kafamda hala bi soru işareti olarak kalması..bekleyip görelim demekten baska çare yok şuanda...saygılarımla..
            ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• dua ediyorum bari iki tane iyi futbolcu alsalar.inşallah bunu da yüzlerine bulaştırmazlar.
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Burada bazı arkadaslarım bana hemen heyecanlanma bunlar bizleri kandırıyor demisler ben umutla yasayan bir insanım hepimiz öyle olmalıyız o veya bu kim alınırsa alınsın hangi yanlısları basımızdaki insanlar yaparsa yapsın biz Trabzonlu oldugumuz icin bu takıma gönülden baglı oldugumuz icin renklere küsmeyecegiz elimizde gücümüz olmadıgı süredede son dakikaya kadar da bekleyecegiz belki bir-iki dogru yapılır:

Simdi geliyorum alınması gereken oyunculara öncelikle takıma forvet alınması gerekiyor bir yabancı kontenjanı su an mevcut Tekkenin durumu ne durumda bilmiyorum ama onu bekleyerek bir yeer varamayız kaleci ve sol bekinde elzem oldugunu düsünüyorum buralarada yabancı oyuncu alınması yararlıı olacaktır Tolga ve Celalettin orada yeni oyuncular takıma alısıncaya kadar oynayabilirler en önemli olayda elimizdeki takıma fayda saglamayacak keceli ömer rıza musa gibi topcuları göndermek olacaktır........
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  artık şu iğrenç esprileri(!) yapmasanız diorum hamdibey die biri vardı şimdide sen mi kaptın ?kullandığın isimlerde islam dininde önemli manalar taşıyan isimler umarım özellkle seçmemişindir ama biraz daha dikkat lütfen..seviyeyi düşürmeyin ,nuriyle ziyayla yeterince düştü zaten bide bunlarla forumun da midesini bulandırmaya gerek yok!!kusura bakma ama söylemeden edemedim!!
                  yahu eleştirmek güzel birşey cevap vermekte güzel ama islami isim falan ne oluyor? böyle saçma neden görmedim ben. yani adamın ne demek istediğin anlamadın mı ki?
                  Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yahu eleştirmek güzel birşey cevap vermekte güzel ama islami isim falan ne oluyor? böyle saçma neden görmedim ben. yani adamın ne demek istediğin anlamadın mı ki?
                    Kusura bakma da bende böyle saçma bi eleştiri görmedim

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burada bazı arkadaslarım bana hemen heyecanlanma bunlar bizleri kandırıyor demisler ben umutla yasayan bir insanım hepimiz öyle olmalıyız o veya bu kim alınırsa alınsın hangi yanlısları basımızdaki insanlar yaparsa yapsın biz Trabzonlu oldugumuz icin bu takıma gönülden baglı oldugumuz icin renklere küsmeyecegiz elimizde gücümüz olmadıgı süredede son dakikaya kadar da bekleyecegiz belki bir-iki dogru yapılır:

Simdi geliyorum alınması gereken oyunculara öncelikle takıma forvet alınması gerekiyor bir yabancı kontenjanı su an mevcut Tekkenin durumu ne durumda bilmiyorum ama onu bekleyerek bir yeer varamayız kaleci ve sol bekinde elzem oldugunu düsünüyorum buralarada yabancı oyuncu alınması yararlıı olacaktır Tolga ve Celalettin orada yeni oyuncular takıma alısıncaya kadar oynayabilirler en önemli olayda elimizdeki takıma fayda saglamayacak keceli ömer rıza musa gibi topcuları göndermek olacaktır........

Ben az mı bekledim Riquelme'yi..
                      Biraz da sen bekle..
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• valla bu takıma tek lazım ollan tekke başkasını tanımam
                        çünkü birtek o canii gönülden oynadı
                        varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kusura bakma da bende böyle saçma bi eleştiri görmedim
                          öyle saçma bir eleştirinin eleştirisinin saçma gelmesi çok normal, ama ben yine bir sebep berlittim sende bir tane belirtseydin en azından

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Balaban iyi oyuncu mudur ? bilen arkadaşlar ne der ?
                            Çok abartılacak bir oyuncu değil, brugge'de yıldız olarak görülüyor ama belçika liginin futbol kalitesini biliyoruz az çok. Stil olarak Ahmet Dursun gibi diyebilirim. Duran topları kullanması en önemli özelliği. Frikik ve penaltıları etkili. Onun dışında uzaktan golleri var. Genelde sezon başına düşen gol sayısı 10-15 civarında.
                            BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok abartılacak bir oyuncu değil, Brugge'de yıldız olarak görülüyor ama belçika liginin futbol kalitesini biliyoruz az çok. Stil olarak Ahmet Dursun gibi diyebilirim. Duran topları kullanması en önemli özelliği. Frikik ve penaltıları etkili. Onun dışında uzaktan golleri var. Genelde sezon başına düşen gol sayısı 10-15 civarında.
                              Pekiyi bu adamdan on libero ya da stoper olur mu?
                              Malum; "Trabzonspor şampiyon olmak istiyorsa stoper almalı!"
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 01.08.2007, 20:29.

Yorum

• transfer adaylarım : Nuri Albayrak ( Forvet), Haşim Sayitoğlu ( Oyun Kurucu), Ziya Doğan ( Sol Bek) işte bu transferlerle kesin Şampiyon oluruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X