Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Danimarkanın Randers Takımının 22 yasındaki Senegalli Golcüsü gecen yıl ligde 15 gol attı bu futbolcu gündeme gelmişti olabilir.............

diyecektim ama maalesef bu arkadasda kacmıs baska takıma transfer olmus...........
    En son vaslat tarafından düzenlendi; 30.07.2007, 22:05.
    Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
    Şenol GÜNEŞ

Yorum

• gökhan ünalı alabilseydik bu takımda çok iş yapardı aslında son vuruşlardaki sorunumuz ortadan kalkmış olurdu veya hasan kabze olabilirdi...
      Söylesem tesiri yok
      Sussam gönül razı değil.
      adrenalinn

Yorum

• Olamaz çünkü 1,5 milyon euro bedelle Al-Ain takımına transfer oldu

Hah! İşte şu yukardaki adamla Rasmusseni alsınlar bizde alkışlayalım dimi ama?

Yorum

• 2 haftada ülkeler savaşa hazır hale geliyor. Bizimkiler transfer yapmak için hala 2 hafta istiyorlar Hiç mi hazırlığınız yok?? Ha kapatmıştılar transferi doğru. Bilgileri de yakmışlardı herhalde
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yazmayı unutmuşum ya, Can Karyağdı 2-3 gün içinde netleşebileceğini söyledi yabancı konusunun. 2 Ağustos'a yetiştirmek gibi bir amaç mı var acaba..

Bir de şeyi soracağım. Bu Rasmussen hangi Rasmussen?? Takımı, Adı falan..
            BORDO MAVİ

Yorum

• yönetim bu işleride iyi biliyo vallahi....mağlubiyet sonrası gündem değiştirme....benim pek umudum yok transferden....
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Para eden futbolculari bosuna yazmayin buraya. Bizimkilerin alacagi Gs`nin artiklari olacaktir. Yabancilarda bonservisi elinde olup hala kulüp arayanlar olur.
                TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Başkan, radyospor'da son röportajında Necati ile ilgilenmediklerini, 2 yabancı işinin ise kararının Ziya hocayla birlikte alınacağını söyledi. Yabancı olması şart değil dedi
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Para eden futbolculari bosuna yazmayin buraya. Bizimkilerin alacagi Gs`nin artiklari olacaktir. Yabancilarda bonservisi elinde olup hala kulüp arayanlar olur.
                    onlarda zaten muşamba gibi jun gibi bi b.ka yaramazlar

Yorum

• öyle bir yönetim düşününki, 1 hafta evvel(villiznia galibiyetleri)transferi kapadık diyorsun. bir yenilgi sonrasıda transfer yapacağız diyorsun. ve ismini koyamadığım, adlandıramadığım bu yönetim(midemi bulandırıyor hepsi) Trabzonspor gibi büyük bir camianın yönetimi oluyor. önceleri bu sıkıntının sadece ziyandan kaynaklandığını düşünüyordum. ama şimdi, evet ziyan saplantılı, kendini yenilemeyen, kötü, hatta ruhsal sorunları olan bir tddir..ama inanınki bu ziyan bile nuriye ve bu yönetime fazla gelir

Yorum

• Taraftari susturmak icin yapilan ucuz Politika bunlar.

Diyelimki bu Hafta sonuna kadar 2-3 Oyuncu Transferi yapilacak.
                        Peki ne zaman faydalanmaya basliyabilecegiz (uyum sorunu vs.)???

Yorum

• Sözkonusu transfer edilecek Futbolculari ellerinde bir Koz olarak görüyorlar ama bizler YUT-MA-YIZ.

Transfer kapanmisti, eglendik diye ve tepkiler artti diye mi acildi birden, hayret...
                          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• zeyyat kafkas açıklama yapmış yeni gördüm.. 2 tane yabancı transferi yapılıcakmışş.. El insaf yahu!! Yüzünüze gözünüze bulaştırıcaksınız gidip 2 tane daha ne idüğü belirsiz kazmaları alıcaksınız sonra yeni yönetim bunları bahane edicek onlarda transfer yapamııcak.. Bu kısır döngü böyle devam edicek.. Transfer yapıpta naapıcaksınız?? Şampiyon mu olucaz?? Şampiyonluk için transfer yapılsaydı 11 tane transfer gerekirdi.. Göz boyama uğruna içine ettiniz takımın ama durun bu işin bide aralık ayı var..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• transfer kapandığı zaman ilk yenilgide neye sığınacaklar gündemi değişmek için pardon onlar yeni birşey bulurlar uyum sorunu hava saha cart curt vs....

Yorum

• ayıp elendikten sonra transfer yaplır mı yazıklar olsun!!!
                                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X