Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZONSPOR'A İKİ YABANCI!

Trabzonspor'da dün akşam sürpriz bir şekilde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısından transfer kararı çıktı. Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, teknik heyete güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek, "Takıma 2 yabancı takviye yapma kararı aldık" dedi.

30 Temmuz 2007, 13:51 kaynak ajansspor.com

umarım hayatımızda adını duymadığımız adamlar gelmez.ligler 10 gün sonra başlıyor umarım piyasada topçu kalmıştır bunların aklı yeni başlarına geldi
    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• bugün fotomaç ta fatihin fenerle ilgili olan haberinde askerlik sorunu olduğu yazıyordu....fatih askerliğini yapmamışmıydı ya....ben yaptı biliyodum eğer bunlar uydurma değilse...
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• hepsi uydurma
        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TRABZONSPOR'A İKİ YABANCI!

Trabzonspor'da dün akşam sürpriz bir şekilde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısından transfer kararı çıktı. Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, teknik heyete güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek, "Takıma 2 yabancı takviye yapma kararı aldık" dedi.

30 Temmuz 2007, 13:51 kaynak ajansspor.com

umarım hayatımızda adını duymadığımız adamlar gelmez.ligler 10 gün sonra başlıyor umarım piyasada topçu kalmıştır bunların aklı yeni başlarına geldi
          Şimdi gelir iki afrikalı kurtarır bizi. Bari vaz geçseler de yeni yönetime daha fazla borç kalmasa.

Yorum

• vazgeçselermi transfer yapmıyıcaklarki zaten hikayeden güündemi oyalıyorlar yapan aam çoktan yapardı hep kolpa bunlar maksat bu ağır faturanın tepkisini azaltmak yarın bigün emin olun diiceklerki takımımıza göre birini bulamadık kadromuza güveniyoruz madi dengeleri bozamazdık hep aynı hikaye yani
            her daim trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              göndereceklerden ikisine karsıyım hüso ve ferhat....
              hüso ve farhat zaten dünyanın en iyi ortasahaları yahu siz top hüseyine gelince hayattan bezmiyormusunuz ...valla ona top gelecek de kontrol edecek de rakibe!pas atacak ta offf sıkılıyorum ya o hareketleri yapana kadar ben ona küfür etmekten sıkılıyorum...o boya rağmen kafa topu alamaz ...bakın foruma bir soru soracağım hüseyin ömrü hayatında kaç tane şut çekti?ulan bu herifin mevkisi kale mi?... ben bir tek 2 sene önce antepi deplasmanda 2-1 yendiğimiz (szymek ve djokay gol atmıştı)maçta sol ayağıyla şut çektiğini hatırlıyorum onda da top direği yaladı geçti ben de şaşırdım başka şutu... yok her fener maçında acemice penaltılar yaptırıyor ne hikmetse fenere de 2 gol attı kariyer golerinin 3 de 2 sibizim böyle bir önliberomuz var arkadaşlar milli önlibero ayağına top kesinlikle yakışmayan bir topçu...bu adamı zenith nasıl istiyor ya 4 milyon avro veriyorlar ben başkan olsam hemen satarım...hemen
              sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
              Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Defolun gidin sizin transferinizide istemiyoruzzzzzzzzz

Yorum

• yaw transfer felan boş, ziyan takımın başında olduğu sürece adam gibi hiçbir topçu kullanılamaz. bu adamın isteyeceği oyuncudanda hayır gelmez. biran önce ziyanı yolayın transfer felan istemez. sol kanat diye burda yakarıp duruyoruz adam bi çırpıda kiki gibi topçuyu silip bizi celoya mecbur eti bu adam takımın başındayken kimseyi almayın paramızıda sağa sola savurmayın
                  BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                  ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Bu yöneticiler süper. Lütfen transfer yapınn

Aslında yapmasalar daha iyi. Allah bilir neler bulup getirecekler.

Bu saatten sonra kaliteli topcu kalır mı?

Laf olsun diye transfer işte. Maksat dostlar alış-verişte görsün.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• yapacagınız en büyük transfer hüseyin ve ömer rızayı satmak olsun bari ... bir daha o kadar parayı nerede bulacaksınız

Yorum

• umut kaf dağının ardında artık..
                        marka değerine vurulan darbenin parasal değeri hesapla kitapla bulunamıyor..
                        hiç ders alamadık, hiç!

Yorum

• ewet iki yabanci gelicek riqelme ve palermo ikside gelicek
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• yine masal anlatmışmış zeyyat kafkas trabzonsporu nasıl küçültüklerini fenerbahçeyle kıyaslayarak anlatıyor.Bugün dünyada borcu olmayan takım çok azdır onlarda zaten şampiyonluğa oynamıyordur.siz transferi kapatın açın trabzonspor kimsenin oyuncağı değildir ama malesef son yıllarda trabzonspor un gerçek sahipleri sessiz kalıyor bu saatten sonra ronaldinhoyuda alsanız sizi artık o makamlarda görmek istemiyorum
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Orhan Ak'a Hayir

Kale boş, forvet boş, sol kanat boş, gidiyorsunuz ornan'dan bahsediyorsunuz.Orhan Ak'ı alırlarsa takımımın maçlarını seyretmeyeceğim. Olmaz bu kadar, akılsızlık bu kadar mı?

Yorum

• bu arada ajansa düşen zeyyat kafkas açıklaması şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi tahlilerden birini içeriyor.. ben bu açıklamayı ve bakış açısını çok beğendim.. şurası muhakkak, ben de yıldız oyuncu istedim geçtiğimizyılın başında.. denilson ricardinho marcelinho musampa ilacımız sandım.. görmeden inanmıyor insan.. alamayız sanıyor.. alıyorsun getiriyorsun ve altında kalıyorsun işte böyle.. hoca faktörü bir tarafa ben bu kadronun takviyesiz ligde büyük problem yaşayacağını düşünüyorum..
                                ne istiyoruz?
                                transfer!
                                ne zaman istiyoruz?
                                şimdi!(aslında her zaman)
                                peki şu an alınacak adamı dinamo kiev maçından önce alsaydık, bir kere de avni akerde çocuklar sallasalardı şu bayrağı santrada?
                                dünyada büyük kulüp diye ortada dolaşan ama şampiyonlar ligi görmemiş bir biz varız herhalde!
                                yapın bakalım transferinizi...
                                stoperlerin topu ileriye saçma sapan şişirmelerini önleyecek bir transfer olsun ama, kırılacak bardak çanak almak zorunda kalmayalım!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X