Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• martinez gelecek galiba baksanıza sakarya malatyanın kalecisi borayı almışlar
    Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Bora bizim maçta çok güzel oynamıştı.

Yorum

• uefa.com stepanov'un porto'ya transferini duyurmus
        ancak porto kulubu transfer ucretini aciklamamis!!!
        neden acaba???
        yoksa bize aciklanan bedelde bir hata mi vardi ???

Yorum

• ya akillilar neden aciklasinki sonra onu saticak 30 milyonaada ondan
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• ya hala palermoyu isteyenler var. umarım yönetim bu konuda palermonun üzerine atlamaz taraftar istiyor diye. çünkü palermo gerçekten rezalet bi adam. hiç bir faydası olmaz. cem demir çok daha iyidir ondan.palermo arjantin medyasının şişirmesinden başka birşey değildir. adamın sadece iyi bir lobisi var.neyse.bence iyi araştırıp öyle isim zikredelim diyorum.
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Orhan Ak Antepli gibi!
              Transferin flaş takımlarından olan Güneydoğu temsilcisi, Orhan Ak için gözden düştüğü gs’le her konuda anlaştı.
              28.07.2007

Yıldız yağmuru
              Teknik direktörlüğe Mesut Bakkal’ı getirdikten sonra transferde de önemli isimleri renklerine bağlayan Gaziantepspor hız kesmiyor. Deumi, Sedlak, Uğur Yıldırım ve Volkan Arslan’ı kadrosuna katan Kırmızı-Siyahlılar, gs’de kadro dışı bırakılan Orhan Ak’ın transferini de bitirmek üzere. Sarı-Kırmızılılar’la bu oyuncunun bonservisi konusunda anlaşma sağlandığı açıklandı.

Başkan açıkladı
              güneydoğu ekibinin Başkanı İbrahim Kızıl, gs Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’le Orhan’ın bonservisi konusunda anlaştıklarını ifade ederek, “Sadece Orhan ile yapacağımız görüşme kaldı. Onunla da masaya oturacağız. Tecrübesiyle takıma güç katacağından şüphem yok. Üst sıralara oynayan bir kadro kurma yolunda hızla ilerliyoruz” açıklamalarında bulundu.

M. Ali SABUNCU

///

Orhan Ak'a ben çok soğuk bakmıyorum. Celaleddin'den iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Beşiktaş, Gökhan Güleç ve İbrahim Akını kadrolarında düşünmediğini belirtmiş.ikiside bize katkı sağlar.Umarım yçönetimin bundan haberi vardır.
                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beşiktaş, Gökhan Güleç ve İbrahim Akını kadrolarında düşünmediğini belirtmiş.ikiside bize katkı sağlar.Umarım yçönetimin bundan haberi vardır.
                  Gökhan Güleç'i bilmem ama,İbrahim Akın iş yapar bizde.

Yorum

• arkadaşlar; bu yönetimin Trabzonsporu ileri taşımak gibi bir hedefi olsaydı sizce 2007-2008 döneminde yaptığı transferleri yaparmıydı acaba?

bu adamlar Trabzonspora hiçbir katkı sağlayamamıştır... Galatasaray işe yarayabilecek adamları satıyor, Beşiktaş bizde oynayabilecek adamlarını satıyor... ama biz hala saçma saçma Transferler yapıyoruz... Stephanovu satıyoruz.... Tolgayı alıyoruz.... Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ofansif oynayan, rakibi boğan futbol anlayışını benimsiyor bizler defansa önem veriyoruz... eğer gol yemezsek 1 tanede karanbolden atarsak ne ala diyen bir teknik adamla beraber yürüyoruz... Ceyhun, Gökdeniz, Ersen, Umut, Yattara gibi yıldızlarımız var ama ben hepsinin bir arada oynadığını 1 tek maçta dahi göremedim....

Yusuf gibi bir adamımız var; çocuk çok teknik ortasahada Ceyhun ile çok iyi anlaşabilecek, ortasahada oyun kurabşilecek bir adam oynadığı maçlarını izledim çok beğendim ama hala defans, defans...

Yorum

• AH ulan ah özeri almadılar gidip güleçi alırlarsa warya kafayı yerim ibrahim akın hadi neyse

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• orhan ak anteple anlaşmışş kahretsin bi sezon boyunca yine celalllettini izlemek zorunda kalacağız nefred ediyorum bu adamdan sola çöpçü alalım celo oynamasın
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          orhan ak anteple anlaşmışş kahretsin bi sezon boyunca yine celalllettini izlemek zorunda kalacağız nefred ediyorum bu adamdan sola çöpçü alalım celo oynamasın
                          Trabzonsporda herkes oynasa da cello kadar hırslı oynasa takımın kazanması için oynasa bak gör o zaman Trabzon şimdikinin kaç Trabzonu haline geliyor...

Yorum

• Murat Ocak hem orhandan daha ii hem de celo dan ama ziya keli keşfedemedi
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Necati Hamburg'a gidecek büyük ihtimalle
                              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Necati Hamburg'a gidecek büyük ihtimalle
                                yolu açık olsun bize gelmesinde
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X