Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cezam bitti sonunda özer i bırakın şimdi hasan kabze geliyomuş
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cezam bitti sonunda özer i bırakın şimdi hasan kabze geliyomuş
      http://www.sporx.com/futbol/superlig/73126/
      idare ederali rıza binboğa pardon ömer rızadan iyidir...

Yorum

• bu yönetimin transfer yapacagı yok otelul galati macınıda gçersek tamamdır
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• transferi kapadık diyorlar ondan sonra oyuncu satıyorlar akıl sır ermez bu işe yaaa .. ARALIK AYINA AZ KALDI..?

Yorum

• 10 numara ihtiyacı var CEYHUNLA meyhunla onun gibi bencillerle olacak iş değil
            AH NİCK CARLE ah
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• aynen bi 10 numara gerekir bu takıma onun dışında sol bek e olembe fena olmaz forvete de hasan kabze değil necati olabilir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                10 numara ihtiyacı var CEYHUNLA meyhunla onun gibi bencillerle olacak iş değil
                AH NİCK CARLE ah
                carle kim ya ceyhun tam bize gore yeterki ziya onu serbest bıraksın vlaznıa maçını htrlatrım

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  carle kim ya ceyhun tam bize gore yeterki ziya onu serbest bıraksın vlaznıa maçını htrlatrım
                  Yahu ne dediğinin farkındamısın herkes Vllnazia mı ya yuh diyorum artık adamlar topa vurmayı bilmiyor sen VLLANİZA MAÇINI HATIRLATIRIM bu kadar olmaz kardeşim ya ceyhun oynadığı o futbolu kime karşı oynayabilir.
                  Ceyhun bencilin teki Carle ile karşılaştırmam ceyhun istiyor 11 kişiyi çalımlayıp goller atayım hem ben atayım ben ben ben BÖYLE ADAMLAR trabzonsporda oynayamaz yattara o kadar çalımcı falan ama hiç bencil değil ben atayım diye bir şeyi yok öyle olsa kesinlikle şimdiye kadar gitmişti. Ceyhun dan ne köy olur ne de kasaba.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Musampa ve Jun'a yurt içinden hiç kulüp bulunamıyor mu? Haydi Musampa'yı anlarım çok para alıyor. Jun? Bir yerden başlamalı. Temmuz peşinatlarını kaptırmanın ne alemi var? Temmuz bitiyor, herhalde Ağustos'tan itibaren yöneticilerin yetenekleri görülecek!
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• nick carle da iyi bir oyuncu degil en azindan ceyhundan iyi degil. carle kime karsi oynamis. mukayeseye bile gerek yok yabanci hakki daha verimli kullanilabilir. ozer hurmaciyi alsin hem ankaraspor ile iliskileri de iyi. iyi topcu istanbullular almadan almak lazim.
                      sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                      deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu ne dediğinin farkındamısın herkes Vllnazia mı ya yuh diyorum artık adamlar topa vurmayı bilmiyor sen VLLANİZA MAÇINI HATIRLATIRIM bu kadar olmaz kardeşim ya ceyhun oynadığı o futbolu kime karşı oynayabilir.
                        Ceyhun bencilin teki Carle ile karşılaştırmam ceyhun istiyor 11 kişiyi çalımlayıp goller atayım hem ben atayım ben ben ben BÖYLE ADAMLAR trabzonsporda oynayamaz yattara o kadar çalımcı falan ama hiç bencil değil ben atayım diye bir şeyi yok öyle olsa kesinlikle şimdiye kadar gitmişti. Ceyhun dan ne köy olur ne de kasaba.
                        bu sene oynatsınlar carleyide grcez ceyhunuda
                        hem ona bkrsan trabzonun ismine ykşmıcak bir çuval adam war kadroda
                        trnsferde yplmayacaına grre ceyhunu opup başının ustune kycaksn
                        carle bir menejer oyunudur fener için geldi dendi(ki fener yalanladı)
                        trabzona yediririz dediler(ki az kalsın yediriyorlardı)
                        cavcavda üstüne atladı kotu oyuncu demiorum ama ceyhunun klası ortada

ve ceyhun ben atcam deseydi o topa vurmayı bilmien adamlar karşısında
                        3 asist yapmaz 4 gol atardı

ceyhunun attığı 2 gol gibi jeneriklere gircek başka gol atıldımı son 3 senede(fthin fbye attığı hrç hm o trbzon formasını kaldırıordu)
                        bizi oylesine sewndren başka gol
                        neyse 2mzzde trabzonsporluuz bşwer bu trtşmann sonu glmez

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Nick Carle ile Ceyhun Eriş'i karşılaştırmak, iyi kolestrol ile kötü kolestrolu karşılaştırmak gibi birşey
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• carle bu sene çok iyi bir performans gösterecek bundan eminim ceyhun ise bir iki maç parlar sonra kaybolur..hep öyle değilmiydi zaten...
                            poetricus

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nick Carle ile Ceyhun Eriş'i karşılaştırmak, iyi kolestrol ile kötü kolestrolu karşılaştırmak gibi birşey
                              çok doğru )

yada ziya ile capello yu yada nuri ile beni karşılaştırmak gibi :P
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• dün alişen le röportaj vardı tv 8 de spikerde alişende ortak fikirleri geçensene de kadroun çok iyi olduğu ama ziyanın oynatamadığı futbolcualrı yanlış yerde oynattığı akıl sır ermediği hatta avrupanın sayılı futbolclarından musampanın iki maç oynatılması o maçlardada ön libero gibi oynatılması inanılmaz dı dedi programın yorumcusu vs vs vs

önce ziya düzelmeli yada kesin çözüm gitmeli tabi yönetimden hiç bahsetmiyorum
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X