Mbesuma'nın bir dönem kilo probleminden ve formunu sezon içinde muhafaza edememesinden söz ediliyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
abicim güzel haber de, kaynak ???İlk olarak balahor61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbesuma Trabzon'da
Portsmouth'lu golcünün Bordo-Mavililer'le her konuda anlaştığı iddia edildi.
İNGİLİZ haber sitesi, Portsmouth'un 23 yaşındaki golcüsü Collins Mbesuma'nın Trabzonspor'la anlaştığını iddia etti. Haberde, geçen sezon Portekiz ekibi Maritimo'da kiralık oynayan Zambialı oyuncuyu daha önce de G.Saray ve Beşiktaş'ın istediği belirtildi.“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
6 tane banko yabancımız olmalı Olacaksa 7.si 20 yaş altında olmalı
1-Risp 2-Jabi 3-Yattara 4-Kaleci 5-Solbek 6-Ortasaha
Bu 3 mevkiye yapmalıyız transferleri Tek forvet oynayacağımız düşünülürse
ancak 7.yabancı forvete yapılabilir O da mutlaka genç olmalı ki yedek kalabilmeli Atıyorum Evertondan 88 doğumlu Anichebe'yi alabiliriz mesela Bu açıdan bakıldığında Isaac'de iyi tercihtir mutlaka Önce Kaleci,solbek ve ortasaha sonrada genç,yetenekli bi forvet
Yine uçarak isteklerimi yazayım Kale;Ochoa Solbek;Atouba Ortasaha;Maniche
İnşaallah kıyıda köşede kalmış son 90 dakikasını bir yıl önce oynamış adamları almayız
Yorum
-
Portsmouth forvete 2 önemli takviye yaptı.
Hafızam yanıltmıyorsa Mbesuma'nın yanında Kanu'yuda gözden çıkardılar. Kanu gibi bir oyuncu Ersen'e tahammül etme zorunluluğumuzu ortadan kaldıracağı gibi , taraftarın tepkisini bir nebze olsun yumuşatacaktır.
Ben Kanu'nun henüz bir takımla anlaştığını hatırlamıyorum. Yanlışsam düzeltin. Umarı haberdeki takım doğru , isim yanlıştır.
Yorum
-
Pompey zengin kulüp, İngiliz U21 den Nugent'la, Nijeryalı Utakayı almışlar Rennes takımından Zaten ellerinde Lua Lua,Benjani ve Kanu vardı Yukardaki ismide ilk defa duyuyorum kaç dakika oynamış acaba ? Üstüne birde Paolo Guerreroyla ilgileniyolar Rednapp'ın Kanudan vazgeçmediğini okumuştum ama Guerrero olursa herhalde bırakırlar ya da almazlar
Forvet için 20 yaşaltı bi ismin daha uygun olacağını düşünüyorum tabi çift forvet oynamayacaksak
Farabinin de dediği gibi takasla yapabileceksek Isaac transferi çok mantıklı
Oyuncunun İngilteredeki hayal kırıklığının dışında istatikleri "iyi" zaten bu kadar öne çıkmasa ne işi var Pompeyde Klasik Premier Ligde tutunamayan oyunculardan biri olmuş 84 doğumlu genç bi oyuncu bu sezonda oynamış Portekizde Sezon öncesi kamp yapmış mı acaba?
Tşk.Trabzonolog
En son champions tarafından düzenlendi; 24.07.2007, 10:38.
Yorum
-
Mbesuma haberi ile ilgili olabilecek 2 link buldum;
Özetle, Mbesuma'nın bir Türk takımı ile konuştuğu, bu takımın da (FB, GS, BJK çapındaki takımların bu oyuncu ile ilgilenme olasılığı düşük olduğuna göre)Trabzonspor olabileceği yazılı...
Aşağıdaki linkte de futbolcunun istatistikleri var, Kaizer Chiefs'te (G.Afrika) 43 maçta 37 golü var...Ancak Portsmouth'da aşırı kiloları ve formsuzluğu nedeni ile kadroya girememiş, kiralandığı Maritimo'da da başlarda iyi olsa da sonrasında istikrarsız bir grafik çizmiş, 23 maçta 7 golü var...
Bana ''bir Stichus klasiği'' gibi geldi...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
Mbesuma haberi umarım doğru değildir. Tam bir 'tombala' çünkü.
Maritimo'da 23 maçta 7 gol atmış. Bizim Ersen de Umut da en az iki katını atardı.
Zaten orta sahada top yapacak adamın olmadan forvete adam almak neyin nesi anlamış değilim.
Transfer yapılacağı kesin ama gelen sinyaller yine pek iyi değil. Yok solbeke yabancı, yok Mbesuma, yok Necati vb.
Umarım bu kez bizi utandırırlar.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
bÖYLE SIRADAN ADAM TRANSFERİ yapacaksalar hiç yapmasınlar.Daha doğrusu taraftarı kandırmak için transfer yapmasınlar taraftarın kanacak bir durumu yok saçma sapan bir transfer yapıpda taraftarı tamamen çileden çıkrtmasınlar.Öyle yıldız falanda istemiyoruz biz yıldız adayınada razıyız.İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbesuma haberi umarım doğru değildir. Tam bir 'tombala' çünkü.
Maritimo'da 23 maçta 7 gol atmış. Bizim Ersen de Umut da en az iki katını atardı.
Zaten orta sahada top yapacak adamın olmadan forvete adam almak neyin nesi anlamış değilim.
Transfer yapılacağı kesin ama gelen sinyaller yine pek iyi değil. Yok solbeke yabancı, yok Mbesuma, yok Necati vb.
Umarım bu kez bizi utandırırlar.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Ziya hocanın mantığını çözmekte zorlanıyorum.İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceliğimiz sol kanat olmalı.
Örneğin Celaleddin'i eleştirenlere verdiği yanıt: Celaleddin'den memnunum. İnanmazsanız bakın ( Laktak testi sonuçları ) ...
Bu şurumda şöyle bir mantık yürütülecektir:
Musampa koşmuyor, sözümü de geçiremiyorum. Kadroda da mevkilerde yığılma oluştu. Hazır Musa var. Ben buna "Mpa" da yaparım oto sanayinde. Sola monte ederim Keçeli'yle birlikte, olmazsa peruk da ayarlarız aboo değmeyin keyfimeTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Mbesuma forvetin çeşitli noktalarında denenmiş, acaba bu
2 ayağını da kullanabildiğinden mi?
Takımının forvet bolluğunda yer arayışı mı?
Yoksa hiçbir yerde verim alınamamasından mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İsaac Fransa yolcusu
Gençlerbirliği'nin Nijeryalı oyuncusu Isaac Promise'ye yeni sezonda Fransa yolu göründü. Gençlerbirliği'nden ayrılmak istediği için kadro dışı bırakılan ve son olarak sıtma hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Nijeryalı oyuncu Isaac'in peşini Fransız kulüpleri bırakmıyor.
2 sezon önce Dünya Gençler Futbol Şampiyonası'nda final oynayan Nijerya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve Gençlerbirliği'ne transfer olan Isaac'e yeni sezonda Fransa yolu göründü. 19 yaşındaki golcü oyuncu ile 3 Fransız kulübünün ilgilendiği öğrenildi. Isaac ile Fransız kulüpleri arasından en çok Lorient'in ilgilendiği belirtildi. Lorient takımı yetkililerinin, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile bir görüşme yaptığı ve tekliflerini sundukları öğrenildi. İlhan Cavcav'ın da takımdan ayrılmak isteyen ve sürekli sorun çıkartan Isaac'in satılmasına yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Cavcav'ın Lorient takımı yetkililerine istedikleri bonservis bedelini ilettiği ve Fransız takımının süre istediği belirtildi.
24.07.2007
Kaynak : AA
Bizde bence iş yapardı ama bizimkiler de nerdeee o yetenek burnumuzun dibindeki adamı görecek...
*************************************poetricus
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum