Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelenler ; Serkan , Adnan , Jabi , Tolga
    Giden ; Stepanov .

Serkan + Adnan + Jabi + Tolga ( henüz kesinleşmesede )

Hepsini toplasan , birbiriyle çarpsan 1 tane Stepanov etmezler.

Daha lig başlamadan bizi takımdan soğutan zihniyete yazıklar olsun.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sattıklarımızdan takım yapsak şimdikini her maç yener.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sattıklarımızdan takım yapsak şimdikini her maç yener.
        Harikaydı

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        Eduardo Galeano

Yorum

• başlayalım. forvette Fatih Sultan Tekke
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Martinez ve Mehmet Çakır...Bu adamlar alınmalı...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Emrak Eren ve Petkoviç'i alırsak tam olur.
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Sol kanat için bir önerim var. Volkan Bekiroğlu. Yıldız olabilir. Hatta Keçeli'yi yedek bırakabilir.

İstemiyorum transfer felan.

Bana Szymek'imi, Fatih Tekke'mi , Stepanov'umu verin.

“Ben basit bir '
                Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emrak Eren ve Petkoviç'i alırsak tam olur.
                  Bu Emrak Eren Emrah Erenin Akrabası mı ?

Yorum

• yönetimle ziya el ele vermiş kOskoca Trabzonspor u bitirmeye uğraşıyorlar

Yorum

• defansadaki .altalara bakar mısınız ya tolga(karaktersiz)-erdinç -çağdaş-tayfun-risp iyileşirse....bakın beyler bu takımdan gönderilmesi gereken adamlar belli-jeff-ahmet şahin-tayfun-musa-celaleddin-keçeli-hasan-ferat-ömer rıza-ayman....alınması gerekenler de kaleci-ortasaha-sol açık-sol bek-stoper-santrafor....bu mudur?budur
                      sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                      Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• defansadaki .altalara bakar mısınız ya tolga(karaktersiz)-erdinç -çağdaş-tayfun-risp iyileşirse....bakın beyler bu takımdan gönderilmesi gereken adamlar belli-jeff-ahmet şahin-tayfun-musa-celaleddin-keçeli-hasan-ferat-ömer rıza-ayman....alınması gerekenler de kaleci-ortasaha-sol açık-sol bek-stoper-santrafor....bu mudur?budur
                        sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                        Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Forumdaki havaya göre çoğu arkadaş Martinez'i transfer etmenin bakkala gidip ekmek almak gibi kolay olacağını düşünüyor. Kanımca girişim olacaktır ama o iş artık çok zor olur. Sakarya yönetiminin ettiği lafları ve kızgınlığını unutturmak için en azından 2 milyon euro'yu masaya koymak ve 1-2 hafta diretmek gerekecektir.

Bu nedenle ben Martinez'e göre Bobadilla(şu an boştadır) başta olmak üzere başka bir kalecinin olma ihtimalini daha fazla görüyorum.

Zaten kaleci transferi için Jeff'in AEK gibi bir takıma transferini bekleyeceklerdir. Ve tabii ki yeterli bonservis bedelini almak sorun olacaktır.

Keçeli'yi Rize'ye vereceklerini sanıyorum. Ferdi gelirse şaşırmam. Veya sola Ergün Teber alınır.

Ayrıca cılız ve sonuçsuz bir Mehmet Çakır çırpınışı bekliyorum.

Hiç görmek istemediğim Necati haberlerini de şimdiden görür gibiyim.

Bu arada Musampa veya Jun gönderilebilirse bir yabancı daha alınır. O da bonservisi olmayan menajer önermesi piyangodan bir adam olacaktır.

Alınacak adam forvet olursa Ömer Rıza da yolcudur.

Transferin yönünü ve kimlerin gideceğini Galati maçlarındaki takımın alacağı sonuçlar ve oyuncuların bireysel performansları belirleyecektir. Zaten planı programı olmayan takımlarda da böyle olması beklenir!
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Emrak Eren Emrah Erenin Akrabası mı ?
                            Benim gibi kalifiye yazan birini ne hâle düşürdüler görüyorsun değil mi?
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Şimdi yönetim kendince çok akıllı bir iş yaptığı düşüncesinde. 3,5 milyon euro'ya hocanın ilk 11de düşünmediği stoperini sattı ve yerine hiç bonservis ödemeden aynı ayarda olduğunu düşündükleri bir oyuncu aldılar. Üstelik yabancı kontenjanı açtılar.

Oysa mevkiinin en iyisini, 1 sene daha bizde oynasa ve Euro 2008'e katılsa çok daha iyi fiyatlara satabilecekken, 3,5 milyon euro'ya gönderdiler. Yerineyse bizden gitmek için kendini yırtmış, geçen sene bizi değil GS'yi tercih etmiş, tüm bunların yanı sıra performans olarak yerlerde sürünen Tolga Seyhan'ı getirdiler.
                              Yaşlılar karması mı kuruyorlar anlamıyorum...

Bundan sonraki hamlelerini çok merakla bekliyorum. Kaleci alacaklar mı, sol kanat ya da forvet..

Bu arada kombine satılmıyormuş, taraftara tepkili sevgili yönetimimiz. Tehdit mi ediyorlar anlamadım ki, kombine satılmazsa yıldızları satarız gibi..
                              BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi yönetim kendince çok akıllı bir iş yaptığı düşüncesinde. 3,5 milyon euro'ya hocanın ilk 11de düşünmediği stoperini sattı ve yerine hiç bonservis ödemeden aynı ayarda olduğunu düşündükleri bir oyuncu aldılar. Üstelik yabancı kontenjanı açtılar.

Oysa mevkiinin en iyisini, 1 sene daha bizde oynasa ve Euro 2008'e katılsa çok daha iyi fiyatlara satabilecekken, 3,5 milyon euro'ya gönderdiler. Yerineyse bizden gitmek için kendini yırtmış, geçen sene bizi değil GS'yi tercih etmiş, tüm bunların yanı sıra performans olarak yerlerde sürünen Tolga Seyhan'ı getirdiler.
                                Yaşlılar karması mı kuruyorlar anlamıyorum...

Bundan sonraki hamlelerini çok merakla bekliyorum. Kaleci alacaklar mı, sol kanat ya da forvet..

Bu arada kombine satılmıyormuş, taraftara tepkili sevgili yönetimimiz. Tehdit mi ediyorlar anlamadım ki, kombine satılmazsa yıldızları satarız gibi..

ewt euro 2008 de fiyatı en az 20 miyon dolar..
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X